Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frankrijk start opnieuw slecht, maar weet zich tegen Chili wél te herstellen

Laatste update:

Frankrijk heeft zich hersteld van de 0-2 nederlaag tegen Duitsland vorige week. In Marseille ging het niet altijd even soepel voor les Bleus, die wel wisten te winnen van Chili: 3-2.

Aan de kant van Frankrijk was Olivier Giroud de spits van dienst. Hij werd geflankeerd door Kylian Mbappé en Randal Kolo Muani. Eduardo Camavinga stond op het middenveld, maar moest zich al vrij snel laten vervangen door een blessure. Bij Chili was Alexis Sánchez de blikvanger.

Frankrijk stelde tegen Duitsland al zwaar teleur en de start in Stade Vélodrome tegen Chili was niet veel beter. Na een fraaie Chileense aanval over meerdere schijven kwam de bal op randje zestien terecht bij Marcelino Núñez. De middenvelder van Norwich City dacht niet na een loste een bekeken schot, waarop Mike Maignan geen antwoord had: 0-1.

Frankrijk kwam vrij snel met een antwoord. Mbappé gaf ter hoogte van de zestien mee aan Youssouf Fofana. De middenvelder van RC Lens zag zijn schot dusdanig aangeraakt worden door Igor Lichnovsky, dat good old Claudio Bravo, inmiddels 40 jaar, kansloos was: 1-1.

De volgende tegenvaller voor Chili volgde zeven minuten later. Een voorzet van Theo Hernández kwam terecht bij de tweede paal, waar Randal Kolo Muani twee Chilenen aftroefde en raak kopte in de verre hoek. Bravo maakte geen kans: 2-1.

Twintig minuten voor tijd maakte Olivier Giroud er 3-1 van. De routinier van AC Milan, die lijkt te vertrekken naar LA Galaxy, mocht Kolo Muani daarvoor bedanken. De pijlsnelle vleugelspeler draaide zijn directe tegenstander dol, snelde op de achterlijn richting doel en gaf Giroud een niet te missen kans.

Toch gaf Chili niet op en tien minuten voor tijd was de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd. Dario Osorio legde de bal voor zijn linker en haalde heerlijk uit richting de verre hoek, waar Maignan geen antwoord meer op had: 3-2. Dichterbij zouden de Chilenen echter niet meer komen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

best wel beschamend van de fransen, knap dat ze nog zo terug komen en winnen maar dit chili is echt heel matig. De gouden generatie is al een tijdje voorbij en ze hebben niet veel soeps meer rondlopen. Dat alexis sanchez hier als blikvanger wordt genoemd zegt wel genoeg, een veteraan die nog wel goed is maar zeker niet van het niveau dat het ooit was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren