Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Goed nieuws voor Ajax: Conference League-opponent raakt sterspeler kwijt

Laatste update:

Faris Moumbagna maakt de overstap van FK Bodø/Glimt naar Olympique Marseille. Dat maken beide clubs bekend via de officiële kanalen. De Noorse club ontvangt acht miljoen euro voor de 23-jarige spits, die momenteel nog met Kameroen actief is op de Afrika Cup. Na afloop van het toernooi sluit hij dus aan bij de Franse club.

Moumbagna speelde nog maar een jaar bij Bodø/Glimt, dat hem vorig jaar voor 350.000 euro over had genomen van Kristiansund. Nu maakt de club uit het noorden van Noorwegen dus een flinke winst op de spits.

Op de clubwebsite blikt de Bodø/Glimt terug op het afgelopen jaar van Moumbagna. "Hij werd Noors kampioen, geselecteerd voor het nationale team en Glimt's topscorer in de Conference League. Wij wensen Faris Pemi Moumbagna veel succes in Marseille."

Moumbagna was dus een belangrijke speler voor Bodø/Glimt. Vorig seizoen maakte hij 18 treffers in 36 officiële duels, dit seizoen wist hij zes keer te scoren in twaalf duels.

Hij was drie keer trefzeker in de groepsfase van de Conference League, waardoor Bodø/Glimt tweede eindigde in de poule met verder Club Brugge, Besiktas en Lugano.

Volgende maand is Ajax de tegenstander van Bodø/Glimt in de tussenronde van de Conference League. De Amsterdammers eindigden als derde in hun Europa League-poule, waardoor ze in de tweede seizoenshelft op een lager toneel actief zullen zijn in Europa.

Op 15 februari ontvangt Ajax de Noren, een week later staat de return op het programma. Moumbagna zal daar dus niet meer aan deelnemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is niet cynisch, maar ik zie Ajax nog ver komen in de Con-League

20 januari 2024 om 22:18

Ik totaal niet, vorige week nog helemaal overlopen door go ahead, die misschien wel 10+ goede kansen hebben gehad. Nee beetje tegenstander en je bent gewoon klaar.

20 januari 2024 om 22:34

Al hadden ze Messi, zit geen vertouwen in de ploeg en het ergste geen beleving. Denk wel dat Henderson een type is die dat laatste erin kan brengen en met zijn prijzenkast die jonge jongens kan motiveren.

20 januari 2024 om 22:41

Ehh nee. Dit Ajax vliegt eruit tegen bodo

20 januari 2024 om 23:17

Why not, net zoals Feyenoord 2 seizoenen terug gaan voor een finale-plek! Goed voor het NL-voetbal

Ik ben bang dat Ajax die Conference League gewoon gaat winnen. Dat deelnemersveld lijkt dit jaar werkelijk nergens op en Henderson is net dat beetje extra wat ze nodig hadden.

20 januari 2024 om 23:41

Vergeet niet dat er ook teams zijn die zich al gekwalificeerd hebben. Die doen dus niet mee in de volgende ronde.

21 januari 2024 om 00:18

Precies, clubs als Fenerbahçe, Fiorentina en Aston Villa zitten er ook nog in. Die zouden stuk voor stuk van dit Ajax kunnen winnen.

21 januari 2024 om 05:50

Dit is de tussenronde he, De andere clubs stromen nog in

21 januari 2024 om 09:04

Als Ajax tegen Villa moet en Villa het toernooi enigszins serieus neemt worden ze volledig afgeslacht. Het is dus te hopen dat ze dan nog steeds meedoen om de titel, want dan zullen ze dit toernooi vooral gebruiken om uit te rusten.

Iets wat Ajax wel kan gebruiken. Deze jongen scoorde zo nu en dan met regelmaat. Toch gunstig als die dan niet speelt. Voor de jongen een mooie transfer

Dat is een meevaller.. toch verwacht ik dat Ajax het zeer lastig gaat krijgen tegen Bodo glimt. Ajax is nog altijd erg zwakjes achterin.. dat verschil maakt Henderson niet zomaar goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren