Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe ligt na uiterst pijnlijke avond in Ankara uit het bekertoernooi

Laatste update:

Fenerbahçe ligt uit het Turkse bekertoernooi. De ploeg van trainer Ismail Kartal bleek niet opgewassen tegen Ankaragücü, dat al na iets meer dan een half uur spelen op een 2-0 voorsprong kwam. Vlak voor tijd tekende Garry Rodrigues, ex-FC Dordrecht, voor de 3-0 eindstand. Fenerbahçe kan zich nu vol focussen op de Conference League en de titelstrijd met Galatasaray.

Bijzonderheden:


Fenerbahçe trad aan met een veredeld B-elftal. Onder meer Dusan Tadic, Sebastian Szymanski en Leonardo Bonucci stonden in de basis, maar andere sterkhouders als Edin Dzeko, Ferdi Kadioglu, Alexander Djiku en Dominik Livakovic begonnen op de bank.

Enkele minuten nadat Cengiz Ünder een uitgelezen kans liet liggen, werd de score aan de andere kant geopend door Olimpiu Morutan. De Roemeen zag zijn schot vanaf een meter of twintig dusdanig van richting veranderd worden, dat doelman Irfan Can Egribayat kansloos was: 1-0.

Fenerbahçe claimde na ruim een half uur spelen een strafschop wegens vermeend hands, maar kreeg die niet. In de counteraanval liep het vervolgens tegen een volgende tegengoal aan. Anastasios Chatzigiovanis dribbelde richting de zestien en haalde feilloos uit in de verre hoek: 2-0.

Halverwege de tweede helft dacht Mert Çetin via een kopbal voor de 3-0 te zorgen, ware het niet dat hij in buitenspelpositie raak kopte. Fenerbahçe kwam amper tot de benodigde kansen en moest in de slotfase zelfs de 3-0 slikken. Rodrigues tikte op aangeven van Federico Macheda simpel binnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als de scheids normaal doet dan is Fenerbahce voetballend erg slecht. Eerste fatsoenlijke aanval was in de 93ste min die kopbal van Batshuayi

En we zien weer wat we gewend zijn van Fenerbahce. Naarmate het einde van de seizoen dichterbij komt, spelen we weer afschuwelijk slecht. Wat een afgang. Het wordt met de week slechter en slechter en als dit zo doorgaat, kunnen we onze rivalen alvast feliciteren met het kampioenschap.

27 februari 2024 om 20:54

Denk je nou dat Fener echt een kans maakt in het Rams Park ?

28 februari 2024 om 00:00

Een derby is toch anders. Mentaliteit is optimaal in zulke wedstrijden vol met emotie en frustratie. Wie weet een gelijkspel wat wel vaker gebeurd.

Emre geeft Ismail even een lesje diezelfde Emre werd uitgemaakt als slechtse trainer van de superlig na de verliespartij tegen Gala.

Jammer vond vooral de 12de man bij Fener die normaal gesproken MOTM is tegenvallen, hij kon makkelijk een penalty geven voor de 2de doelpunt van Ankara

27 februari 2024 om 22:08

Dit is Eyyam bro, ze bewaren die voor competitie mag niet te opvallend worden.

İsmail Kartal gelijk ontslag indienen. Dit komt allemaal op jou conto. İn de winterstop stuur je Lincoln en Emre Mor weg en Ryan Kent schrijf je niet in. Ga aub weg en neem Zajc en Krunic mee.

Ismail Kartal, fener zijn grootste vijand! Wat was onze rechtsbuiten weer geweldig! Zo blij ook dat we Krunic hebben aangetrokken en Lincoln daarvoor hebben weggestuurd!

27 februari 2024 om 21:09

En Ferdi! Assist nr hoeveel? Wow wat strooide hij weer met een enorme hoeveelheid scherpe voorzetten! En wat een goal maakte hij bijna zeg! Zo! Ik heb in tijden niet zo een geweldige linksback gezien! Meer assist en goals als back dan Caner of een Ziegler of een Santos of een Carlos! Sasha Boey mag niet eens zijn veters strikken als back!!!!

27 februari 2024 om 21:15

Is dit nu jouw enige manier om je moraal hoog te houden? Boey is verkocht aan Bayern en niet eerst aan Napoli, maar rechtstreeks. Ferdi kan alleen in de super lig twee spelers passeren, maar verdedigend is hij zo slecht. Hij maakte vandaag nog een blunder met een terugspeelbal op de keeper.

Deze wedstrijdscore is echt geen verrassing, Fenerbahce is een team in verval. Fener kan de bal niet domineren. En heeft eigenlijk geen spelplan tadic beweegt naar binnen, ferdi snijdt naar binnen, maar ze kunnen er verder niets mee doen.

27 februari 2024 om 22:26

Ik snap niet of het ligt aan het team, of onze trainer of onze bestuur…. Zoals ieder jaar spelen we zonder tactiek of tenminste zonder logica en winnen we puur op geluk, wilskracht en of door een fout van de tegenpartij. Even serieus hoe verzin je het als een trainer om aan de linkerkant een voetballende speler op de linksback te zetten die naar binnen snijdt en je andere speler die ook naar binnen snijdt ook op links te zetten?!? Dit is echt KKD niveau. Vervolgens krunic aantrekken omdat de supporters het willen die 0 maar ook 0 wedstrijden hebben gezien van krunic buiten zijn YouTube compilaties. Kent is verdwenen , Lincoln wegsturen, Emre wegsturen , serdar wegsturen vervolgens Umut nayir halen en 6 maanden later Umut nayir wegsturen en serdar dursun terug halen wat een K*T bestuur echt we zijn het lachertje geworden van de top 3 in Turkije. 10 jaar geen kampioen geworden en denk dat we met zo een bestuur nog een paar jaartjes kunnen wachten man man man

27 februari 2024 om 23:21

Je zegt het zelf al, slechte trainer. Hij kan gewoon zijn tegenstander niet goed analyseren. De eigenaar van BTV is een advocaat deze jongen zal niet zomaar liegen, anders moet hij dit verantwoorden voor de rechter. Hij gaf aan dat fenerbahce met een kunstmatige intelligentie systeem werkt. Het zit zo ze voeren de statistieken van de spelers in het systeem in hoe vaak ieder heeft gepast, hoeveel km zij hebben gelopen, alle statistieken van de eerste helft. En het systeem slaat alle gegevens op en geeft aan welke spelers hij moet wisselen. Dit is echt absurd. Umit ozat wilde dit niet geloven hij had herhaaldelijk gevraagd of dit echt is en bisar gaf aan van wel. fener heeft echt een slechte trainer, maar hij is niet de enige het bestuur houdt jullie ook echt voor de gek. Elk jaar roept hij dat Fener dit keer kampioen wordt en vervolgens lukt het hem niet, dan koopt hij weer 11 nieuwe spelers erbij. En het volgende seizoen denken supporters laten we het verleden vergeten en focussen op het nieuwe seizoen, en vervolgens lukt het weer niet. Dan kopen ze weer een nieuw elftal en supporters willen dan weer erin geloven. Dit kan echt niet fenerbahce moet gewoon hetzelfde systeem hebben wat Galatasaray toepast elke voorzitter moet bij de notaris een overeenkomst tekenen dat hij de club de eerste 2 seizoenen kampioen maakt. Lukt het niet, dan moeten ze meteen weg ze hebben daarvoor getekend. Vorig jaar is Gala kampioen geworden, maar als dat dit jaar niet gebeurt, dan zijn Dursun Ozbek, Metin Ozturk, en Erden Timur meteen weg. Een kampioenschap in de eerste 2 jaar is verplicht. Bro, even serieus hoe kan ali koc zo lang volhouden? Hoe kunnen supporters dit accepteren? Florya zou afgebrand worden als wij met hetzelfde bestuur zo lang geen kampioen zouden worden. Soms moeten dingen vanaf de top veranderen, niet alleen met spelers en trainers, maar ook met het bestuur. Waarom denk je dat wij al jaren roepen ali koc voorzitter, Galatasaray kampioen

27 februari 2024 om 23:57

Dat gaat bij fener niet werken bro. Bij jullie werkt het natuurlijk omdat jullie in de afgelopen 10 jaar wél kampioen zijn geworden. Elke voorzitter die op dit moment naar fener zou komen zou het niet overleven omdat de fans wachten op een kampioenschap. Je ziet het zelf ieder jaar hetzelfde scenario 1 a 2 keer verliezen is een no go en wordt je uitgefloten en wordt verwacht dat of het bestuur of de coach weggaat zo kom je natuurlijk niet ver. En het is sowieso onmogelijk om bij fener een lange termijn project te beginnen kijk maar naar de afgelopen 4 jaar. Jorge jesus jaartje , Ismail kartal half jaar , Vitor Pereira half jaar, Emre belezoglu 5 maanden, erol Bulut 7 maanden. Het bestuur en de fans verwachten dat je met een heel nieuwe selectie en een nieuw coach gelijk kampioen kan worden.

Verdiende nederlaag. Bij elke club is het zo dat de spelersgroep afhankelijk is van de trainer en zijn tactische inbreng. Bij Fenerbahçe is het andersom. Ismail Kartal is afhankelijk van zijn spelers. De tactische leider is Tadic en Dzeko als hij speelt. En alle spelers hebben zo iets van hebben wij wel een coach? Niet dus. Kartal en de manier waarop hij bepaalde spelers heeft voorgetrokken, zijn de grootste redenen voor het weggooien van het hele seizoen.

Alleen de 2e helft gezien, maar daarin werd Fener ook volledig overklast. De spelers van Ankaragucu gaven echt geen minuut bewegingsruimte aan Fener. Het is maar dat net dat kleine stukje kwaliteit ontbrak bij Ankaragucu spelers waardoor veel counters/aanvallen mislukten, want anders konden we makkelijk een 5 of 6-0 op het scorebord zien.

27 februari 2024 om 21:28

Die Belgen gaan ons afslachten zo net zoals die Deense boeren dat met ons deden. En ik vrees dat de titelstrijd al voor de grote derby beslist zal zijn in het voordeel van de ploeg die wel een trainer heeft.

Tja als de scheids een keer niet meezit krijg je dit over je heen idd.

Wie had er gedacht dat spelers als Bonucci en Dzeko in hun leven er ooit gewoon 3 om de oren zouden krijgen van Ankaragã¼cã¼?

Schandalige wedstrijd van Fenerbahce gezien vandaag. Je ziet gewoon dat de motivatie van het hele elftal compleet is verdwenen en dit is te danken aan Ismail hoca. Beste man heeft maar een tactiek en AL onze tegenstanders weten inmiddels hoe ze dit Fenerbahce moeten stoppen. Al weken lang kunnen we geen fatsoenlijke aanval opzetten, alleen maar lange ballen zodra we onder druk komen te staan. Szymanski is compleet de weg kwijt, Tadic die er al weken (maanden) niets van bakt, Dzeko idem, Cengiz die er niks van bakt en ga zo maar door.

Maar wat mij het meeste stoort is dat Mert Hakan gewoon weer minuten mag maken… AFSCHUWELIJK!

Ik ben bang dat het vanaf nu bergafwaarts zal gaan, dat zie je gewoon aan de spelers, die hebben er geen zin meer in.

Succes en veel sterkte renk taslar, we gaan het nodig hebben.

Fener focust zich teveel op de competitie. Die zij uiteindelijk ook niet gaan winnen

Zonder Fred loopt deze elftal voor geen meter. Er zijn veel kritiekpunten te bespreken maar voor nu wil ik beide Ismail’s uitlichten. Speler Ismail; bent verdomme een nummer 6, jouw taak is bal afpakken en balletje breed spelen! Al maanden probeert hij Pirlo uit te hangen maar elke keer valt hij door de mand. Ismail Kartal moet ook geen hoofdtrainer worden. Als assisent-trainer is hij perfect door de people manager uit te hangen maar hij is eenmaal geen tacticus. Net als bij Jesus heeft de tegenstandig Fener’s spel al sinds de winterstop door. Onderhand zijn we twee maanden verder en nog steeds heeft hij geen plan B. Cengiz eruit voor Oosterwolde en Ferdi op rechtsbuiten? Hoe verzin dit? Echter, het is makkelijk om nu Ismail istifa roepen maar wie moet er in zijn plaats komen? Hem ontslaan lijkt me momenteel niet de beste keuze, maar er moet echt een verandering komen. Het bestuur zit in een belangrijke dilemma.

Helaas zien we de corruptie ook weer hier. Ankaragucu dat niet wou voetballen tegen Geel Rood voetbalt opeens met passie tegen Geel Blauw. Ben benieuwd wat de club heeft gekregen voor het verkopen van de 3 punten aan Gala en wat Emre heeft gekregen om zijn ziel weer aan hun te verkopen.

27 februari 2024 om 23:48

Ankara is gewoon een zwakke tegenstander. Zij zijn helemaal niet sterk. Je moet je schamen als je tegen hen verliest. Zij winnen al 5 wedstrijden niet in de competitie. Als de overwinning van fener bepaald kan worden door de manier waarop ankaragucu speelt, dan is het triest voor jullie situatie.

We moeten het ook niet groter maken dan het is. Je speelt hier met een compleet B-elftal. Ook met deze B-elftal hoor je hier eigenlijk te winnen maargoed ik denk ook dat Ismail en de spelers het een beetje hebben laten gaan. Dit seizoen is het Europa en de comp voor ons en als je hier zou winnen had je weer 2 zware wedstrijden erbij. Na de blamage van gs in europa hebben zij nu minder wedstrijden dus iets meer rust, voor mij komt die goed uit.
Bonucci gewoon lekker langs de lijn houden, prima voor erbij in de kleedkamer met zijn ervaring!
Je schrijft Serdar Aziz in, terwijl je 5 andere centrale verdedigers hebt en je laat Kent buiten de selectie terwijl je minimum aan buitenspelers hebt. Je stuurt Crespo weg voor Krunic en je houdt Zajc voor Lincoln. Emre Mor wilt weg, omdat jij een prullenbak als Cengiz meer kans geeft.
En als kers op de taart zijn je redders zijn Mert Hakan en Serdar Dursun. Ik volg het niet meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren