Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray ligt mede door beauty van Ryan Mendes uit het bekertoernooi

Laatste update:

In navolging van Fenerbahçe ligt ook Galatasaray uit het Turkse bekertoernooi. Cim Bom ging donderdagavond in de kwarfinale onderuit tegen Fatih Karagümrük: 0-2. Marcão, niet te verwarren met de ex-verdediger van Galatasaray, opende al vroeg de score. Vak voor tijd gooide Ryan Mendes het duel in het slot. Karagümrük neemt het in de halve finale op tegen Trabzonspor, terwijl Besiktas en Ankaragücü strijden om het andere finaleticket.

Bij Galatasaray ontbraken Mauro Icardi en Fernando Muslera. De Zuid-Amerikanen werden vervangen door respectievelijk Günay Güvenç en Baris Yilmaz. Laatstgenoemde werd in de aanval ondersteund door Tetê, Kerem Aktürkoglu en Wilfried Zaha. Ex-Eredivisionisten Davinson Sánchez, Carlos Vinícius en Dries Mertens begonnen op de bank; Hakim Ziyech zat niet in de selectie.

Karagümrük, de nummer veertien van de Süper Lig, kende een droomstart tegen Galatasaray, dat al in de zesde minuut tegen een 0-1 achterstand aankeek. Mendes genoot wat tijd en ruimte op de helft van de thuisploeg en legde af op Marcão, die onder de benen van Güvenç door raak schoot.

Galatasaray viel tegen en wist in eerste instantie weinig gevaar te stichten. Zo kreeg Sérgio Oliveira zijn schot niet tussen de palen. Op aangeven van Aktürkoglu kreeg Abdulkerim Bardakci wel een prima mogelijkheid. De verdediger, die een uitstekend seizoen kent, schoof de bal ternauwernood naast de rechterpaal.

Op slag van rust kreeg Galatasaray een volgende goede mogelijkheid. Na enkele korte combinaties vlak voor de zestien van Karagümrük bracht Aktürkoglu de bal op rechts bij Tetê, die de tijd kreeg om aan te leggen voor een schot. De Braziliaan schoot echter ternauwernood over en dus ging Galatasaray met een achterstand de rust in.

Vlak na de theepauze werd ex-Willem II'er Derrick Köhn kinderlijk eenvoudig afgetroefd door Mendes, de man van de assist bij de 0-1. De Kaapverdiaan mocht vrij doorlopen richting doel en zag zijn schot van dichtbij net naast het doel van Güvenç vliegen. Galatasaray had die misser af kunnen straffen, ware het niet dat de kopbal van Aktürkoglu op de paal belandde.

De tijd begon te dringen voor Galatasaray, dat andermaal dicht bij de gelijkmaker kwam toen een ziedend schot van Köhn tegen de lat belandde. Tien minuten voor tijd gooide Mendes het duel in het slot. Emre Mor stoomde op en bediende Mendes, die de voorsprong verdubbelde met een prachtig schot in de kruising: 0-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hahah konden we verwachten nadat we met zijn allen fener uitlachten. Gaat bjk toch na dit hopeloos seizoen iets winnen…

29 februari 2024 om 20:51

Pfff, hoop dat we idd de beker nog winnen maar zie het echt niet zo 1 2 gebeuren… eerst maar even van gala winnen aankomend weekend. Daarna zien we wel verder 😝

29 februari 2024 om 23:02

Semih regelt het wel. Wat een talent. Wordt een leuk EK met Kenan, Semih, Arda, Baris, Irfan. En als Can Uzun zo door blijft gaan verwacht ik hem er ook wel bij.

Ik had de eerste 60 minuten even gezien op de tablet, maar dit was wel heel matig van Gala. Ongelooflijk. Niet dat Karagümrük heel geweldig was. Zag net nog de 2-0, goede goal.

Krijgen ze een keer de scheids niet mee en meteen pak slaag, vraag me af hoe de mentale onwele gangstarr de schuld van dit gaat afschuiven op Fenerbahce

29 februari 2024 om 20:55

Wanneer gaan jullie inzien dat zowel Gala als Fener de scheids meekrijgen om de competitie spannend te houden voor de kijkcijfers? Het is allemaal theater.

29 februari 2024 om 22:27

Ik ben blij dat eindelijk een GS fan dit ook inziet. Afgelopen weekend waren er ook een paar die het eindelijk erkenden, maar wel eerst nadat Fener als enige corrupte club werd bestempeld. Het is door en door corrupt. Zoals ik aangaf, het Turkse voetbal kan niet zonder Fener of GS maar het zijn juist deze clubs die het Turkse voetbal kapot maken en met zoveel carrières spelen alsof het niks is.

Okan Buruk, man man man… Als hij een voetbalcoach is, dan ben ik president.

Ik begin een beetje Frank de Boer in zijn tijd bij Ajax vibes te krijgen van dit Galatasaray. Speelt continu voor de kampioenschap, maar het voetbal is niet om aan te zien. Balletje terug balletje breed.

Slechtste man op het veld: Nelsson. Deze man kan geen bal vooruit spelen.

29 februari 2024 om 20:55

Wij klagen ook over Arap Ismail, Osayi Samuel op linksback, Ferdi op rechtsbuiten, wondercoach! Niet te vergeten 1.5 iskender bij zijn laatste persconferentie!

29 februari 2024 om 20:56

Neem gewoon een Nederlandse of Duitse voetbalcoach. Is dat allemaal te technisch, ga voor een Engelse coach. Turkse coaches van nu zijn allemaal drama.

29 februari 2024 om 21:41

Dat wel maar sinds 17 jaar heeft geen ene buitenlandse trainer de Turkse competitie gewonnen. Dus de aanpak met een binnenlandse is veel veiliger.

1 maart 2024 om 00:55

Dat is exact de reden waarom de competitie blijft achteruitgaan. De buitenlandse trainers worden ook gewoon weggepest door media die zich laten betalen door zaakwaarnemers.

29 februari 2024 om 21:38

Producted heb je Tete niet gezien? Die was pas slecht joh.

29 februari 2024 om 21:52

Ik denk dat hij die niet heeft opgenoemd omdat de slechte prestaties van Tete heel dit seizoen voor zichzelf spreken.

Verdiend verloren. Karagumruk slim gespeeld en heel subtiel de overwinning gepakt.

Okan Hoca is uit vorm. Ik begrijp niet wat hij probeert te laten spelen en begrijp sowieso zijn wissels nooit. Waarom wordt ons middenveld altijd zo makkelijk overlopen? Omdat we alleen maar trage middenvelders hebben, daarnaast ontbreekt de cohesie. We spelen als los zand, er is geen tempo. Ik zie het somber in aanstaande zondag.

Kaan Ayhan is geen back!!! Zet verdomme Baris Alper daar met Tete voor (ja hij is slecht maar we hebben geen andere opties) of Zaha. Kaan Ayhan moet op het middenveld staan, waar hij in de CL als een beest speelde.

Over Tete gesproken. Hij is niet in vorm nee, maar vandaag was hij de enige die voor gevaar zorgde. Baris, Kerem A.(door alweer zo een balverlies goal tegen gekregen) Zaha waren nergens. Tweede helft hebben we niks gecreëerd. Ongelofelijk hoe slecht we de laatste weken zijn.

Hopelijk pakken we het z.s.m. weer op. Dit is niet om aan te zien.

Ik lachte Fener niet uit gisteren, want ik wist dat we ook eruit gekegeld zouden worden. Wat was dit tenenkrommend slecht zeg. Hoe durven de spelers zichzelf nog in de spiegel aan te kijken na vanavond? Mensen komen nog verdomme naar het stadion ondanks de hyperinflatie in Turkije, en dan krijgen ze zo'n wedstrijd voorgeschoteld.Tete, zaha, kerem A, Kerem D, Mertens, Kaan Ayhan,BAY, Carlos V allemaal waardeloos vanavond. Alleen Köhn was nog oke. Tete en Zaha zou ik niet eens meer laten meetrainen. Vandaag zat er ook absoluut geen tactiek in bet spel. Beetje rondtikken en lange ballen naar voren. De spelers hadden geen flauw idee wat ze moesten doen. Een hoop lange ballen eindigden dan ook bij de tegenstander, maar dat terzijde.Als Galatasaray dit seizoen geen kampioen wordt, dan hebben we echt geen probleem qua financiën. Dus hopelijk trekken Okan Buruk en de spelers de benodigde lessen na vanavond trekken we in de competitie aan het langste eind.

Imo moet het bestuur hier afgerekend voor worden.... we leiden een absoluut wanbeleid dit seizoen met name Transfers laat ik ermee beginnen dat alle Transfers gewoon mislukt zijn op een paar na met name Zaha, Angelino, Ziyech, Tete werden met grote verwachtingen binnen gehaald maar ze hebben het allemaal niet waargemaakt...

daarna komt er een winterperiode aan verkoop je 1 van onze beste spelers Sacha Boey voor een hele mooie bedrag, Stuur je Angelino weg en kom je zonder 1 orginele back te staan op beide posities waar je vervolgers Aurier huurt die geblesseerd komt van de africa Cup en Koop je Derrick Kohn die je vervolgens telaat inschrijft op de europa league lijst... hier kan Okan Buruk niks aan doen maar dit word volledig gerekend op het bestuur niemand anders..

Wat word ik ook geirriteerd Van Zaha zijn speelstijl 0,0 inzet en inzicht in zijn spel krijgt de bal doet net alsof hij Ronaldo is allemaal acties wat hij helemaal niet eens kan en schiet maar... die jongen verdiend 4 miljoen euro per jaar he!!! Werkelijke schande bijvoorbeeld ook ten opzichte van een Baris Alper die de beste mentaliteit en inzet van het team heeft en onze sleutelspeler is die niet eens in de buurt komt van dat bedrag wat Zaha verdiend...

1 maart 2024 om 01:40

We vergeten ook de troep die vorig seizoen werd binnengehaald voor gigantische bedragen. Seferovic, Midtsjo, Ross, Yusuf Demir, Mata, Adekugbe…

Okan Buruk heeft echt veel posities veranderd. Baris begint als spits en eindigt als rechtsbuiten, Kerem Akturkoglu begint als linksbuiten en hij eindigt als nummer 10. Zaha begint rechts, wordt spits, nummer 10. Te veel gesjoemel, dit is een teken van paniek. En waarom begin je met Berkan en Sergio, spelers die maandenlang uit de running waren? En waarom begin je met Baris in de spits? Laat Vinicius spelen, en als je Baris heel graag wilt laten spelen, laat hem dan als rechtsback spelen in plaats van Kaan Ayhan.

Alle spelers zijn ook fysiek zwak, alleen Kohn was Galatasaray waardig.

Okan Buruk moet zich herpakken, want we zien niet het spel dat een kampioen hoort te spelen.

1 maart 2024 om 08:33

Hahah man zegt Soma, was die maar 1 zou die iedereen zoek spelen ;p. Loopt wel 1 goeie buitenspeler rond bij Malmo FF misschien kan die Tete vervangen volgend seizoen.

Dinsdag Fener eruit en vandaag Gala, er begint een patroon te ontwikkelen. Misschien, heel misschien, willen beide clubs zich vol richten op de competitie en hebben ze daarom met opzet verloren? Ach zal wel niet..

Zaha heeft misschien 10 doelpunten gescoord, maar wij verwachten echt meer van hem. Deze jongen moet mentale problemen hebben, kan niet anders. En Tete ik vraag me echt af of hij braziliaan is of Somaliaan dit kan niet. Ik juich niet eens als hij de bal heeft. Van een braziliaans jong talent van 23 jaar op de flank zijn de verwachtingen hoog. En Sergio Berkan was ook echt een hele slechte duo. Daarna werd dit veranderd naar Demirbay Berkan, ook slecht, daarna Torreira Berkan, weer slecht. Iedereen presteert slecht naast Berkan.

Fener en GS zo goed bezig in de competitie en dan zo slecht spelen in de beker. Kwestie van priotiteiten stellen? Of hebben spelers echt een andere drive tijdens bekerwedstrijden? Toch vreemd soms..

Mendes en Rodrigues nemen hun goede africa cup vorm mee naar de competitie, mooi om te zien

Die Zaha loopt als een boer met kiespijn op het veld. Ik zou hem vandaag nog wegsturen. Maar ook de opstelling door Okan Buruk. Man man je wilde toch alle bekers winnen? Tete moeten ze met een strikje eromheen meteen wegsturen, niet Gala-waardig zo slecht. En Kerem A. moet eens opdonderen bij de vrije trappen. Oliveira ook slecht, alleen Apo en Kohn sprongen er een beetje uit. Volle concentratie op de competitie!

Die Marcao van Karagumruk. Die heeft eerst zeker auditie gedaan voor Mortal Kombat of Killer Instinct. Wat een beer is dat zeg. Ik blijf het netwerk van Suleyman Hurma indrukwekkend vinden. Zie Karagumruk wel ergens in de Conference League opduiken als ze zo doorgaan.

1 maart 2024 om 00:57

Haha die Marcao ken ik dankzij Football Manager. Haalde waanzinnige stats.

Mooie bekerronde voor mensen die niet Fener of Gala supporten. Onze “grootste” clubs winnen afgelopen weekend discutabel, kapen de media met hun bitchfights en vervolgens worden ze allebei vernederd in de beker. Eentje is al in Europa aangepakt, de andere gaat ook een pak slaag krijgen van onze zuiderburen. Leuk joh.

Als we Tete en Zaha niet van Fener hadden gekaapt begin van t seizoen en deze 2 beste spelers waren naar Fener gegaan, waren we al kampioen van Turkije en hadden we overwinterd in Champions League. Man man man wat zijn deze 2 spelers afval zeg, die Tete kan niet eens met kracht in een hoekje plaatsten die bal. Zelfs mijn neefje van 7 kan harder schieten. En Zaha alleen maar huilen en neergaan Schandalig. We doen t weer met de spelers van vorige + Sanchez en Köhn wat is t toch een genot om deze 2 heren in actie zien komen. Alhoewel zeer terecht uitgeschakeld en kon niet anders nadat Fener uitgeschakeld is dat wij door zouden gaan was niet realistisch.

Deze malaise is het resultaat van wanbeleid en gebrek aan voetbalvisie. Dit was al lang te voorzien. Dit komt er dus van als je het bouwen van een ploeg overlaat aan een bouwaannemer en een Akhisar-trainer. Gelukkig is Fener zo dom om een nog slechtere trainer aan te stellen.

1 maart 2024 om 00:30

Wat heeft fener met deze post te maken?

1 maart 2024 om 00:50

Als Galatasaray kampioen wordt dit seizoen, zal het zijn omdat jullie trainer gewoon nog slechter is dan die van ons. Het is de lamme tegen de blinde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren