Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente en Vitesse slaan verzoek om verhuur van middenvelders af

Laatste update:

FC Emmen heeft bot gevangen bij FC Twente. De Jupiler League-club wilde graag Theo Vogelsang over laten komen en testen, maar de Eredivisionist geeft daarvoor geen toestemming. Hoewel Vogelsang dit seizoen nog geen minuut in het eerste van FC Twente speelde, acht de club het beter dat hij gewoon in Enschede blijft. Vitesse stelde FC Emmen ook teleur inzake Wimilio Vink.

Het Dagblad van het Noorden maakt maandag melding van de afwijzingen voor verhuur. FC Emmen staat op dit moment zestiende in de Eerste divisie en kan vers bloed goed gebruiken. Het team van Joop Gall huurt Tom Hiarej reeds van FC Groningen en hoopte ook van FC Twente en Vitesse een overbodig talent te mogen lenen.

Zowel in Enschede als in Arnhem is echter afwijzend gereageerd. Vogelsang en Vink blijven dan ook hopen op kansen bij het eerste elftal. Net als Vogelsang kwam ook Vink nog niet in actie tijdens de eerste helft van het seizoen. Hij ligt nog tot medio 2014 vast bij Vitesse.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer van Emmen, iemand enige idee of Almere City nog meer spelers ter beschikking krijgt van Ajax? er zijn volgens mijn al 2 daar naar toe.

7 januari 2013 om 14:40

Hoezo jammer van Emmen. Het is toch juist jammer dat Twente de middenvelder niet wil verhuren, zodat hij speeltijd kan maken?

7 januari 2013 om 20:12

@footballexpert

het zou ook wat zijn als twente hem verhuuren. Twente heeft een samenwerking met Go ahead Eagles en vogelsang heeft al bij eagles gezeten maar zen tijd was gekomen om terug naar enschede te gaan dus zou wel heel wat zijn als ze hem weer durven teverhuren.

7 januari 2013 om 14:45

Van Kessel en De Kamps gaan er als het goed is nog naar toe. De Kamps heeft alleen nog een blessure.

7 januari 2013 om 15:58

ja van kessel en nieuwenpoort gaan voor een half Jaartje Naar Almere City

Hiariej ook naar Emmen?
ik las dat Jones die kant op ging, maar dat Hiariej ook gaat vind ik opvallen, verhuur dan aan Veendam, daar speelt die iig met Pedro.
Iemand die hier iets over kan vertellen?

7 januari 2013 om 14:39

Jones is nog niet zeker. Gall wil hem eerst van dichterbij bekijken en dus gaan Jones mee op trainingskamp. Hiariej wilde verhuurd worden, omdat hij weer wil spelen. Hij heeft bij Groningen totaal geen uitzicht op speeltijd meer op dit moment. Op rechtsback krijgen Kappelhof, Bacuna en ik denk zelfs Magnasco de voorkeur. Als defensieve middenvelder is nu ook Lindgren er nog bij gekomen. Het houdt op. Vraag me sterk af of we die nog terugzien. Ben trouwens van mening dat een spelers als Hiariej best mee kan bij Zwolle, VVV of Willem II.

7 januari 2013 om 14:44

Die kan ook wel best mee met nog meer clubs zoals Roda/nac/rkc/ado.

7 januari 2013 om 14:58

bedankt, wist ik helemaal niet
belachelijk dat bacuna als recthsback staat aangeschreven bij maaswkant.

7 januari 2013 om 15:02

Heeft hij de jeugd wel eens gespeeld en in het eerste is Huistra daar al mee begonnen. Ik vind het ook niet zijn positie. Maar ik vind het ook niet de positie van Hiariej trouwens.

7 januari 2013 om 20:08

Ja ik denk echt dat ADO staat te springen voor een jongen die nooit heeft overtuigd bij Groningen, ik denk niet dat er dan wel een plaats is bij ADO waar het middenveld al bezet is door Toornstra, Meijers/jansen en Holla of achterin met jongens als Meijers/supu.

7 januari 2013 om 15:13

wat is de meerwaarde dan van het spelen met pedro?

de hurende club moet ruimte hebben in de selectie voor Jones en hem op kunnen stellen. Een huursom betalen terwijl je hem niet gebruikt, of een eigen speler (die geen verzwakking is) op de bank zetten, schiet natuurlijk niet op.

7 januari 2013 om 19:07

Pedro is ook gehuurd van Grunn en heeft een aflopend contract bij Grunn, ik kan me voorstellen dat hij dan een contract gaat tekenen bij Veendam het volgend seizoen. Al heeft Grunn een eerste optie, maar dat hebben we gezien met Veldmate hoe dat is afgelopen.

Is hiermee de meerwaarde van het huren van Pedro aangtoont?

7 januari 2013 om 19:34

ik zie nog steeds niet waarom jones aan veendam verhuurd moet worden ipv aan emmen omdat Pedro ook bij veendam speelt

Hopen dat Jones bevalt op trainingskamp. Kan hij mooi ervaring en wedstrijdritme op doen en hopelijk sterker terugkeren in Groningen en alsnog zijn belofte inlossen. Ik ben benieuwd.

Vind dit altijd zo'n vreemde gang van zaken, die jongens leren vooral mentaal toch erg veel in de eerste divisie. Dat die clubs ze dan niet uitlenen gebeurt dan op basis van hun nut voor het eerste elftal lijkt me, maar daar maken ze beiden 0 minuten tot nu toe.

7 januari 2013 om 14:49

Ik denk dat Twente Vogelsang liever wil verkopen en dat Vitesse Vink liever aan eredivisie club wil verhuren. Net als Pluim verleden seizoen.

7 januari 2013 om 14:58

Pluim was vorig seizoen verkocht aan Roda dat hem dit jaar verhuurt aan Zwolle.

7 januari 2013 om 15:15

ik vraag me af of je in de kelder van de eerste divisie meer leert dan in de top van de reserve competitie op maandagavond.

7 januari 2013 om 15:24

Het zijn altijd afwegingen, de eerste divisie is wel een goede competitie om fysiek sterker te worden, technisch en tactisch kun je daar inderdaad niet meer leren dan in de beloftencompetitie.

Alsof Vink nu zo'n belangrijke rol speelt.. Laat hem toch lekker een half jaar lekker voetballen, leer je meer van dan bij Jong Vitesse neem ik aan..

7 januari 2013 om 15:26

dat vraag ik mij af, bij zowel jong vitesse als jong twente. Het positiespel van jong twente en jong vitesse is veelal beter verzorgd dan bij Emmen. Het is dan fijn dat een speler zich kan ontwikkelen in het spelen van dit spel.
Daarnaast speel je op maandagavond ook veelal tegen ervaren eredivisiespelers die in het weekend niet aan spelen toekomen of van een blessure terugkomen. Dat niveau lijkt mij niet veel lager dan de onderkant jupilerleague

7 januari 2013 om 16:42

Tuurlijk leer je meer in de JL. Al is het maar om wekelijks in een stadion te spelen. Of de media aandacht.

9 januari 2013 om 12:49

Ze moeten niet alleen positiespel leren spelen, ook wedstrijdervaring en -belasting is belangrijk en het om kunnen gaan met de druk. Ik denk dat een half jaar Emmen meer oplevert voor een jongen van 20 (?) dan een half jaartje ballen bij Jong Vitesse..

7 januari 2013 om 15:42

Je moet niet vergeten dat deze jongens, wel met de selectie mee trainen. En dat is bij Vitesse en Twente van een behoorlijk niveau. En daar leren de jongens ook heel veel van. Dus dat ze meer leren bij Emmen, dat vraag ik mij af. De wedstrijden in de 1ste devisie zijn wat scherper, dat is waar , maar eredevisie is toch een betere optie.

Rare beslissing, beide spelers komen nauwelijks aan spelen toe. Dan zou je toch verwachten dat Twente en Vitesse graag zulke spelers tijdelijk afstaan op meer kans op speeltijd.

7 januari 2013 om 15:31

Ja, maar dan wel aan een fatsoenlijke club die op een acceptabel niveau zit en waar je je makkelijk kan doorontwikkelen. Zelf ken ik Vogelsang niet, maar van Vink weet ik wel dat hij echt wel mee kan al met het niveau van een PEC Zwolle. Dan zie ik hem liever in de cultuur van de club groeien en met het tweede mee doen tegen clubs als Jong PSV en Jong Ajax, dan in de Jupiler League tegen Agovv.

7 januari 2013 om 16:40

Dat ligt er aan, ik kan dat standpunt begrijpen als ze in onderhandeling zijn met een betere ploeg om hem uit te lenen of dat ze deze spelers op het punt van doorbreken staan bij respectievelijk Twente en Vitesse.
Maar anders leer je veel meer bij een club als Emmen waar je voor een paar duizend man speelt, die een kaartje kopen, die kritisch zijn, met media aandacht. In plaats van voor een paar honderd man op een achteraf veldje gaan voetballen, zonder media aandacht, zonder kritische fans, enzovoort.

7 januari 2013 om 17:53

Je snapt toch wel dat het bij Emmen allemaal reuze meevalt met het aantal bezoekers die kritisch zijn en de media aandacht? Ze staan onderin de JL en dat is ook het maximale wat eruit te halen valt. Daarnaast is er geen hond in de media die bedenkt dat Wimilio Vink een interview met krijgen.

7 januari 2013 om 23:17

Het is altijd nog beter dan bij de beloftes. Daar zijn er geen belangen. Bij een club als Emmen heb je weldegelijk lokale kranten en tv die aandacht hebben en ondanks dat ze niet veel fans hebben, zijn ook daar kritische fans die wat verwachten van hun team. Als jonge speler denk ik dat je daar echt wel wat kan opsteken.

Ik kop deze even in als jullie het niet erg vinden....

Is dit nou weer een (nederlandse) speler uit de eigen jeugd die niet weg mag omdat hij dicht tegen het eerste elftal aan zit........ ?? Verbazingwekkend zooitje daar in Arnhem man

@VZ

Theo Vogelsang is geen middenvelder, maar een vleugelaanvaller.

On:
Lijkt me een verstandige keuze van Twente. Emmen is nou niet de club waar je naar mijn mening veel kan leren.
Al vind ik de Jupiler wel een goeie manier voor jongere jongens om fysiek sterker te worden.
Go Ahead Eagles lijkt mij de ideale club voor Vogelsang. Een club die onder Ten Hag alles voetballend probeert op te lossen en bij vlagen erg goed positiespel speelt. Marsman en Promes spelen daar wekelijks erg goeie partijen.

7 januari 2013 om 17:30

Vogelsang heeft al bij ons gezeten en is weg gestuurd omdat hij een motivatie probleem had. Nu staat hij nog net op de elftalfoto's van het 2e van Twente maar daar is ook alles mee gezegd. Ik vind het geen topper en hoop dat hij uit Deventer weg blijft.

7 januari 2013 om 19:50

Dat was in het seizoen 2010/2011. Geloof me, als Vogelsang echt dit probleem nog had, dan had Twente hem al lang van de hand gedaan.

opvallen in Jupiler is makkelijker dan in de beloften omdat dat bij veel mensen nooit zichtbaar is! of je moet wel eens bij je favo club gaan kijken op maandag..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren