Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Girona herovert tweede plek van Barcelona mede dankzij ex-PSV'er Sávio

Laatste update:

Girona heeft de druk op LaLiga-koploper Real Madrid zaterdagavond weer opgevoerd. In eigen huis won de ploeg met 2-0 van Osasuna, door doelpunten van Cristian Portugués en Sávio. Nummer twee Girona heeft nu vier punten minder dan Real Madrid, dat nog wel een duel tegoed heeft, en één meer dan nummer drie FC Barcelona. Osasuna staat tiende.

Bijzonderheden:


Bij Girona stond, zoals inmiddels gebruikelijk, de jarige Daley Blind opgesteld als linker centrale verdediger. Na twaalf minuten kwam de thuisploeg op voorsprong via Portugués. Hij werd oog in oog met doelman Sergio Herrera gezet door een fraai passje van Viktor Tsyhankov, en faalde niet: 1-0.

Daarna was het lange tijd spannend, maar vlak voor tijd besliste voormalig PSV'er Sávio het duel definitief. Hij rondde na een fraaie aanval in de lange hoek af: 2-0. Dat was ook de eindstand. Zondag is titelconcurrent Real Madrid weer aan zet, in eigen huis tegen Celta de Vigo.

Girona – Osasuna 2-0


13' 1-0 Cristian Portugués (assist: Viktor Tsygankov)
86' 2-0 Sávio (assist: Aleix Garcia)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een sprookje is dit toch voor Girona en ook voor Blind - die ging daar naartoe om net zoals VD Vaart destijds bij Betis lekker relaxed in de zon nog een jaartje of twee te ballen in de Spaanse middenmoot met een beetje mazzel een Conference League ticket ofzo, maar ineens sta je zomaar tweede en ga je de Champions League in.

10 maart 2024 om 08:32

Dat zegt meer over de mentaliteit van Van der Vaart als je het mij vraagt. Blind is altijd al bekritiseerd geweest, maar wist zich toch weinig van die kritiek aan te trekken. Maar het is hem idd van harte gegund. Idem voor Eric García. Het is toch wel triest en grappig dat hij nu in een betere positie verkeert dan bij Barca.

Lekker, de druk erop houden. Hopelijk wint RM niet vandaag, zonder Bellingham, die volledig terecht geschorst is. Knap van Girona dat ze het zo lang volhouden, maar de City group staat er natuurlijk wel vol achter. Die wilden ook NAC Breda inlijven, die zouden misschien ook mee hebben gedaan om de titel als de supporters daar niet voor waren gaan liggen. Dat is natuurlijk de ethische discussie die je hebben kut. Man United is natuurlijk de club met de mooie historie in die stad, maar toevallig is er heel veel geld gepompt in die andere club. Anyways, Girona dus. Knap, houden de druk erop, ben benieuwd waar dit toe leidt. Weet iemand misschien of het waar is dat ze sms geen CL mogen spelen? Doordat ze in de City group zitten?

10 maart 2024 om 08:29

Ja en kijk waar NAC nu staat? Bovendien is meedoen om de titel sowieso een sprookje. Zelfs met de hulp van City. Dat zou alleen maar kunnen lukken als City spelers als Phoden en Doku bij NAC zou stallen. Zelfs Vitesse wist nooit voor de titel te strijden met al die talenten van Chelsea.

10 maart 2024 om 08:37

Nouja, Man City komt ook van de onderste regio van de PL. Met het vele geld en goed beleid zijn ze met de jaren gekomen waar ze nu staan. Met dezelfde geduld, het zelfde geld en minimaal een even goede beleid zou het ze ook zomaar kunnen lukken NAC mee te laten spelen voor de titel

10 maart 2024 om 10:44

Maar dat gaat niet gebeuren bij andere clubs uit de group. City is significant gegroeid doordat de sponsorinkomsten enorm toenamen door de nieuwe eigenaren. Door het succes hebben ze overigens inmiddels ook veel niet middenoosterse sponsor inkomsten waardoor ze op hun eigen benen zouden kunnen staan.

Clubs zoals Troyes en Palermo zijn satelliet club die dezelfde visie delen als City en samenwerken in het huren van spelers en het gebruik maken van de scouting. Dat is niet genoeg om Ajax, PSClV en Feyenoord elk jaar te kunnen uitdagen. Om dat te doen moet je eerst je enorme sponsorinkomsten binnenharken. Dat zou de City group niet gaan regelen voor NAC

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren