Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fraai staaltje fair play in Turkije na prachtig doelpunt van Donk

Laatste update:

Kasimpasa leek de weg naar boven te hebben ingezet, want in de laatste vier speelronden bleef men ongeslagen in de Süper Lig. Het team van Shota Arveladze leed vrijdagavond echter weer een nederlaag bij Konyaspor (2-1). Er zal echter vooral worden nagepraat over de openingstreffer en gelijkmaker in Konya.

/

Ryan Babel lag na negentien minuten geblesseerd op de grond en de spelers van Konyaspor stopten daarom met voetballen, wachtend op het moment dat Ryan Donk de bal buiten zou trappen. De aanvoerder pakte echter nog een paar meter en lepelde het leer vervolgens fraai over keeper Kaya Tarakci heen in het doel: 0-1. De spelers van Konyaspor waren woedend, net als Arveladze. De coach van de ploeg uit Istanbul sommeerde zijn spelers om Konyaspor tegen te laten scoren en dat was dan ook precies wat er gebeurde.

Hasan Kabze kreeg direct na de aftrap vrije doortocht naar het doel en liep de bal binnen: 1-1. Hij zou even later overigens nog een keer scoren, vanaf elf meter, en daardoor ging de thuisploeg met een voorsprong de rust in. Die stand bleef ook na de gehele tweede helft staan. Konyaspor eindigde het duel wel met tien man, want Gabriel Torje pakte zijn tweede gele kaart.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Altijd prachtig om te zien als iemand vrije doortocht krijgt en de tegenstander compleet stil staat

13 maart 2015 om 21:25

Ik vind het gewoon erg dom. Scheids fluit niet af, dus doorspelen,

13 maart 2015 om 21:35

Hoppa

Typisch weer zo een opportunist die niets begrijpt van de essentie van sport. Het uiterste halen uit jezelf, fysiek en mentaal, maar altijd binnen de grenzen van sportiviteit en respect.

13 maart 2015 om 21:57

Jaja, blahblah...

9 van de 10 keer blijkt de 'gewonde' zich aan te stellen en wandelt hij na zijn act gewoon weer aan en was het alleen bedoeld om de aanval van de tegenstander eruit te halen. Ook nu had het daar alle schijn van.

De beoordeling is aan de scheids, dit is gewoon misplaatst.

13 maart 2015 om 22:06

Het was een teamgenoot (babel) die geblesseerd was...

13 maart 2015 om 22:18

Gaat het erom of die echt geblesseerd of niet? Nee, totaal niet. Het gaat erom dat iedereen nota bene uit sportiviteit stopt en dan ga jij niet met je blije kop die bal erin schieten. Komop zeg die Donk mag voor mijn part naar een psychiatrische instelling, die snapt er echt helemaal niks van.

13 maart 2015 om 22:27

Hoppa, de enige die blablabla verkondigt, dat ben jij. Konya wil de bal uit trappen voor een speler van Kasimpasa. Vervolgens schiet Kasimpasa op goal en scoort. Now tell me, wat heeft de scheidsrechter hier nou mee te maken ? Je laat merken dat je totaal geen benul hebt van de ontstane spelsituatie.

13 maart 2015 om 21:36

Pas in deventer ook nog gezien met brenet

13 maart 2015 om 22:13

Mooi van Shota

13 maart 2015 om 23:48

Ja echt prachtig inderdaad...

Hetzelfde als Jan Vertonghen bij Jong Ajax - Cambuur in de beker, jaren geleden.

13 maart 2015 om 21:10

Deed het mij ook aan denken inderdaad. Die lepelde hem nog wel even mooier vanaf de middellijn binnen haha. Staat me ook nog goed bij dat de spelers van cambuur de bal bijna over de achterlijn liepen toen ze tegen mochten scoren.

13 maart 2015 om 21:14

Ja het lompe was volgens mij juist dat Cambuur zag dat Ajax niks deed en ze trapten die bal gewoon blind naar voren bijna over de achterlijn inderdaad haha.

13 maart 2015 om 21:25

haha ja, die dag de bal even sportief terug te spelen...whoops

13 maart 2015 om 21:55

Net iets anders. Die wilde de bal namelijk terugschieten nadat zij de bal buiten hadden getrapt. Schoot hem echter iets te goed terug.

13 maart 2015 om 22:10

dat was ajax - rkc maar was wel mooie goal

13 maart 2015 om 22:58

Nee hoor dat was Jong Ajax - Cambuur in de Knvb beker.

Jantje vertonghen momentje

Haha only in Turkey. Alsof je op het pleintje staat te voetballen en iemand scoort van eigen helft. Je zou maar met Toto no goal hebben gespeeld hehe.

13 maart 2015 om 21:24

Jan Verthongen ook in Nederland anders Al deed die het volgens mij echt per ongeluk.

13 maart 2015 om 21:32

Ook met een walk-over ?

13 maart 2015 om 22:07

Was wel de bedoeling, maar de tegenstander trapte de bal gewoon naar voren, bijna over de achterlijn.

Allemaal even Donk minnetje geven :P

Heb de wedstrijd net kunnen kijken en viel mij op dat Babel eerst geblesseerd op de grond ging liggen. Daarna heel vlug ging opstaan ook vreemd.... Wel respect voor Arveladze en zijn mannen zie dit niet snel gebeuren in Turkije.

13 maart 2015 om 22:07

Kan je me misschien vertellen hoe Vukovic speelde? kan hij het niveau aan?

14 maart 2015 om 01:21

Ik heb niet echt goed op hem gelet, maar hij is dit seizoen in mijn ogen de beste verdediger die Konyaspor heeft. Is niet een hele bijzondere speler, maar doet altijd zijn best. Veel beter dan zijn collegas naast hem in de verdediging. Hij kan het niveau van Konya wel aan, maar als hij hogerop wilt moet het beter.

15 maart 2015 om 23:59

ah ok, Leuk voor Vukovic dat hij nu dan toch op zijn plek zit!

Bedankt voor je reactie

Shota Arveladze heeft ontslag genomen! Heeft het te maken met de actie van Donk?

13 maart 2015 om 21:37

Lekker met de Galatasaray wedstrijd op komst. Nu krijg je een onvoorspelbare Kasimpasa dat misschien ineens super saiyan krachten gaat krijgen.

13 maart 2015 om 23:38

Ik hoop het niet, zeker nu niet

Kan ook alleen maar in Turkije

Een passend afscheid voor de man die ooit als speler een ware plaag was voor elke defensie in zijn Trabzonspor periode.

Wederom Donk met een onsportieve actie. Je bent onsportief, je kan totaal niet verdedigen, maar je wilt voor het Turkse nationale elftal spelen en je droomt van een transfer naar Galatasaray in de zomer. Iemand moet deze jongen even wakker maken.

14 maart 2015 om 00:59

Donk kan niet verdedigen? Jij weet duidelijk niet waar je over praat. Kwamen laatst nog statistieken voorbij dat die 1 van de beste verdediger was in de Turkse league.

14 maart 2015 om 01:25

Sterk in de lucht en dat is het met Donk. Kan totaal niet opbouwen van achteren. Schiet de bal blindelings naar voren. Speelt een beetje klungelig vooral als hij de bal heeft. Hij kan snelle spitsen helemaal niet bijhouden in Turkije. Nee man die is echt niet een van de beste verdigers in de Superlig. Ik vind Serdar Aziz wel een goede cv in Turkije. Ook Chedjou, Alves, Medjani en nog een aantal andere zijn beter dan Donk.

14 maart 2015 om 02:20

Waar kwamen die statistieken voorbij dan? En waar zijn die statistieken op gebaseerd?

Volg je de Turkse competitie? Kijk je wedstrijden van Kasimpasa? Jij baseert je mening op 'statistieken die voorbij kwamen', waar ook nog eens uit blijkt dat Donk een van de beste verdedigers in de Turkse competitie is. Laat me niet lachen zeg.

Kijk maar eens een wedstrijd van Kasimpasa. Het is geen toeval dat Kasimpasa na de hekkensluiter Balikesir de meeste tegendoelpunten heeft. Donk heeft daar een heel groot aandeel in gehad.

14 maart 2015 om 01:27

Dat die daarna nog achterlijk zijn handen in de lucht steekt na het doelpunt. :

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren