Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Francesco Totti van Achilles’ tekent bij voor elfde en twaalfde seizoen

Laatste update:
/

Sinds Achilles’29 zijn intrede deed in het betaald voetbal, speelde het 57 wedstrijden in de Jupiler League. Vorig seizoen finishte men onderaan met 25 punten, maar deze jaargang gaat het beter en staat de club halverwege de rit vijftiende. Goed nieuws voor de club uit Groesbeek is dat aanvoerder en boegbeeld Thijs Hendriks heeft besloten Achilles trouw te blijven.

De club laat dinsdag via de officiële kanalen weten dat ‘de Francesco Totti van Achilles’ heeft bijgetekend voor een elfde en twaalfde seizoen. Op jonge leeftijd werd Hendriks gescout door NEC en daar was hij in de seizoenen 2003/04 en 2004/05 in totaal vier keer invaller in de Eredivisie. Na die twee jaar kon hij aan de slag bij verschillende verenigingen, maar opteerde hij voor de amateurs van Achilles’29.

Dat was het begin van een lange samenwerking, want vandaag de dag speelt Hendriks nog altijd voor de Heikanters. Vorig seizoen meldde de club zich in de Jupiler League en speelde Hendriks na vele jaren weer in het betaald voetbal. Dit seizoen is hij aanvoerder en behoort hij tot de meest productieve spelers in de competitie: de 29-jarige Hendriks maakte er in de eerste achttien wedstrijden al tien.

Denk jij dat Thijs Hendriks ooit nog voor een andere club zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Altijd mooi, spelers met zoveel loyaliteit.

Die jongen kan makkelijk een stapje hogerop... alleen als hij dat doet dan wordt hij fulltime prof... dat gaat inhouden dat hij zijn werk als fysiotherapeut gedag kan zeggen en dat wilt die jongen niet

de Francesco Totti van Achilles. wauw. waar ziet men gelijkenis?

23 december 2014 om 19:34

Dat hij zo trouw is..

23 december 2014 om 19:44

Toch was hij in 2011 zo goed als rond met aartsrivaal De Treffers. Just saying..

23 december 2014 om 22:17

Bijna is niet helemaal...

beter de vergelijken met Di Natale....

23 december 2014 om 22:52

Te*

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren