Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Girona haalt opgelucht adem na horrormiddag van collega Daley Blind

Laatste update:

Dankzij een treffer in blessuretijd is Girona erin geslaagd om geen puntenverlies te lijden in LaLiga. De ploeg van trainer Míchel zag centrumverdediger David López tot tweemaal toe de fout in gaan bij de twee treffers van Willian José, maar dankzij een dubbelslag van Artem Dovbyk en goal van Cristhian Stuani in blessuretijd wonnen de Catalanen alsnog van Real Betis: 3-2. Girona staat derde met respectievelijk negen en tien punten meer dan Athletic Club en Atlético Madrid.

Bijzonderheden:


Met nog een dikke tien minuten voor het rustsignaal kopte Dovbyk een voorzet net naast. De Oekraïner zag zijn inzet aangeraakt worden door Chadi Riad, die de bal met zijn arm raakte en moest toezien hoe Girona een strafschop kreeg. Dovbyk pakte zijn verantwoordelijkheid en schoot raak in de rechteronderhoek: 1-0.

Zodoende leek Girona de rust met een voorsprong te bereiken, maar niets bleek minder waar. David López, een van de collega's van Daley Blind centraal achterin, leverde zomaar in bij Willian José, die raak schoot met een bekeken lob over Paulo Gazzaniga: 1-1.

Halverwege de tweede helft kwam Girona opnieuw op voorsprong. Portu gaf mee in de loop van Dovbyk, die met binnenkant links de korte hoek zocht en vond: 2-1.

Girona leek op puntenverlies af te stevenen toen Betis toch nog terug wist te komen in de wedstrijd. Een voorzet vanaf de rechterkant werd totaal niet goed ingeschat door David López, die de bui al voelde hangen en Willian José zag afronden: 2-2.

Diep in blessuretijd kwam het alsnog goed voor Girona. Stuani, die David López verving, frommelde de bal binnen en zorgde zo voor enorme opluchting bij de thuisploeg: 3-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo vaak gezien, dit overkomt iedereen wel eens, soms loopt het net goed af en hier helaas niet🤷🏽‍♂️

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren