Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Porto met uitblinkende ‘Q7’ naar vijfklapper; Indi weer in de basis

Laatste update:

FC Porto weet weer wat winnen is. Os Dragões speelden vorige week zaterdag met 1-1 gelijk tegen CD Nacional en werden donderdag uit de beker gekegeld door Marítimo, maar Estoril werd maandagavond wel verslagen. De nummer twee van de Liga NOS won met 5-0 en heeft nog maar drie punten minder dan competitieleider Benfica.

/

Bruno Martins Indi stond voor de tweede keer in de laatste negen speelronden in de basis, maar hoefde nauwelijks te verdedigen. Estoril verdedigde namelijk alleen maar en kwam er op de counter niet uit. De eerste drie kansen van de wedstrijd waren voor Yacine Brahimi; de Algerijn schoot na een solo op de benen van doelman Vagner, mikte even later via een verdediger in het zijnet en trapte de bal na 25 minuten over. De ban in het Estádio do Dragão werd na ruim een half uur spelen gebroken door Óliver Torres, die het leer bij de tweede paal binnen kopte. De assist kwam van de voet van Ricardo Quaresma.

Porto was acht minuten voor rust dicht bij een tweede treffer, ware het niet dat een schot van Vincent Aboubakar van de lijn werd gehaald. In de blessuretijd vond de Kameroener echter alsnog het net: hij tikte de bal bij de tweede paal binnen en opnieuw was Quaresma de aangever. De Portugees international pikte na rust ook zelf een doelpunt mee. Brahimi ging na 52 minuten over het been van Filipe Gonçalves en Quaresma schoot de daaropvolgende strafschop hoog tegen de touwen. In het kwartier na deze 3-0 deed Porto het rustiger aan, maar men zou nog wel twee keer scoren.

/

Twintig minuten voor tijd zette Aboubakar Danilo met een prachtig balletje achter het standbeen voor het doel en de kersverse aanwinst van Real Madrid schoot met zijn linker binnen: 4-0. Dertien minuten voor tijd gooide uitblinker Quaresma de wedstrijd helemaal in het slot door de bal te veroveren, de keeper te omspelen en de 5-0 binnen te schuiven. De 31-jarige Q7 staat nu op vijf doelpunten en vier assists in 25 competitiewedstrijden dit seizoen. Het Porto van Julen Lopetegui gaat komende zaterdag op bezoek bij Rio Ave. Estoril, dat dertiende staat, heeft al negen duels niet meer gewonnen in de Portugese competitie.

Denk jij dat FC Porto kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch apart om te zien dat Quaresma elke keer bij Porto weer opbloeit, als hij bij een vorige club is mislukt. Mooie speler om naar te kijken, hopelijk blijft hij het daar goed doen, toch een speler waar je voor naar het stadion komt.

6 april 2015 om 22:54

Speelde Indi goed?

6 april 2015 om 23:01

Hoefde nauwelijks iets te doen

6 april 2015 om 23:02

Gewoon makkelijk niks doen beetje naar passen naar voren geven en weer in posities. Barca spel.

7 april 2015 om 00:10

Daarom werd hij waarschijnlijk ook opgesteld. Om een beetje mee te voetballen.

Goed voor Indi! En Quaresma, zelfde talent als Ronaldo, alleen niet dezelfde mentaliteit. Hij kan alles.

6 april 2015 om 23:14

Sterker nog Quaresma was toendertijd nog een groter talent dan Ronaldo. Maar hij heeft inderdaad niet dezelfde mentaliteit en daarbij ook een aantal verkeerde keuzes gemaakt qua transfers anders behoorde hij echt tot de wereldtop.

Die goal van Aboubakar (2-0) die pass van Danilo schitterende lobpass (dacht 1st dat hij gewoon gehyped werd maar kan alles op rechts en heeft lengte mee Carvalj kan zijn borst alvast nat maken). Q7 in de 1e helft te nonchalant, in de 2e helft beter gespeeld vooral in teambelang, goed genomen penalty. Tot de 3-0 de wedstrijd gezien

6 april 2015 om 23:09

Zoals ik al eerder zei, danilo is een topaankoop van real. Carvaljal op de bank en arbeloa naar Dubai. Heerlijk

7 april 2015 om 01:16

Arbeloa zou 't zelfs moeilijk hebben in de JL. Dus hij moet of op pensioen of ergens met een normale tempratuur want die hitte kan hij niet aan.

Hahah uit de beker gekegeld. Ja in principe wel, maar dat is niet dé beker van Portugal. Spek en bonen beker.

Lekker wedstrijdje tegen Estoril. Combo's werkten. Maar dan speel je wel tegen een respectievelijk Estoril, dat al het hele seizoen niet draait.
Danilo die weggaat gaan we wel merken zeg. Hij in combinatie met Quaresma is een dodelijk rechterflank. Zijn vertrek was al verwacht, dus nu kan eindelijk Opare zichzelf gaan bewijzen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren