Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘FC Barcelona bombardeert ideale vervanger voor Dembélé tot topprioriteit’

Laatste update:

FC Barcelona heeft van Bernardo Silva de topprioriteit gemaakt, zo meldt Mundo Deportivo. De aanvallende middenvelder annex aanvaller moet als vervanger gaan dienen voor de zo goed als zeker naar Paris Saint-Germain vertrokken Ousmane Dembélé. De Catalaanse club werkt momenteel aan een strategie om de 28-jarige Portugees van Manchester City over te kunnen nemen.

Silva heeft nog een contract tot medio 2025 en zal daarom geen goedkope optie zijn voor de Catalanen. Barcelona zet daarom in op een huurperiode van één jaar, met een verplichte optie tot koop op 1 juli 2024. Silva zelf zou een transfer naar het Spotify Camp Nou wel zien zitten, alleen moeten City en Barça het nog eens zien te worden over de voorwaarden van de transfer.

Barcelona heeft er volgens het Spaanse medium wel vertrouwen in dat er een overeenkomst gesloten gaat worden. Onder druk van Silva en zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes hopen los Azulgrana dat City niet al te strikt zal zijn in de onderhandelingen. Daarnaast beloofde Josep Guardiola dat Silva na de Champions League-overwinning mocht vertrekken als er een aannemelijk bod op tafel zou komen.

Bernardo Silva

Mocht Silva inderdaad de overstap maken naar Noord-Oost Spanje, dan bewandelt hij dezelfde weg als Ilkay Gündogan. De Duitse middenvelder liep uit zijn contract bij the Citizens en tekende eerder deze zomer een contract in Barcelona. Silva kan, na Frenkie de Jong en Robert Lewandowski, de best betaalde speler uit de selectie worden: bij de Spaanse kampioen ligt een contract ter waarde van elf miljoen euro per jaar klaar voor de international van Portugal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen vervanger, dembeles diepgang was zo’n groot wapen. bernardo silva is waanzinnig maar wil de bal in de voeten

5 augustus 2023 om 14:54

Maar wel enigszins dezelfde positie, al speelde Dembele vaak iets dueper, maar dus dan toch stiekem wel de vervanger.

5 augustus 2023 om 18:56

Maar Silva geeft altijd thuis terwijl dembele vaak geblesseerd is of slecht speelt

Ideale speler maar geen idee hoe barca dit zou moeten kunnen betalen. Wordt het weer een schimmige constructie? Moeten spelers salarissen inleveren? Of gaan toekomstige inkomsten nu worden verkocht. Allemaal redenen om de accountant aldaar eens goed te controleren

5 augustus 2023 om 15:07

Staat erbij, huren met verplichte optie tot koop. Gebeurt wel bij meer clubs al vind ik het zelf ook niet de beste constructie.

5 augustus 2023 om 15:10

Dembele is toch net verkocht voor 50miljoen? En die had ook een dik salaris.

5 augustus 2023 om 15:24

50 miljoen waarvan de helft naar Dembele gaat.. en City gaat toch niet verkopen voor minder dan 85 miljoen lijkt mij.

5 augustus 2023 om 16:01

Minder dan de helft, daarnaast worden Kessie en Lenglet als het goed blijft gaan ook verkocht binnekort. Kessie voor 15 en Lenglet zal wss rond de 10 komen te liggen. Als spelers als Todibo en Malcom verkocht worden pakt Barca daar ook inkomsten op. Zou nog een prima transferperiode kunnen worden

5 augustus 2023 om 16:46

Griezmann is ook dit jaar pas officieel verkocht aan Atletico voor 20M. Trincao is ook officieel overgenomen door Sporting voor 7M en Nico voor 8.4M naar Porto. En zoals je al zegt Kessie en Lenglet waarschijnlijk voor 25M totaal. En als het goed is houd Barcelona 30M over aan Dembele.

Wat ook meespeelt is het salarishuis is flink ingekort met de vertrekken van Alba, Busquets, Umtiti, Dembele, Nico en waarschijnlijk dus Lenglet, Kessie en Dest.

5 augustus 2023 om 17:18

En pep en city zullen hun best doen om barca te matsen met een huur optie met verplichte verkoop of een betalingsregeling verspreid over 5 jaar

5 augustus 2023 om 17:58

Wie zegt dat? De helft zou naar Dembele gaan als er voor 31 augustus een akkoord was maar dat was er niet. Later ging het om een privé clausule en daarom staat dat grootste deel naar Barcelona gaat en dembele ongeveer 10-20% ervan krijgt. Je roept dingen voor niks , Kessie is ook verkocht voor 15. Er is veel aan salaris vrijgekomen maar dat hoef ik je niet uit te leggen je snapt het toch niet

5 augustus 2023 om 16:06

Wat maak jij en men zich druk over de financiën van Barcelona. Er zit een top daar in de directie die echt wel meer kennis dan menigeen hier.

Bernardo Silva zou een geweldige speler voor dit team zijn en een directe kwaliteitsimpuls zijn. Zeer intelligente speler, enorm balvast en een uitstekende karakter ipv Dembele Neymar of Mbappe met van die irritante trekjes en halfjaarlijkse contractperikelen. Binnenhalen die vent en benieuwd wat City dan weer gaat doen.

5 augustus 2023 om 23:48

Bocherief we weten nu wel dat Barca financiële zwaar weer zit maar dat gehuil steeds worden jullie daar niet moe van! Barca is merk die meer waard is dan de hele betaald voetbal van Nederland bij elkaar!

Wel een typische barcelona speler zou je denken, maar dat dacht ik van ferran torres van tevoren eigenlijk ook. Je merkt dat het toch even een overgang is van city naar barcelona.Wel schat ik Silva hoger in dan ferran voor mensen daar weer mee gaan komen

5 augustus 2023 om 14:53

Silva wordt met gemak 1 van de beste spelers van barca. Als het niet eruit komt, dan is alleen xavi dit aan te rekenen. Ferran daarentegen was op voorhand al een onbegrijpelijke aankoop

Misschien iedereen nog eens een salarisverlaging aanbieden, als ze hem effectief willen halen?

Ik ben benieuwd of Barca nog versterkingen kan halen deze zomer. Tot nu hebben ze nog maar 13 spelers van hun selectie in kunnen schrijven voor La Liga.

5 augustus 2023 om 15:06

Dat zal met de verkoop van Dembele toch wel opgelost worden? Verdienende een vermogen? Wel verbaasd het mij dat het bij onze club nog zo stil blijft omtrent een rechtsback, rechtsbuiten en spits. Schijnbaar gaan we opnieuw 2e viool spelen.

5 augustus 2023 om 15:12

Van die verkoop krijgen ze ergens tussen 28 en 30M naar verluid. Zoveel verdiende hij overigens ook niet sinds hij vorig seizoen een contractverlenging ondertekende. Vandaar ook dat men in het contract opnam dat hij een deel van de transfersom kreeg. Met zijn salaris kunnen ze eventueel Silva inschrijven (mits die ook concessies wil doen) maar dan resten die andere 11 plekken nog.

Wat Madrid betreft lijkt het Mbappe of niets. Een rechtsback gebeurt sowieso niet. Heel, heel misschien dat men nog een poging waagt voor Kane op de slotdag mits Mbappe definitief in het water valt maar zelfs dan is de kans minuscuul dat Spurs het accepteert. Hopen dat Mbappe rondkomt dus.

6 augustus 2023 om 12:36

Minuscuul dat Spurs accepteert? Wil Spurs dan dat Kane gratis vertrekt?

5 augustus 2023 om 15:13

Ja echt real8,voor iemand van jou kennis moet je toch beter weten .

5 augustus 2023 om 15:24

Wat moet ik beter weten dan? Ik ben benieuwd.

Men heeft 13 spelers geregistreerd: Mats, Kounde, Christensen, Garcia, Pedri, Gavi, Kessie, FDJ, Torres, Fati, Lewa, Dembele (vertrokken) en Raphina.

Nu is men bezig met een financieel voorstel waarvan men hoopt dat La Liga het accepteert om de rest in te schrijven. Dat zijn de feiten momenteel (3 dagen geleden). Ik ben oprecht benieuwd wat er meer te weten valt.

5 augustus 2023 om 21:39

Ik heb het gevoel dat er hier sprake is van een mond vol tanden of een vastgelopen toetsenbord, real8. Overigens heeft City gesteld dat Silva niet te koop is. Ik zag daar zojuist ook hier een artikel van verschijnen, maar het was eerder vandaag al bekendgemaakt.

Zou geweldig zijn maar zie het niet gebeuren helaas.

Terwijl Xavi gezegd heeft dat een rechtsback de topprioriteit is. Daarnaast zou ik niet weten hoe ze Bernardo moeten betalen. Huur met verplichte koop is leuk, maar de garantie dat je volgend jaar tientallen miljoenen neer kan leggen is met de huidige situatie gewoon niet gegarandeerd. Dus hoe ze dat door de ffp gaan krijgen weet ik niet. Dan lijkt me een Cancelo of Fresneda realistischer. Zeker omdat je al 2 rechtsbuitens heb (3 als je Abde meerekent).

“Silva zou een transfer naar Spotify Camp Nou wel zien zitten.” Nou beste Silva: het Spotify Camp Nou is momenteel bijna met de grond gelijkgemaakt, dus daar zal je voorlopig niet gaan spelen als je een transfer maakt! 😂

Totaal verschillende posities maar wel echt een Barca speler naar mijn idee. Zo technisch en zo veel balgevoel, wauw

Silva is een geweldige speler, maar we moeten eerst een rechtsback halen.

Silva is een speler die best veel naar binnen trekt, en omdat we op links ook al met een hangende linksbuiten lijken te gaan spelen, kan dat wel problematisch zijn. Er moet dan echt een rechtsback komen die voor de breedte kan gaan zorgen.

Het lijkt me dan ook geen topprioriteit, maar natuurlijk wel een speler die elk team beter maakt. Toch zou ik liever een ander soort speler met meer diepgang etc. zien op de rechtsvoor positie, maar als Xavi dit erg graag wil heb ik er vertrouwen in.

Mooi daar in barca, city ff proberen te plunderen, gundo, cancelo, silva, mss haaland ook nog hebben? Kdb, dias, ake,.....

Volgens Fabrizio heeft City vandaag bij Barca en PSG aangegeven niet te gaan onderhandelen over Bernardo deze zomer. Mahrez is al verkocht waar ze nog een vervanger voor zoeken en Bernardo is te belangrijk voor City

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren