Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Euforische Peeters slaat assistent knock-out: ‘Hij was even van de wereld’

Laatste update:

AA Gent bereikte woensdagavond de volgende ronde van het Belgische bekertoernooi en dat was voor trainer Bob Peeters reden tot juichen. De wijze waarop de coach zijn vreugde uitte viel echter niet helemaal in goede aarde bij zijn assistent Manu Ferrera, die knock-out werd geslagen.

/

Gent had tijdens het duel met Lokeren een strafschoppenserie nodig om als winnaar te worden aangewezen, maar bekerde uiteindelijk wel verder. Peeters, voormalig spits van onder meer Roda JC Kerkrade en Vitesse, sprong met zijn armen wijd van de bank toen de beslissende penalty benut werd. Ferrara werd daarbij hard geraakt door de hoofdtrainer.

“Ik raakte Manu net onder zijn neus. Hij was even weg van de wereld”, vertelt de geschrokken oefenmeester aan het Het Laatste Nieuws. “Ik raakte in paniek, maar toen onze clubdokter erbij kwam, was Manu weer bij bewustzijn. Gelukkig maar.” De blijdschap van Peeters was overigens wel te verklaren: voor de opvolger van de ontslagen Trond Sollied betekende het in zijn vijfde wedstrijd als coach van de club uit Gent zijn eerste overwinning.

Denk je dat Bob Peeters snel zijn tweede zege boekt met AA Gent?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tuut tuut boing boing, Peppie en kokkie...

Ik hoor vd Gijp nu al bulderen van het lachen.

29 november 2012 om 12:04

Haha idd, kan gebeuren dit soort dingen. Hij zelf zal ook wel weten dat het natuurlijk niet express i gegaan.
Ben je zo blij, sla je iemand knock-out. idirect je vreugde weg haha!

29 november 2012 om 12:23

Deze trainer zal waarschijnlijk voortaan minder hard schreeuwen om een rode kaart mocht de tegenstander een elleboogstoot uitdelen. Kan gebeuren toch

Met een KO kom je inderdaad wel een ronde verder.
Altijd mooi als er zoveel passie los komt bij voetbal. Beter dan het zien van zombiehoofden zoals Del Bosque en Avram Grant

Als de emoties je de baas worden, heb je jezelf niet altijd onder controle. Gelukkig niks ernstig, behalve dat iedereen was geschrokken.

Dat krijg je met het knock out systeem in het bekervoetbal.

Haha, het was toch ook een knock-out ronde?

Mooi die emoties. Verder is het gelukkig dat het niks ernstig voor de assistent is. Eigenlijk zou je moeten hopen dat de volgende overwinning voor hem ook lang duurt, kunnen we zien wat die dan doet

Voortaan als assistent even iets verder weg zitten.

Wat een onzin om je om een collega te bekommeren als je net een penaltyserie hebt gewonnen. Dat doen we bij Feyenoord wel anders als we een belanrijke goal scoren. Eerst vieren, dan kijken hoe het met je collega is

29 november 2012 om 12:22

Haha, dat zag er inderdaad heel raar uit. En ze stonden er ook nog vlak naast.

Haha met de motoriek van een Bob Peeters verbaast mij dit nou ook weer niet heel erg.

http://youtu.be/1i9d1m2jals
Op 8:30 is het te zien. Je moet goed kijken want het gaat heel snel.

edit. link hersteld

29 november 2012 om 14:17

Filmpje doet het niet. Ik wou ook net gaan vragen wie heeft een flimpje

Zal wel goed komen en ik neem aan geen straf voor Peeters.

teleurstellend.. toen ik de titel las had ik een linkse hoek van Peeters recht op de kaak van de assistent in gedachten..

Het scheelt ook dat Lex Immers zich gewoon aanstelde, was vrijwel niets aan de hand.

P.s. Ik ben Feyenoorder

Gelukkig is het niets ernstig en is hij snel bij bewustzijn gekomen, de volgende keer zal hij waarschijnlijk 2x nadenken voordat hij met zijn armen in de lucht zal zwaaien.

ff off....

tijdens nederlandse wedstrijden lezen we vaak dat de mensen klagen over de lege tribunes....
Ik keek gisteren op canvas naar club -cercle. Maar daar moest je echt zoeken naar supports..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren