Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City

Laatste update:

SC Heerenveen heeft nagelaten om met een late zege aan de haal te gaan. Tegen Almere City (1-1) maakten de de Friezen geen beste indruk, maar na de late gelijkmaker vielen de grote kansen als rijpe appelen. Die werden echter allemaal niet benut. Zo miste Thom Haye vlak voor tijd een strafschop. Door het puntenverlies maakt Heerenveen alleen nog een theoretische kans op deelname aan de play-offs.

Spectaculair kon de eerste helft niet genoemd worden. Almere had het betere van het spel, maar wist dat niet uit te drukken in grote kansen. Zo vloog een schot van Peer Koopmeiners een meter naast het doel van Andries Noppert en leverde een vlotlopende aanval daarna net niets op.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Heerenveen kwam rond het half uur beter in de wedstrijd, wat resulteerde in een schot vanaf een meter of 25 van Haye. De Indonesisch international wist Nordin Bakker echter niet genoeg op de proef te stellen.

Osame Sahraoui meldde zich kort daarna meermaals in de zestien, maar de pogingen van de Noor werden onschadelijk gemaakt door de verdediging van de thuisploeg. Almere zette daar nog een schot van Yoann Cathline tegenover. Zonder resultaat.

Almere kende een uitstekende openingsfase in de tweede helft en kwam daarin al snel op voorsprong. Simon Olsson leed balverlies, waardoor Koopmeiners teamgenoot Kornelius Hansen kon bereiken. De Noor schoot beheerst binnen in de verre hoek: 1-0. Exemplarisch voor het matige spel van Heerenveen was het afstandsschot van Syb van Ottele, die zijn poging bijna het Yanmar Stadion uit zag vliegen.

Rond het uur kreeg Noppert de gelegenheid om zich te tonen. De boomlange goalie redde knap op een poging van dichtbij van Thomas Robinet, die meer had moeten doen met de geboden ruimte. Tien minuten voor tijd kwam Heerenveen vrij plotseling op gelijke hoogte. Een schot van Van Ottele leverde niets op, maar de rebound kwam perfect voor de voeten van Sahraoui terecht: 1-1.

Nog geen minuut na de gelijkmaker kreeg Sahraoui ook de kans om de 1-2 aan te tekenen. De vleugelspeler liet dat echter na, door van dichtbij over te schieten. Heerenveen had het overwicht in die fase uit moeten drukken in een voorsprong, maar ook Ion Nicolaescu faalde. De grootste kans kwam op naam van Haye, die een strafschop niet wist te benutten door een uitstekende redding van Bakker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, uiteindelijk nog pech dat je de penal mist. Maar Almere was het grootste gedeelte van de wedstrijd heer en meester.

Dit is weer volledig aan Kees te danken. Hoe haal je het in je hoofd om weer met Pele en Nunnely te beginnen. Nico en walemark komen erin en we beginnen te voetballen en winnen bijna nog ook.

Ook totaal geen tactiek te zien. Ballen worden lullig naar voor geschoten zodra we de bal hebben bij de opbouw. Vervolgens verliest Pele met zijn 2 meter bijna elk duel en zijn we de bal weer kwijt.

Typerend voor dit seizoen weer zo’n k*t wedstrijd. Je zou denken dat ze wat wouden rechtzetten na vorige week maar het boeit ze geen flikker

Heerenveen dacht nadat Van Wonderen zijn afscheid aankondigde, laat hem nu dan ook maar zitten tot het eind, maar die hadden hem gewoon direct eruit moet flikkeren. Wat een schandalig slecht antivoetbal laten zij zien zeg. Alle hoop op play offs is nu ook wel verkeken.

3 mei 2024 om 22:23

Ja dit is misschien wel de allerslechtste trainer die Heerenveen ooit gehad heeft. Maakt altijd verkeerde keuzes in de opstelling en met wissels tijdens de wedstrijd. Ook willen we totaal niet voetballen, zelfs niet tegen Almere. Ongelofelijk dat hij niet op staande voet ontslagen is.

En dan krijg je ook nog eens te horen dat hij in verband word gebracht met Feyenoord door ‘analisten’, bizar.

Prima trainer. Slechte selectie. Geen enkele trainer doet daar goed.

Niet de trainer voor ons. Wisseld dramatisch, kan spelers niet motiveren/ beter maken en hanteert een spelidee wat niet past bij dit team. En haalt veel te weinig uit deze selectie.

vdGijp had voor de verandering wel gelijk: iedereen is middenmoot is tevreden behalve Heerenveen. Maar er is weinig meer uit te halen, pech met blessures en slechte aankoop waardoor je id praktijk 2 spitsen mist. Voor de rest is t vrij droevig muv Sahraoui af en toe. Die moet weg want geen geld. Net zoals Haye en vdBeek, helemaal opnieuw beginnen zonder geld maar met een iconische onervaren trainer. Wat kan er misgaan?

We hadden de winst niet verdiend, maar we hadden de winst wel moeten pakken. Als je die kans van Sahraoui hebt, en die penalty. Maar wat was dit weer slecht. En de scheids ook wel vond ik. Had wel eerder kaarten mogen geven. Ben blij dat het seizoen er bijna op zit. Want hiernaar kijken wordt ik niet blij van

4 mei 2024 om 00:07

Ik snap ook niet waarom Haye de penalty nam, totaal niet in vorm. Laat Nicolaescu die penal gewoon nemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren