Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray maakt mede dankzij Dries Mertens geen fout in derby

Laatste update:

Galatasaray heeft geen fout gemaakt in de strijd om de Turkse landstitel. De ploeg van trainer Okan Buruk won in eigen huis van Basaksehir. Baris Alper Yilmaz en Dries Mertens zorgden na een half uur spelen voor de 2-0 stand, waarna er niet meer gescoord werd. Koploper Galatasaray staat nu op 66 punten uit 25 duels en wacht af wat Fenerbahçe, met 63 punten uit 24 duels, zondag doet tegen Alanyaspor.

Bijzonderheden:


Galatasaray kwam in de 25ste minuut op voorsprong. Een diepe bal kwam in niemandsland terecht bij Yilmaz, die goed zijn lichaam inzette en de verdediger van Basaksehir van zich afhield. De meegelopen Kerem Aktürkoglu hoopte op de pass om binnen te kunnen tikken, maar Yilmaz deed het zelf door weg te draaien en in de korte hoek uit te halen: 1-0.

Ook bij het tweede doelpunt van Galatasaray, vijf minuten na de eerste, speelde Yilmaz een belangrijke rol. Hij slalomde langs enkele verdedigers van Basaksehir en zag zijn schot vervolgens gekraakt worden. De rebound kwam terecht bij Mertens, wiens poging gekeerd werd door Volkan Babacan. Mertens kreeg vervolgens nóg een schietkans en schoot ditmaal raak in de korte hoek: 2-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker overwinning. Maar weer maken we het onszelf lastig. Dit komt grotendeels door het wisselbeleid van Okan.

Demirbay was op en speelde ontzettend slecht. Toch mag hij blijven staan.
We hebben een nieuwe LA gehaald, maar we zien Berkan daar. Okan klaagde heel het seizoen dat de spelers niet fit waren. Nu krijgt hij een fitte LA, maar nee hoor Okan laat hem niet spelen.
Dan haaltie mertens eruit (hij was op is begrijpelijk) en zet hij een houthakker als Vinicius op 10. Ongelofelijk dit.

Ach ja de drie punten zijn binnen en we moeten weer door. Hopelijk is er niks ernstigs met Nelsson.

10 februari 2024 om 19:14

Okan Buruk kennende gaan we onze nieuwe LA over 2 maanden in actie zien, hij moet zich eerst aanpassen en helemaal gereed zijn voordat hij mag spelen, erger me er echt mateloos aan.

10 februari 2024 om 19:22

Echt he. Je staat 2-0 voor, wrm zou je hem geen speelminuten geven.

10 februari 2024 om 19:22

Bro ik snap je ergernissen volkomen alleen moet je het ook bekijken vanuit het perspectief van hoca. Hoe wil je in deze cruciale fase een lb in je team verwerken die welgeteld één groepstraining heeft meegedaan. Die jongen zou dan achter een Akturkoglu/Zaha komen te spelen. Nou is die linkerflank precies de boosdoener en heeft Berkan het tot nu toe prima gedaan in defensief opzicht. Kan zijn “zekerheid” keuze wel begrijpen

10 februari 2024 om 19:30

Waarom kan onze concurrent dat wel en wij niet? Deze jonge speelde wekelijks, is conditioneel top, je had hem juist nu de kans moeten geven, thuis met een volle stadion in je rug kan alleen maar motiverend zijn voor zo een jonge, ben dat voorzichtige gedoe zat.

10 februari 2024 om 19:38

Amen hoef niks toe te voegen😃

10 februari 2024 om 20:08

Je concurrent kan wel een speler inpassen maar geen kampioen worden. Ik weet wel welk succes ik wil boeken amigo

10 februari 2024 om 20:51

Aparte vergelijking, onze concurrent wint zijn wedstrijden ook met de spelers die net gearriveerd zijn, je doet net alsof we 15 punten los staan maar goed, hoop dat ze punten laten liggen.

Gratz gala fans, lijkt er echt op dat de titelstrijd op de eenlaatse week gaat beslist worden zo.

10 februari 2024 om 20:32

Denk dat gala weer aan het langste eind trekt.waarschijnlijk gaan we over een weekje of twee weer punten verspillen. Vooral omdat er veel verkeerde beslissingen zijn gemaakt op gebied van transfers

Wat is het idee er achter, om bijna elke wedstrijd, bij een voorsprong van maximaal 2-0 dat er altijd gas terug moet??!! Je hebt evenveel punten met een doelsaldo van -10 ten opzichte van FB dus ros die ballen er gewoon in…

Baris volle strijder energie geleverd. Mertens lekker gedaan vandaag. Icardi nog zoekende naar zijn recente vorm, maar die komt wel als de zon weer gaat schijnen. Torreira heeft wel een zieke longinhoud voor iemand van 1.40m.

Jammer van de twee noodgedwongen wissels alhoewel onze selectie breed genoeg is om deze klappen op te vangen. Mede ook met Okan hoca’s visie om spelers multi inzetbaar te gebruiken.

10 februari 2024 om 19:12

Icardi krijgt ook 0 aanvoer, de verdedigers omhelzen hem gooien hem op de grond dat word ook goed gekeurd, het zit Icardi totaal niet mee dit jaar.

Baris Alper. Je ontwikkelt jezelf goed. Je werkt hard. Je hebt het momentum mee. Waarom zo een neppe fair-play actie doen, terwijl je 2-0 voor staat? Zou je dat ook doen in de 88e minuut bij een 1-1 stand? Dit soort populistische acties achterwege laten. Echt een hekel aan.

Die Vinicius lijkt er helemaal niks van te kunnen. Na Bakambu dacht ik dat het niet veel slechter kon, maar het is ons bestuur gelukt om een nog krommere spits te halen. Zaha, Kerem, Tete, rotzooi. We halen zo een lage rendement. Casuals zullen beginnen over Icardi, maar hoe vaak is hij in stelling gebracht? Welke ballen krijgt hij?

Cagdas Atan, wat een amateur. Waarom ga je tegen Galatasaray proberen vanaf de doeltrap op te bouwen? Zelfs Bayern lukte dat niet en dan wil jij met Opoku eruit voetballen. Naïviteit pur sang.

10 februari 2024 om 19:43

Cağdaş en Emre zijn allebei enorm naïeve trainers. Als je denkt dat je rustig kan opbouwen tegen Fener en Gala heb je er echt geen kaas van gegeten. De rest van de competitie kan alleen een puntje wegsnoepen als ze de bus parkeren.

Prima de overwinning over de streep getrokken!
Alleen snap ik niet waarom wij achterover leunen na een voorsprong breid de score gewoon uit en zorg voor een betere doelsaldo!
Mertens en Baris waren fantastisch wat een bijdrage van beide heren vandaag! Vooral de ontwikkeling van Baris heb ik heel veel respect voor hij heeft vrij weinig talent van zichzelf maar door hard te werken en te bikkelen heeft hij vergeleken. Met de afgelopen jaren zo goede ontwikkeling doorgemaakt waardoor hij gewoon een sleutelspeler is geworden dit seizoen! Hij is snel, Sterk en explosief in die opzicht doet hij mij echt denken aan Mbappe gewoon de explosiviteit spat er echt vanaf! Als hij werkt aan zijn spel iq en schoten word het een topspeler!

Demirbay, Tete, Kerem etc.. waren heel matig ik denk dat we beter met kaan op het middenveld kunnen spelen dan een Demirbay die er weinig van kan. Daarnaast moet Icardi echt weer de oude worden want hij is maanden uit form en niet fit. Ik heb heel veel vertrouwen in dit team op naar het kampioenschap!!!

Had graag die Derrick Köhn willen zien en met mij alle Gala fans natuurlijk maar trainer Okan laat hem nog niet eens invallen. Verder een aantal smerige overtredingen van Basaksehir gezien waar gerust rood voor gegeven kon worden. Tete en Ndombele blijven twijfelgevallen, niet Gala-waardige spelers maar helaas is de transferperiode voorbij. De punten zijn vandaag gelukkig binnen, nu op naar Europa!

Scheelt dat niemand over de afgekeurde 2-1 praat???

Verzinnen de scheidsrechters ter plekke nieuwe regels voor gs?

Schandalig om het af te keuren. Alleen zijn we dit ondertussen wel gewend in deze clown lig.

Voor de rest deden de spelers van basak erg hun best om constant verkeerde keuzes te maken.

10 februari 2024 om 21:57

Ja, daarom hebben we gewonnen..

10 februari 2024 om 22:21

Het is inderdaad schandalig dat Deniz Turuc buitenspel stond. Hij heeft een vrijstelling voor buitenspel staan ongelofelijk weer he. Ik geef je groot gelijk maat. Hoe kunnen ze!

10 februari 2024 om 22:26

Deniz Turuc stond buitenspel, ben je het niet zat om jezelf wekelijks belachelijk te maken op dit forum? Letterlijk in elke positie die in beeld kwam stond hij buitenspel…

10 februari 2024 om 23:47

Ik ontken ook niet dat hij geen buitenspel stond. Lezen is blijkbaar moeilijk voor jullie.

Het gaat mij erom dat:

1. De grens niet vlagt voor buitenspel. Terwijl dit uiteraard wel buitenspel is.

2. Gs levert de bal weer in bij de tegenstander. Dit is letterijk een nieuwe spelsituatie. Het boeit mij niet waar of hoe het gebeurd.

3. Bij elke andere club zou dit een geldig doelpunt zijn.

Ma na de 7-0 van vorig seizoen zijn we dit wel van basak gewend.

10 februari 2024 om 23:57

Aanval begint bij Deniz Turuc waar heb jij het allemaal over, logisch dat de VAR beslist dat het buitenspel is, dus als de vlagger niet vlagt mag de VAR niet ingrijpen? Hahahaha je kent de regels niet eens maar reageert wel, lachwekkend, en doen alsof Basaksehir expres verloor gaat helemaal nergens over, diezelfde Basaksehir knikkerde ons vorig seizoen na de monsterscore uit de beker, Cagdas Atan zijn reactie niet gezien vandaag of past dat niet in jou straatje? jij volgt sowieso Fener media, niet verassend ook aangezien jullie en Fener meer dan broeders zijn sinds dit jaar. Sponsor Koc werpt zijn vruchten af bij de Bjk fans zo te zien, deze overwinning is extra lekker omdat het bij jou ook hard aangekomen is, je hoopte zo erg op puntverlies, je merkt het aan alles 🤣maak je niet druk jullie halen ons wel in, verschil is nog maar 27 punten.

11 februari 2024 om 00:20

Ach jonge.

Nadat sanchez de bal weg werkt start er een nieuwe aanval. Hierna passen ze de bal nog een x aantal keer rond voordat de goal valt.

Hiervoor hoef je geen genie te zijn om dat te kunnen zien.

Het is te gek voor woorden dat je de goal annuleert terwijl sanchez dood leuk de bal weer bij basak inlevert zonder enige dreiging.

Het is niet moeilijk om toe te geven dat de regel in jullie voordeel is toegepast.

11 februari 2024 om 00:41

De VAR kan voor buitenspeldoelpunten ingrijpen tot de bal uit het veld is gegaan. Dit was dus niet het geval.

Dat stukje over dat Sanchez een nieuwe situatie creëert en daardoor Deniz geen buitenspel bijdroeg is dus gewoon een verzonnen regel, maar dat is niet verrassend gezien jij degene bent die dit post. Je snapt toch ook wel dat de rednen dat Sanchez überhaupt die bal weg moet werken in die situatie precies is omdat Deniz buitenspel stond hè?

Zo vol zelfvertrouwen meerdere keren zo vol ernaast zitten is ook een kunst hoor.

11 februari 2024 om 00:42

Dus toen de keeper van Antep onder de bal door ging en de bal voor de voeten van Icardi kwam via de verdediger had de goal geteld moeten worden volgens jou? Ook die werd afgekeurd namelijk, toen heb ik je niet horen klagen en zeuren over de scheidsrechter, iets met 2 maten?

11 februari 2024 om 11:41

De VAR kan pas ingrijpen als de bal stil ligt, dus bij een overtreding of bij een ingooi. Tot dan laten ze het spel doorgaan, dus het kan zijn dat de bal 7 minuten lang niet stil ligt en er verschillende kansen worden gecreëerd. Maar zodra de bal stil ligt, grijpt de VAR in en gaan ze terug naar de situatie. In ons geval stond de bal pas stil nadat er een doelpunt was gevallen.

Maar dit zou jij toch ook moeten weten? Of wist je dit echt niet? Want nu doe je alsof de scheidsrechter Galatasaray heeft geholpen, terwijl hij gewoon de regels toepast. Volgens mij zit dit gewoon in jouw blinde vlek bij elke beslissing ga jij automatisch ervan uit dat Galatasaray geholpen wordt. Als dat zo was, hadden wij nog een penalty te goed voor wat Gezzal bij Icardi heeft gedaan. Of nog mooier, er wordt een vuist uitgedeeld door Djiku, de VAR grijpt niet eens in, de scheidsrechter gaat niet eens kijken of die vuist hem wel of niet heeft geraakt. Kijk, broeder, als je gelooft dat de scheidsrechters Galatasaray hebben geholpen, dan kan ik daar niets aan doen. Maar denk niet dat wat je gelooft de waarheid is.

Icardi Icardi…😔

Up to the next match.

Zakelijke overwinning. Berkan op linksback is momenteel nog te doen en Baris Alper is momenteel echt onze redder in nood. Tete moet pas 89min invallen en onze verdedigers moetenn niet geblesseerd raken pas dan kunnen we nog meestrijden voor de titel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren