Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe ondanks matige vertoning en nederlaag door naar kwartfinale

Laatste update:

Fenerbahçe heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van de Conference League. De ploeg van trainer Ismail Kartal speelde bepaald geen overtuigende wedstrijd en verloor door een treffer van Mathias Rasmussen met 0-1 van Union Sint-Gillis. Na de 0-3 zege in België had die nederlaag echter geen gevolgen voor Fener.

Aan de kant van Fenerbahçe kregen onder meer Edin Dzeko en Dusan Tadic rust. De routiniers werden vervangen door respectievelijk Michy Batshuayi en Ryan Kent. Ferdi Kadioglu, Jayden Oosterwolde en Sebastian Szymanski stonden wel aan de aftrap.

Na goed voorbereidend werd over de linkerkant kreeg Gustaf Nilsson een prima mogelijkheid om de score te openen. De Zweed zag Kadioglu uitglijden en schoot met links, maar zag dat Kadioglu net op tijd opstond om te voorkomen dan Nilsson zijn schot op doel kon krijgen.

Aan de andere kant dacht Bright Osayi-Samuel de score te openen, ware het niet dat er buitenspel was geconstateerd. Szymanski kreeg de volgende kans namens de Gele Kanaries, maar de Pool kopte in kansrijke positie over.

Union was duidelijk de bovenliggende partij in Istanbul, maar de broodnodige treffers bleven maar uit. Onder meer Rasmussen was meermaals dichtbij, maar het ontbrak de Noor aan het benodigde fortuin in de afronding.

Union was ook na rust de betere ploeg en wist zichzelf halverwege de tweede helft dan eindelijk te belonen. Rasmussen kopte een voorzet vanaf links overtuigend tegen de touwen: 0-1.

Union had nog minimaal twee doelpunten nodig om kans te blijven houden op de volgende ronde. Fenerbahçe speelde onder de maat en kwam goed weg toen Alexander Djiku op de doellijn ternauwernood redding bracht op een kopbal van invaller Henok Teklab.

De tijd tikte weg in het voordeel van Fenerbahçe, dat in de slotfase wat meer naar voren drong en via enkele hoekschoppen tijd won. Union had nog twee treffers nodig en ook bij de Belgen daalde het besef langzamerhand in dat het niet meer ging gebeuren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach het is nu gewoon wachten todat alles in een stort. Fener is al maanden dramatisch en het ergste is dat we in de thuis wedstrijden het slechtste zijn.
Hoe kan je zo spelen ? De enige die misschien nog een beetje redelijk is Irfan Can. Maar symanski, Tadic, Dzeko , Ferdi , Ismail waren allemaal slecht en zijn dat al voor een tijdje.

14 maart 2024 om 20:54



Djiku vergeten? Hij speelde echt heel goed. Als hij er niet was, zou het nog spannend worden.

Dit Fenerbahçe lijkt op en klaar voor dit seizoen terwijl de ontknopingen er aan zitten te komen.

Over de eerste wedstrijd schreef ik al dat de score geflatteerd was maar vanavond een totale wanvertoning.

2de helft waren ze echt nergens meer, veel geluk gehad

Fener speelde niet best nee, maar dat zie je toch aankomen? Je staat met 3-0 voor en zondag speel heb je een belangrijke derby. Had je verwacht dat Fener er vol voor ging? Het doel was om de wedstrijd zonder blessures en rode kaarten uit te spelen en dat is gelukt.

Djiku, wat een tank van een speler! Deze ronde is vooral aan hem te danken. Verder komt Kent zwaar te kort voor dit Fener. Enigzins door tekort aan wedstrijdritme maar ik zie enkel een buitenlandse versie van Emre Mor. Leuke dribbel, leuke acties, nul rendement.

Kwartfinale is bereikt en nu hopen op een goede loting.

14 maart 2024 om 21:57

Ik vind Emre Mor meer skills hebben. Hij heeft ook meer rendement dan Kent. Zijn dribbeltechniek is echt van grote klasse, maar zijn voetbalintelligentie is echt slecht. Desondanks vind ik hem vele malen beter dan Ryan Kent die alleen maar heeft gepiekt bij Rangers, terwijl Emre Mor nog bij Dortmund en Celta Vigo soms leuke dingen liet zien.

15 maart 2024 om 00:13

Je kunt kent niet zomaar roasten vind ik. Hij mist zoveel wedstrijdritme.. hij was aan het begin van het seizoen vrij goed. Heeft alleen pech met de komst van tadic en İrfan en cengiz op de andere flanken

15 maart 2024 om 00:23

Hij mist ook wedstrijdritme, maar dit is geen liefdadigheidsorganisatie. Je moet presteren wanneer je er staat en doe je dat niet, dan ga je eruit. Nu gaan we ook de ontknopingsfase van het seizoen in waar elke goal goud waard is. Je kunt nu niet zeggen “ach hij mist werstrijdritme, geef hem tijd”. Die tijd hebben we niet. Dit geldt voor elke speler en niet alleen voor Kent.

In de eerste versnelling afgewacht en Union het balletje gegund. De spelers waren al met hun gedachtes bij Trabzon. Ik wil Union feliciteren met het vertoonde spel in beide potjes. Er staat een sterk systeem en het maakt niet uit wie er spelen. Onze Ismail Arend is daarentegen afhankelijk van de kwaliteiten van zijn sterkhouders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren