Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ex-Ajacied van vier miljoen gelinkt aan stap naar Europese subtop’

Laatste update:

Djavan Anderson staat volgens Corriere dello Sport in de nadrukkelijke belangstelling van Benfica en AS Monaco. De vleugelverdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, speelt momenteel bij Bari in de Serie B. Eerder werd Anderson ook al gelinkt aan een mogelijke transfer naar FC Porto, terwijl ook Internazionale en Fiorentina hem op de radar zouden hebben staan.

Anderson, die eerder speelde in de jeugd van Ajax en AZ, maakte via SC Cambuur afgelopen zomer transfervrij de overstap naar Bari. Daar presteert de Nederlander dermate goed, zo stelt de Italiaanse krant, dat hij zich in de kijker heeft gespeeld bij verschillende clubs in Europa. Anderson moet naar verluidt drie tot vier miljoen euro kosten. Anderson liet in gesprek met Voetbalzone al weten dat deze transferwindow een 'rare periode' kon gaan worden.

"Ik weet niets zeker. Ik zou het helemaal niet erg vinden om hier tot de zomer te blijven. Ik ben blij met het vertrouwen hier. Of de clubs zich officieel gemeld hebben? Daar heb ik geen idee van. Maar het spreekt voor zich dat het speelt. Ik vind het mooi om het via een omweg alsnog waar te maken, of dat nou bij Bari is of bij een andere club. Dat ik hier mag voetballen is voor mij al een geschenk. Als er een club komt, zou ik kijken naar wat die club van mij verwacht en of ik kans maak op speeltijd. Ik ga niet weg om het weggaan", aldus de 22-jarige Amsterdammer.

Verwacht jij dat Djavan Anderson deze winter vertrekt bij Bari?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De nieuwe Michel Bastos? Zou mooi zijn voor hem. Lijkt mij toch stug dat een speler in de huidige Eredivisie compleet faalt, en vervolgens alsnog de Europese (sub) top bereikt.

17 januari 2018 om 14:19

Ik weet niet of die kans kleiner is in de huidige eredivisie. We hebben natuurlijk genoeg voorbeelden gehad, Bastos inderdaad, Smolov liet bij Feyenoord toen weinig zien, maar was nog jong en er zijn er nog wel een hoop. Stel dat Feyenoord Tapia deze zomer had laten gaan, of PSV Pereiro, dat zijn spelers waarvan ik niet raar opkijk als die uiteindelijk nog wel de Europese subtop halen. Of wat te denken van Marcelo nu bij Lyon, die speelt altijd. Maar bij PSV werd hij week in week uit afgekraakt door de 'kenners'. En als hij vandaag de dag bij PSV had gespeeld was dat waarschijnlijk niet veel anders geweest.

Het zijn vooral de type spelers die niet passen, de houterige verdediger, de kleine spits, de back met louter verdedigende kwaliteiten, een keeper die niet kan meevoetballen. Die worden hier afgeschreven, waarna in het buitenland hun waarde ineens wel blijkt omdat daar andere zaken weer belangrijk zijn. Ook in topcompetities zie je die verschillen, ik denk dat de verdedigers in Spanje gemiddeld gezien kleiner zijn dan die in Engeland, zo heeft ook Nederland bepaalde voorkeuren.

17 januari 2018 om 15:15

Marcelo zou bij dit PSV gewoon in de basis staan. Bij het PSV van toen was hij een beren sterke verdediger die veel goed deed maar vaak 2 of 3 momenten had waarbij hij door het ijs zakte. Die fouten werden versterkt door de onzekere verdediging die we toen hadden. Isimat is een zelfde type verdediger en die staat ook in de basis bij PSV dus wellicht zou hij het nu wel kunnen. Pereiro vind ik ook niet in het rijtje passen met de rest van de spelers die je noemt. Hij is inderdaad nog geen aankoop als Lozano maar hij is toch al heel vaak belangrijk geweest voor Psv. Zou het geen miskoop willen noemen. Het is trouwens ook wel makkelijk om achteraf te roepen dat al die "kenners" het fout hadden. Als je toen al zag dat Marcelo wel iets kon had je dat toen al moeten roepen.

17 januari 2018 om 15:24

Volgens mij snap je de essentie van wat ik probeer te zeggen niet helemaal Arnout108. Wellicht heb ik het zelf niet goed opgeschreven, ik probeer het opnieuw. Marcelo kreeg veel kritiek, waarschijnlijk niet helemaal terecht omdat hij het nu op een hoger niveau laat zien. Misschien wel terecht, aangezien jij zegt dat hij veel foutjes maakte. Maar goed, in Nederland werd hij niet erg gewaardeerd, de oorzaken, daar ben ik niet op in gegaan. Pereiro is geen miskoop, dat is niet wat ik probeer te zeggen. Tapia ook niet. Ik zie daarin juist spelers die het wel kunnen redden tot de Europese subtop, maar stel dat Feyenoord Tapia deze zomer had verkocht. Dan kreeg hij het stempel miskoop, en kijk eens hoe hij nu speelt. Spelers waar het nu misschien in Nederland niet helemaal uitkomt, dat kan ook komen door hoe we hier spelen. Pereiro is niet slecht, maar ik denk dat hij veel beter kan dan hij tot nu toe heeft laten zien. Mocht PSV hem van de hand doen dan zou het in een andere competitie ineens weleens veel beter kunnen lopen. Nou goed, weet niet of het er duidelijker op wordt zo.

Heeft werkelijk geen 1 keer de kans gekregen bij AZ. Heel zonde, wel leuk voor die jongen!

Hij heeft maar 6 wedstrijden (1 goals, 0 assists) voor Bari gespeeld en is niet eens basisspeler. Fiamozzi is de vaste rechtsback van Bari, dus vreemd dat er zoveel interesse is in Djavan.

17 januari 2018 om 22:29

Als dat zo is dan is 4 miljoen wel een absolute hoofdprijs voor Bari. Dan zien ze het echt in hem zitten.

Zou me erg verbazen, vond hem bij Cambuur erg tegen vallen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren