Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray wint matige derby tegen Besiktas dankzij vroeg eigen doelpunt

Laatste update:

Galatasaray heeft de koppositie van Fenerbahçe weer overgenomen. Cim Bom won de tegenvallende stadsderby tegen Besiktas met 0-1. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel al in de tweede minuut. Al-Musrati kopte de bal uit een hoekschop in eigen doel. Galatasaray heeft nu tien punten meer dan Fenerbahçe, met nog tien duels te gaan. Besiktas lijdt een dure nederlaag met het oog op de vierde plaats.

Bij Besiktas was toptalent Semih Kiliçsoy de spits van dienst. Milot Rashica, Ernest Muci en Cenk Tosun stonden vlak achter de achttienjarige Turk. Bij Icardi kreeg Davinson Sánchez een basisplaats van trainer Okan Buruk, die niet kon beschikken over Hakim Ziyech. Voorin was Mauro Icardi de aangewezen man om voor de doelpunten te zorgen. De Argentijn zag zich gesteund door Kerem Aktürkoglu, Dries Mertens en Baris Alper Yilmaz.

Galatasaray kende een droomstart tegen zijn stadgenoot. Een hoekschop werd doorgetikt door Icardi, die vervolgens zag hoe Al-Musrati de bal in eigen doel kopte: 0-1. Besiktas moest in de achtervolging en had eigenlijk op 1-1 moeten komen, ware het niet dat de voorzet van Rashica te hard en scherp was. Tosun kwam daardoor net tekort om bij de tweede paal binnen te glijden. De spits gleed keihard tegen de paal, maar kon doorspelen.

Niet veel later zal Rashica even aan een opmerkelijk doelpunt hebben gedacht. De voormalig aanvaller van Vitesse deponeerde een hoekschop op de bovenkant van de lat. Galatasaray-doelman Fernando Muslera kon opgelucht ademhalen: achterbal. Ook Galatasaray liet zich gelden, bijvoorbeeld bij een vrije trap van Aktürkoglu. De technicus krulde zijn inzet ternauwernood in het zijnet.

Een bekeken steekpass van Kaan Ayhan leverde Besiktas het volgende schrikmomentje op. Kerem Demirbay leek de bal binnen te kunnen sliden, ware het niet dat Mert Günok uitstekend uitkwam en zo een dubbele achterstand voor Besiktas voorkwam. Veel meer lieten beide ploegen voor rust niet zien. Dat de derby beladen is, bleek onder meer aan het aantal voorwerpen dat op het veld gegooid werd. Vlak voor tijd zou Ayhan zelfs een waterflesje tegen zijn hoofd krijgen.

Besiktas lukte het voor rust niet om te scoren en dus moest het in de tweede helft gebeuren. Écht gevaarlijk werd het niet, tot de 61ste minuut. Rachid Ghezzal, koud een minuut in het veld, werd in totale vrijheid aangespeeld in de zestien. De Algerijn leek iets té veel tijd te krijgen, twijfelde even en produceerde uiteindelijk een slap schot, wat niet genoeg was om Muslera te passeren.

De derby viel qua spel tegen, al vergoedde de spanning een hoop. Besiktas had slechts een goal nodig om iets over te houden aan het duel, maar speelde niet met de benodigde overtuiging tegen de titelkandidaat. Een schot van Al-Musrati, die een uiterst teleurstellend rollertje produceerde, was wat dat betreft exemplarisch.

Vlak voor tijd moest Besiktas met tien man verder. Omar Colley zette een wilde tackle in op Baris Alper Yilmaz, die er goed aan deed om zijn been te liften. Arbiter Halil Umut Meler gaf in eerste instantie geel, maar kwam na een VAR-check terug op zijn beslissing: direct rood. Besiktas kwam niet echt in de buurt meer. Enkele schoten, van onder meer Ghezzal, werden gekraakt en Galatasaray trok de voorsprong dan ook over de streep.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In 99 minuten voetbal hebben we gezien hoe Galatasaray niks heeft gedaan en Besiktas de 3 punten cadeau heeft gegeven aan Galatasaray. Cenk Tosun kan echt niet meer en hopelijk wordt hij ook niet geselecteerd voor EK

3 maart 2024 om 19:55

Cenk Tosun is een prima optie voor de laatste 30 minuten maar bij gebrek aan beter en fitter moet hij starten bij ons.

3 maart 2024 om 20:41

Misschien bij het theater? Daar kan ie zijn driedubbele salto achterwaarts tentoonstellen.

3 maart 2024 om 20:46

Ja hij kan een goede theaterduo vormen met Torreira.

Overwinningsvreugde van onze spelers kan je helemaal horen van uit Kadikoy zo stil was het tijdens de wedstrijd. Ik bedoel Dolmabahce )

Haha schandalige BJK supporters. Heeft wel wat grappigs eigenlijk. Voor GS een trainingspotje met lage intensiteit.
Ohja, Köhn is weer een ruwe diamant.

3 maart 2024 om 19:16

Wat bedoel je met je uitspraak over Köhn?

3 maart 2024 om 19:28

Ik zie in hem een nieuwe Boey. Echt een uitstekende speler.

3 maart 2024 om 21:38

Zelfs jullie zagen geen Boey in Boey..

4 maart 2024 om 00:09

Wie is jullie? Kreeg hier jaren terug de vraag op vz, Omar of Boey. "Omar speelt goed maar is wel wat ouder, Boey daar in tegen is jong en heeft veel potentie."

4 maart 2024 om 20:28

Trabzonpor aanhangers, wie anders? Hoeft je eigen ook aangesproken te voelen als je niks hebt gezegd

Wedstrijd verdiende geen schoonheidsprijs noch geen winnaar. Scheids heeft goed gefloten. Wij krijgen +3 punten, daar teken je vooraf ook voor. Moet wel zeggen dat Cenk Tosun blij mag zijn dat hij geen tweede geel heeft gekregen voor het schelden en die Onur Bulut.. damn die is slecht.

Hoppaa, volledige wedstrijd gecontroleerd.

Opvallende punten:

-Die köhn is een baas!
-Icardi wordt niet gevonden/ of zijn loopacties zijn niet meer zo intens als hiervoor.
-bariş behoudennmoet prioriteit 1 zijn.
- mertens onze opa rent 80% van alle jonge spelers er uit en is letterlijk overal te vinden.
- veel balverlies.

Ondanks alles gaan de 3 punten naar ons.

Owja scheids was omgekocht jongens...

Mooie wedstrijd. Spel ging op en neer. Wel opvallend dat Galatasaray het voordeel van de twijfel kreeg. Uiteindelijk is Galatasaray wel de terechte winnaar. Veel volwassener.

Geef de beker gewoon gelijk in begin van het seizoen aan gs zijn we gelijk klaar. Hoe kan de var niet roepen om te kijken? Een 100% penalty op Cenk Tosun. Zowel tegen Antalya als tegen bjk wint gs gewoon onterecht met waardeloos voetbal, scheidsrechters en een grote dosis aan geluk.

3 maart 2024 om 19:09

Vandaag was ie gesloten, maar morgen moet je echt langs Hans Anders. Het is een prima charge en 100% op de bal waarbij Cenk als een ballerina naar de grond gaat.

3 maart 2024 om 19:11

Charge? Waar heb jij het over? Hij wordt duidelijk getrokken.

3 maart 2024 om 19:13

Even serieus, heb je vroeger op voetbal gezeten (of nu)? Zo ja, dan ben je niet objectief. Zo nee, dan stop ik met deze discussie.

3 maart 2024 om 19:19

Ik kan je met zekerheid zeggen dat hij nooit op voetbal heeft gezeten of 12de klasse speelde, Kohn raakt overduidelijk de bal en Cenk gaat gretig naar de grond, volgens hem os het 100% een penalty omdat Cenk protesteerde, hij vond namelijk dat de speler van Kasimpasa hands maakte omdat de speler niet protesteerde, altijd wel goede argumenten van FB_mrdn zijn kant, ook wel hilarisch dat een fener supporter huilie doet om een penalty, zelfde gebeurde tijdens Bjk - Trabzon toen schreeuwde hij niet om een pingel, hij is subjectief als het maar kan bro, nutteloos om op hem te reageren. En nu komt hij met Ahmet Cakar als bron, ahahahahahahah word steeds grappiger met hem🤣

3 maart 2024 om 19:20

Want Ahmet Cakar is het geweten van Turkije..Als Ahmet Cakar iets zegt klopt het..

3 maart 2024 om 20:39

Kap maar bro. Cenk voelt de handen van Köhn en gaat als een Dansöhz naar de grond. Absoluut geen pingel.

3 maart 2024 om 19:10

100% penalty? Kijk jij ooit wel eens Premier League?

3 maart 2024 om 19:12

Penalty op Tosun? Serieus? Die gek springt zelf in een pirouetje (hoe je het ook schrijft) naar de grond. Was echt lachwekkend. Hij was volop aan het schelden. Kijken of ze hem ook durven te straffen.

RB Sascha Boey is weg we hebben daarvoor een LB Sascha Boey voor terug man man wat n speler die Köhn. 89 minuten lang hebben we gedaan wat we moesten doen BJK op afstand houden van ons goal en is aardig gelukt zonder enige kans weg te geven. Dit was enige kans voor Fener waar we ons koppositie eventueel weg kunnen zouden geven maar helaas jongens. We geven dit nooit meer weg wat voelt dit lekker aan zeg met onze Derbyspecialist dhr Okan Buruk. Op naar 24 boys gefeliciteerd alle Cimbom fans !!

Gefeliciteerd GS broeders. Terechte overwinning. Dat Cenk 80 minuten mag blijven staan laat zien dat onze coach incapabel is. Hopelijk nemen we afscheid van hem in de zomer. Vond Halil Umut Meler ook goed fluiten, alleen bij Cenk zijn positie heb ik mijn twijfels. Al met al een verloren seizoen.

3 maart 2024 om 19:30

Bedankt voor de felicitaties en objectiviteit zoals altijd bro, kunnen velen hier nog wat van leren, duidelijk dat Besiktas nog niet de juiste trainer heeft inderdaad, kwa spelersmateriaal zit je nu wel redelijk vind ik zelf.

3 maart 2024 om 19:57

Bro, serieuze vraag, wie had moeten spelen ipv Cenk? Want de spelers die zijn ingevallen haalden zijn niveau niet eens. We verwachten van Aboubakar dat hij wat uit zijn hoge hoed tovert, maar meneer loopt over het veld.

3 maart 2024 om 20:15

Ghezzal vond ik goed invallen bro. Eventueel Muleka ook een optie. Alles beter dan schildpad Cenk.

3 maart 2024 om 20:29

Ghezzal wil wat doen maar zijn lichaam werkt niet meer mee. Meer dan 15 minuten zit er niet in voor hem. Muleka vond ik ook niet sterk invallen. Santos heeft jammer genoeg geen andere opties.

3 maart 2024 om 21:36

Zaynutdinov op linksbuiten zetten.


Aanval was meh maar verdediging stond zeer scherp bij Galatasaray, alle vogels de mond gesnoerd en nu meteen focussen op de volgende wedstrijd. Nummer 24 komt eraan!! ðÿ†

Voor de laatste 10 wedstrijden, geloof ik, moet je niet meer kijken naar mooi voetbal, maar moet je je richten op de 3 punten.

Wat heeft GS dit heel slim uitgespeeld. Was niet denderend, maar het hoefde niet tegen dit BJK. Vroege goal en tranquilo uitgespeeld. Bjk was nergens.

Okan hoca heb ik vaak bekritiseerd, maar vandaag heeft hij laten zien dat hij een goede trainer is. Baris Alper heeft Masuaku gek gemaakt. Köhn was ijzersterk. Icardi en Kerem helaas wat minder vandaag. Verdediging stond als een huis. Nelsson en Sanches als beesten gespeeld.

De rode kaart was terecht i.m.o.. colley kwam heel onbesuisd met 2 benen in.
Heerlijke overwinning. Dit zal voor een heerlijke boost zorgen.

Heb de 1e 45minuten niet kunnen zien, 2e helft wel. Ik wil zeggen dat we letterlijk 0 kansen hebben weggegeven, maar als ik dan ook zeg dat we op de kans van Ghezzal niks hebben gecreeerd zeg ik ook wat er mis is met dit team. Kwaliteitsproblemen! Je hele aanval op Semih na is het gewoon totaal niet meer. Het bestuur heeft aardig werk te doen komende zomer.

Maaar met Fernando wordt het niks! Je speelt niet om de titel hebt niks te verliezen je speelt thuis, maar je speelt zo behoudend?? Voor wat?

De rode kaart is wel echt een gigantische grap maar he wij en buyukeksi iedereen weet het

3 maart 2024 om 19:13

Hoe is die rood een grap? 2 benen vooruit. Moet iemand een been breken voor er rood getrokken moet worden dan? Ongelooflijk dat je hier nog commentaar op kan geven. Dan spoor je gewoon niet.

3 maart 2024 om 19:18

Is terecht bro, Colley komt met gestrekte been er in.

3 maart 2024 om 19:24

Tuurlijk was de rode kaart niet terecht joh, doet er alles aan om Baris te taken ipv van de bal, hij had eigenlijk beloond moeten worden met een vrije doortocht voor de 1-1, als je goed kijkt zie je ook dat hij de knie raakt van Baris maar goed, al had Besiktas met 16 man op het veld gestaan dan nog werd het niks.

Ik heb nog nooit een derby gezien waarin Galatasaray zo slecht speelde, maar toch de drie punten binnenhaalde. De derby uit tegen Fener dit seizoen was ook dramatisch (van beide kanten), maar die eindigde dan ook terecht in een gelijkspel.

Maar wat ik vandaag van Galatasaray heb gezien, sloeg echt alles. En als GS-supporter ben ik ook niet tevreden met het vertoonde spel. Geen pit, geen tempo, geen strijdlust. Niks. Enkel balletje links, balletje rechts. Alleen wil ik wel even onze verdediging in het zonnetje zetten: Nelsson en Sanchez waren wat mij betreft de absolute helden. Wat een ijzersterke verdedigers zijn dat zeg. Kerem brengt veel energie in het spel, maar soms doet hij me denken aan een puber die net een leuk trucje heeft gezien in Fifa Street en dat nu in het echt probeert na te bootsen. Hij komt één keer knap een mannetje voorbij, en probeert dat dan nog 10 keer.

Enfin, we speelden niet best. Maar we hebben de 3 punten binnen. Dat is waar het om draait. De scheids heeft een puike wedstrijd gefloten, mag ook gezegd worden.

3 maart 2024 om 19:15

Broer, ik snap je maar ik vind juist dat we heel slim hebben gespeeld. Heel gecontroleerd en niet roekeloos op pressie gespeeld. We hebben geen brede selectie meer, dus we hebben het heel tactisch uitgepeeld. Vroege doelpunt heeft ons goed geholpen

Saaie wedstrijden gezien van beide kanten waarin wij gehele wedstrijd wel de dominante waren we speelden verzorgd voetbal maar niet spectaculair. We konden de score zeker wel uitbreiden maar daarvoor misten wij gewoon de creativiteit, Ziyech misten we zeker in deze wedstrijd met zijn aanvoer/creativiteit.

Motm: Voor mij Nelsson!!! Samen met Sanchez een muur! Ik vond Baris ook erg goed op rechts die jongen mist alleen een stukje spelinzicht en techniek om een topspeler te worden hij ontwikkelt zich top dus wie weet....

Weinig mensen zeggen het maar Derrick Kohn is een verademing ten opzichte van onze ex Lb's speelde Onur Bulut helemaal weg vandaag.

Focus is nu alleen op de competitie en de super cup laten we met 2 prijzen afsluiten dit seizoen.

Een wedstrijd waarbij het niet boeit hoe je speelt. Het resultaat is wat telt.

Dat gezegd te hebben, kan iemand Okan uitleggen dat je een score soms moet verdedigen ipv de hele tijd aanvallen? Hij brengt er nog een extra spits in, man man man…

VZ, Gala 10 punten meer dan Fenerbahce? Zitten jullie aan de Raki op deze zondag? Verschil is 2 punten.

Gefeli Gala met deze gelukkige 3 punten.

Necip Uysal, wat een ongelofelijke amateur ben jij. Minuut 1 en zo’n inspeelbal. 15 jaar speel je hier en 0.0 ontwikkeling heb je doorgemaakt.

3 maart 2024 om 19:39

Huh? Necip won vrijwel al zijn duels, Icardi heeft geen een kopduel gewonnen van hem, ik vond hem juist sterk spelen.

3 maart 2024 om 22:58

Met alle respect maar Icardi speelde als een natte krant vandaag. Iedere andere centrale verdediger zou hem in zijn broekzak hebben vandaag. Necip daarentegen krijgt in minuut 1 een bal vanaf zijn rechts en zonder te kijken of er links van hem spelers vrij stonden om via links het spel te openen (Musrati en Colley stonden vrij) speelt hij hem klakkeloos naar Onur die achter Kerem staat. Minuut 1 onnodige corner en ook nog eens een doelpunt tegen. Dit zijn acties die je aan je haren laten trekken gewoon.

3 maart 2024 om 23:25

Necip speelde een puike wedstrijd hoor. Die was echt goed. Necip heeft Icardi zo goed als helemaal uitgeschakeld, wat momenteel ook geen maatstaf is, gezien zijn hopeloze vormcrisis…. Maar toch was Necip goed.

Santos wordt bekritiseerd voor de late wissels, maar als je die spelers vervolgens ziet is het logisch dat hij zo lang mogelijk wacht. Abou, Ghezzal, ik hoef ze volgend jaar niet te zien. Daar bovenop de afwezigheid van Svensson, Salih en Gedson en er blijven niet veel opties over.

Het IQ-gehalte op de tribune was ook niet heel hoog volgens mij. Iedere keer als we de controle kregen over de wedstrijd werd er weer wat op het veld gegooid waardoor het spel stil lag. Dat waren ook de enige momenten dat je het gevoel kreeg dat dit een beladen derby was, want voor de rest hoorde ik ze nauwelijks.

Dit GS kan echt niet voetballen net als BJK trouwens. Als ze weer kampioen worden, zullen ze weer in cl afgemaakt worden. Echt een slechte wedstrijd. Ghezzal en Rashica die kansen verprutsen. Rashica te egoïstisch. Je ziet ook dat BJK Gedson op het middenveld miste. Scheidsrechter was ook slecht. Hij kon de tempo van de wedsrijd niet aanvoelen. Gefeliciteerd met de overwinning Galatasaray supporters. Meer kan ik niks zeggen over deze saaie wedstrijd.

Saaie wedstrijd, verdiende 3 punten. Op naar volgende wedstrijd. Semih zal nog veel brood mogen eten om tegen mannen als Nelsson en Sanchez te kunnen opboksen.

Saaie wedstrijd, vraag me af hoe het zou lopen zonder de vroege treffer. Het was een wedstrijd waarin beide teams de aanvallers in de pocket hadden. Nelsson in de lucht superieur en Sanchez op de veld. Necip speelde aan Besiktas kant echt solide Motm in mijn ogen, Rashica wou duidelijk bewijzen dat Galatasaray een fout heeft gemaakt, speelde een puike wedstrijd tegenover Kohn die best wel goed uitkwam met zijn eerste derby. Voorin hebben we gewoon een probleem, kijken of de race tot de bittere eind kunnen volhouden.

Slechte derby, Gala nauwelijks in gevaar. Spelers zaten er kort op. Heel de achter hoede stond scherp..
De energie die Mertens op zn 37ste leeftijd nog heeft.. Wauw!

Snel vergeten en focus

Waarom spelen voetballers als Cenk Tosen en Necip Uysal nog voor Besiktas? Neem gelijk afscheid van hun

Jeetje echt medelijden met BJK en aanhang. Wat is dat een slecht team zeg. Volledig kapot gemaakt vergeleken met wat het was enkele jaren terug. Wat is er gebeurd daar??

Zo jammer om te zien. Geen strijd, plan en dan ook nog eens de spelers die er mogen spelen.

Terechte overwinning voor Galatasaray. Hier verstevigen ze hun favoriet positie flink voor de titel. Verdedigend staat Galatasaray heel het seizoen al als een huis. Breek je door de verdediging heen, heb je nog een zuid Amerikaanse muur waar je niet zo doorheen kan. Bjk kon geen vuist maken. Kaan had Semih in zijn broekzak. Kwam wel wat verandering in het spelbeeld nadat Ghezzal erin. Denk dat Santos een fout heeft gemaakt door met Amartey-Al-musrati te beginnen (al helemaal na die vroege, onfortuinlijke, tegengoal). Aanvallend vind ik Galatasaray wel echt nog tegenvallen. Maar zoals ze vaak zeggen; Good defenses wins championships!

Galatasaray heeft deze wedstrijd rustig uitgespeeld. Echter reageer ik alleen voor die stervende zwaan, genaamd Cenk Tosun. Wat een jankmuil zeg.

Ondanks een ietwat saaie pot hebben we hier de punten gelukkig mee naar huis genomen. Vooraf was ik eerlijk gezegd toch een beetje bevreesd voor Besiktas maar dat bleek volledig onterecht. Ook vond ik Okan weer laat wisselen maar het heeft nu goed uitgepakt. In deze fase zijn de knikkers het belangrijkste. Hopelijk in het nieuwe seizoen dan maar het mooie spel. CimBomBom!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren