Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gouriye en Van Dijk blijven in Almelo, Vejinovic en Everton vertrekken

Laatste update:

Ninos Gouriye en Leon van Dijk liggen tot de zomer van 2014 vast bij Heracles Almelo. Het duo was in bezit van een aflopende verbintenis en de clubleiding van de nummer tien van de Eredivisie heeft besloten de optie in het contract van het tweetal te lichten. Everton en Marko Vejinovic hebben aangegeven hun contract niet te willen verlengen, zij zullen transfervrij vertrekken uit Almelo.

/

Voor Gouriye en Van Dijk ligt er nog meer in het verschiet, want Heracles wil met de spelers in gesprek om ze een langer lopend contract aan te bieden. “We zijn heel tevreden over de ontwikkeling die beide spelers doormaken en gaan met ze in gesprek met de intentie om Ninos en Leon voor meerdere jaren aan ons te binden”, laat algemeen directeur Nico-Jan Hoogma optekenen via de officiële kanalen van de club.

De 22-jarige Gouriye is een van de smaakmakers van Heracles; dit seizoen speelde hij veertien competitiewedstrijden als basisspeler en maakte hij negen treffers. Daarnaast noteerde hij nog zeven invalbeurten. De 21-jarige verdediger Van Dijk kwam dit seizoen nog niet in actie voor het team van trainer Peter Bosz; vorig seizoen kwam hij wel tot een invalbeurt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht dat Veijnovic aangaf zijn nieuwe rol als Armenteros te accepteren? Lijkt mij ook wel snugger. Heracles speelt aanvallend, fris voetbal en is in mijn opinie de makkelijkste manier om een transfer af te dwingen.

Van Everton snap ik het dan nog, hij wil kijken of hij in zijn bloei nog ergens anders kan vlammen dan op het ku(ns)tgras van Almelo.

26 maart 2013 om 16:44

@jereon,

everton is ook al 30 volgens mij, dus als hij ooit nog weg wil lijkt mij dit het beste moment om te vertrekken. misschien dat er nog een subtopper interesse heeft, want hij kan wel degelijk goed voetballen.

26 maart 2013 om 16:56

everton zou een goede zijn als stand in voor pele lijkt me best leuk om hem in de kuip te zien

26 maart 2013 om 17:01

@ditri,

everton is geen echte spits. hij is meer een linksvoor. bovendien heeft feyenoord everton niet nodig, want ze hebben al genoeg spelers die op dit moment overbodig zijn voorin (achabar, Cisse)

26 maart 2013 om 19:19

Hij is 29 dus als hij nog iets omhoog wil is dit het moment! Maar bedoel je een subtopper in de Eredivisie of in het buitenland? Voor een subtopper in Engeland kan hij het vergeten.. FC Twente lijkt mij een prima clubje voor hem!

26 maart 2013 om 19:27

een subtopper in nederland. je kan wel twente gaan noemen, maar deze man nadert ook al weer de 30. lijkt mij logischer als hij bij een subtopper in NL gaat spelen (utrecht)

26 maart 2013 om 20:05

Wat bedoel je met clubje , Jeroentje ......... ?

Jammer dat Everton daar weg gaat, ben benieuwd waar hij heen gaat, heeft aangeveven wel in Nederland te willen blijven.
Misschien iets voor Az?
Die kunnen wat extra creativiteit wel gebruiken, zeker als Maher weg gaat.

26 maart 2013 om 17:02

Jah inderdaad op de linksbuiten positie, waardoor overtoom weer op de 10 kan.

Weet iemand waar deze spelers heen gaan dan, Everton zou een aanwinst voor Fc Groningen zijn.

27 maart 2013 om 08:33

Helemaal met jou eens , dit zou echt een aanwinst zijn .
Als je kijkt wat weg mag nu al bij clubs en wat zonder vergoeding kan dan moet Groningen goed opletten .
Roda daar komr ook wat vrij net als de lijst die nu al bij Nec bekend is .

die vejinovic en everton zijn wel mooie aanwinsten voor andere subtoppers.
heerenveen,utrecht en dat soort teams.

Ik snap dat die jongens willen vertrekken maar vind het ook sneu voor Heracles en voorzitter Smit. 2 jaar geleden had hij nog 'goud' in handen en vertegenwoordigden deze jongens (net als Overtoom en Armenteros) een mooie transferwaarde. Daar ziet hij nu vrij weinig van terug.

26 maart 2013 om 19:42

Tja Heracles wil ook door rouleren, en heeft meerdere pogingen gewaagt om deze jongens weg te doen, en dat is niet gelukt, duarte, Bruns en rienstra doen ze hopelijk vergeten.

naar feyenoord als stand in voor pelle

maar ja ik zou het wel jammer vinden om hem op de bank te laten zitten.
everton moet gewoon wel spelen

26 maart 2013 om 16:50

ik weet wel zeker dat feyenoord geen stand in gaat nemen met een niet eu salaris

26 maart 2013 om 16:56

Wilde hij geen Nederlands paspoort?

26 maart 2013 om 20:32

nee oke maar ja nu hebben ze ook niks lopen die echt kan invallen voor pelle maar ja ik denk ook niet dat die naar feyenood gaat maar opzich nog wel een goeie optie geweest

met het wel met je eens hoor

Vejinovic lijkt mij wel een speler die net onder de top al prima mee kan. Ik zie zelf bij Vitesse een Cziommer rondlopen, dan zou Vejinovic toch veel meer waarde hebben lijkt mij. Everton ook een prima speler voor clubs als Utrecht en Groningen. Jammer voor Heracles dat men deze 2 prima spelers niet kan behouden.

Vejinovic en Everton hadden we ons al op ingesteld, toch denk ik dat Everton stiekem nog is over te halen als we die play-offs Europa League winnen. Die weg is heel ver, en de kans is heel klein, maar ik denk dat hij dan toch best zou willen blijven.

Gouriye is een fantastische speler als hij fit is en in zijn normale doen is. De cijfers zien er prachtig uit, maar heeft sinds zijn terugkeer in het elftal, na een vervelende blessure, geen bal meer goed geraakt. Zit nu dus even in een flinke dip, maar gaat volgend seizoen zeker weer terug komen. Zou een goede zaak zijn als we hem een langlopende verbintenis kunnen geven, dan loopt hij in ieder geval niet gratis de deur uit.

Van Dijk had ik totaal niet verwacht. Het contract van Van Mieghem, staat niet in dit stuk, wordt niet verlengd, omdat het beleid is dat een speler zich binnen 2 jaar moet opwerken tot niveau basisspeler. Van Dijk komt daar totaal niet in de buurt en mag blijven, terwijl Van Mieghem in mijn ogen eerder in de buurt komt. Maargoed, we zullen zien hoe ver Van Dijk zal komen.

Wow dit is wel een aderlating voor heracles. Ik vond everton en vejinovic bwidwn erg goed. Maar ja wie weet wat heracles achter de schermen al aan het regelen is

Everton's vertrek is een tegenvaller voor de club. Natuurlijk was alom bekend dat hij wilde vertrekken. Bij Feyenoord kan hij wel uit de voeten maar ook FC Twente kan heb gebruiken.

Goed dat Gouriye blijft! Speelt een leuk seizoen en is van waarde voor Heracles Almelo.

26 maart 2013 om 19:39

Ga wedstrijden kijken en kom aub dan terug met een mening..

Mmn, geen wedstrijd gemist dit seizoen van Heracles live. Everton bij Twente of Feyenoord. Neen, dat is echt veel te hoog gegrepen voor hem. Hij zit bij Heracles aan de top. Hij doet net zo veel fout als dat hij goed doet. Er wordt hier behoorlijk wat alleen vanuit de statistiek goals genoemd, maar rendement of inbreng komt niet ter sprake. Een vervanger van Pelle, laat me niet lachen. Balvast is hij zeker niet..

Vejinovic daarentegen heeft de potentie om hogerop mee te doen. Een mooie subtopper zou een prima stap voor hem zijn.

26 maart 2013 om 19:40

Prima reactie, en je ziet dat je Heracles volgt, moest lachen toen ik zag over de stand in voor Pelle, Everton draait een matig seizoen!

Kan me er bepaald niet druk om maken dat Everton weg gaat, kan geniale momenten kennen, maar kan ook zo 10 wedstrijden een 4 halen..

Gouriye is weer op de goede weg, was eerste seizoenshelft erg goed, naar zijn blessure stukken minder, komt er wel!

Heracles moet lekker doorgaan zo, het spel is af en toe heerlijk om naar te kijken. Voor volgend seizoen, zie ik graag voor de basis een linksbuiten, spits en voor de rest in de breedte nog wat doen, 2 elftallen vullen met 23 spelers is wat weinig (beloften meegerekend ).
Grootste belang is het nieuw stadion, gemeente lijkt niet happig te zijn, als dit niet doorgaat wordt hèt een ander verhaal!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren