Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fans van Cardiff City lopen weg met Immers: 'Een op en top professional'

Laatste update:
/

Lex Immers is in een mum van tijd tot publiekslieveling van Cardiff City uitgegroeid. De van Feyenoord gehuurde middenvelder annex aanvaller scoort bijna elke week en heeft ervoor gezorgd dat de Championship-club meedoet om een plek in de play-offs voor promotie naar de Premier League. Immers kwam op dag één met de juiste instelling binnen, zo stelt Russell Slade.

“Lex is een op en top professional. Hij is hier niet met het idee, ik strijk even mijn geld op in een huurperiode. Nee, hij heeft alles over voor deze ploeg en dat vind ik zo schitterend aan hem”, zo vertelde de manager van de nummer zeven van de Championship in De Telegraaf. Immers weet niet wat er komende zomer gaat gebeuren. Cardiff City zit nog opgescheept met een sanctie wegens het overtreden van de Financial Fair Play-regels.

Immers weet bovendien dat Feyenoord ook nog invloed kan uitoefenen. Het contract van de 29-jarige middenvelder annex aanvaller met de Rotterdamse club loopt immers nog een jaar door. “Maar in z’n totaliteit heb ik het hier met mijn gezin fantastisch. Dit voetbal past bij me. In de Championship is het iets minder technisch en tactisch dan bij Feyenoord, maar er wordt meer loopwerk van je gevraagd en fysiek moet je aan de bak om veel kopduels te winnen.”

Lex Immers is goed genoeg voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

super voor lexie en ook mooie club!!

11 maart 2016 om 09:36

Het was een mooie club, tot die mafkees aan het roer kwam...

Had hem graag in de spits gezien bij Feyenoord met wat technische spelers om hem heen. Werkt altijd hard en komt altijd in scoringspositie. Ja, hij miste veel kansen. Maar ik ben er van overtuigd dat als minder meters terug hoeft te maken hij vaker op het scoringsbord zou verschijnen.

11 maart 2016 om 07:33

Ik moet er niet aan denken dat Immers de enige speler is die zijn kansen af kan maken! Dan zou Feyenoord afhankelijk zijn van een speler die niet kan scoren.

11 maart 2016 om 07:45

31 doelpunten in 100 wedstrijden voor Feyenoord. En daarvan waren zeker 20 wedstrijden als invaller, niet slecht voor een middenvelder. Al heeft hij natuurlijk ook zeker 150 kansen om zeep geholpen.

11 maart 2016 om 08:58

Je laatste zin doet het m! Prima speler maar geen top. Werkt wel altijd hard!

Wel leuk voor Lex. Misschien een optie voor oranje als wissel speler uiteraard. Je kunt hem erin gooien wanneer er echt gestreden moet worden op het middenveld. Het zou niet een geheel slecht idee zijn lijkt mij. Een soort pinshitter die je per jaar 2 of 3 wedstrijden gunt

11 maart 2016 om 07:39

Wow, Lex Immers in Oranje omdat hij een paar wedstrijden leuk speelt in de 2e divisie van Engeland. Wat een opportunisme.

11 maart 2016 om 08:13

Als men in de eredivisie 2 wedstrijden speelt wordt men ook al opgeroepen, en de championship is minimaal gelijkwaardig..

11 maart 2016 om 10:12

Ja de jongens die in de eredivisie na 2 leuke wedstrijden worden uitgenodigd zijn in 95% van de gevallen onder de 23 en kunnen daardoor nog best groeien.

Voor de plek van Immers als Pinchhitter heb je Luuk de Jong en Bas Dost ook al, die zijn allebei jonger en een stuk beter!

11 maart 2016 om 08:19

Als Immers het niveau is wat we willen bij Nederland dan kunnen we beter stoppen.

De Championship is Immers ook op het lijf geschreven natuurlijk. Veel strijd en veel duels fysieke kracht heeft Immers wel. Bij Feyenoord heeft hij ook nooit verstek laten gaan wat arbeid betreft, prima club voor Immers.

" ... loopt immers nog een jaar door." Goede woordgrap VZ
OT: Mooi dat Immers het daar goed doet. Gun het hem wel.

Als Gio het systeem van Koeman had gehanteerd, lange val op de spits en snel bijsluitende middenvelders, dan had Immers zeker cam waarde kunnen zijn!

Vooral met Kuijt en Kramer, dan Lex daarachter en Elia links, Vilhena met el Ahmadi en je had op zeker meer punten gehad als nu!

Zeker past dit bij hem, hij is geen voetballer die 85 passes verzend per wedstrijd. Nee sterk, lang en gedreven dat zijn de ingrediënten voor voetballen in de championship

immers werkte altijd hard voor het team , en als hij voor het doel was en moest schieten leek het alsof hij geen kracht meer had om uit te hallen
hi was niet minder dan kramer

Immers werkt altijd keihard voor het team. Je kon bij Feyenoord al zien dat hij vaak op de goede plaats stond en overal op het veld te vinden was. In Nederland is dit echter niet genoeg omdat bij ons meer nadruk ligt op het voetballende aspect en in Engeland de nadruk op hard werken, duels winnen en veel strijd. Zeker in de Championship. Ik denk dat hij wel een structureel succesje zou kunnen worden daar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren