Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Edson Álvarez bedankt Lozano na ongelukkig moment in oefenduel

Laatste update:

Mexico heeft in de nacht van zaterdag op zondag in de Verenigde Staten een oefenzege geboekt op IJsland. Ajacied Edson Álvarez stond in de basis bij de Mexicanen en hielp de tegenstander binnen het kwartier aan een voorsprong door een eigen doelpunt. Door twee treffers van ex-PSV’er Hirving Lozano won Mexico in het AT&T Stadium in Dallas met 2-1.

De wedstrijd was nog geen veertien minuten oud toen de IJslandse rechtsback Birkir Saevarsson met links een voorzet gaf in de richting van de tweede paal. De bal kwam tegen de knie van Álvarez aan, waardoor doelman Alfredo Talavera kansloos was. Mexico, waar PSV-middenvelder Érick Gutiérrez negentig minuten op de bank zat, kwam na rust sterk terug. Lozano kwam na ruim een uur spelen binnen de lijnen en leidde Mexico naar de overwinning.

Tien minuten na zijn invalbeurt tekende Lozano voor de 1-1. IJsland werd geklopt in de omschakeling nadat er slordig balverlies werd geleden op het middenveld. Diego Lainez bereikte Chucky, die beheerst afrondde. Vijf minuten later kreeg Héctor Herrera het publiek op de banken met een heerlijke actie op de achterlijn. Hij stuurde zijn tegenstander het bos in en gaf hoog voor, waarna Lozano het winnende doelpunt tegen de touwen kopte.

Mexico bereidt zich na de oefenzege op IJsland verder voor op de CONCACAF Nations League. Vrijdag staat de halve finale tegen Costa Rica op het programma. De winnaar van dat duel neemt het in de finale op tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Honduras en de Verenigde Staten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe heeft die t eigenlijk gedaan bij Napoli?? Ik zag wel redelijk wat wedstrijden, maar is die ook onbetwiste basisspeler?

30 mei 2021 om 14:49

32 wedstrijden in de Serie A dit seizoen, 23 keer basisspeler. 11 goals en 3 assists. Tweede op de topscorerslijst van Napoli. Prima seizoen voor hem!

30 mei 2021 om 16:54

Heeft het prima gedaan, maar struikelt vaal nog steeds over lucht. Ik heb onder andere het laatste duel gezien, daarin was hij niet bijzonder goed en lag hij weer al te graag op de grond. Jammer want hij kan goed voetballen. Dat theater blijft in hem zitten.

30 mei 2021 om 17:09

"heeft het prima gedaan, maar struikelt vaal nog steeds over lucht"

Op zich niet heel vreemd natuurlijk. Hij komt uit Mexico stad. Dat ligt op ruime hoogte, meer dan twe kilometer! Napels ligt op zeeniveau, dus dan wil je nog weleens over de lucht struikelen, is heel logisch toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren