Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitsland wint voor derde keer op rij niet en kent slechte opmaat naar EK

Laatste update:

Duitsland heeft ook in de vriendschappelijke oefeninterland tegen Oostenrijk een nederlaag geleden. De ploeg van bondscoach Julian Nagelsmann ging met 2-0 onderuit, door doelpunten van Marcel Sabitzer en Christoph Baumgartner. In de vier oefenwedstrijden onder leiding van Nagelsmann, heeft die Mannschaft slechts één weten om te zetten in een overwinning.

Duitsland ging, met Kai Havertz wederom geposteerd op de linksbackpositie, op jacht naar eerherstel na het verlies eerder deze week tegen Turkije (2-3). Daarvoor moest het Oostenrijk, met ex-PSV’er Philipp Mwene in de basiself, verslaan.

Maar de Duitsers kwamen niet echt goed voor de dag. Na zeventien minuten spelen loste Michael Gregoritsch namens Oostenrijk al een waarschuwingsschot, tien minuten later was het wel raak.

Baumgartner bediende Sabitzer, die de bal met een schijnbeweging voor zijn rechtervoet neerlegde. Met een hard schot in de korte hoek verraste hij Kevin Trapp: 1-0.

Na de theepauze moest Duitsland orde op zaken stellen, maar daar kwam geenszins wat van terecht. Het had alles te maken met een directe rode kaart van Leroy Sane in de 52ste minuut.

Nadat de vleugelaanvaller Mwene van achter aantikte, trapte hij na. De oud-PSV’er kwam verhaal halen, waarna Sané de Oostenrijker in zijn gezicht duwde en naar de grond werkte.

Met tien man kon Duitsland weinig meer bewerkstelligen. Nadat Gregoritsch een kans liet liggen, verdubbelde Baumgartner wel de score. Na slim draaien van eerstgenoemde kreeg Baumgartner de bal mee. Oog in oog met Trapp rondde hij met een stift fraai af: 2-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat gaat de DFB (duitse voetbalbond) nu verder verzinnen? De enige oplossing is dat alle huidige leden inclusief de voorzitter massaal ontslag nemen. Die hebben weinig tot geen voetbalverstand. Het heeft geen nut om een nieuwe bondscoach aan te vallen aangezien de problemen dateren van enkele jaren terug.

21 november 2023 om 22:54

Heeft het te maken met hoe men in Duitsland opleidt? Hoe kunnen de Duitsland in vredesnaam geen één goede back of spits hebben?

21 november 2023 om 22:59

Yep dat heeft er zo alles mee te maken. De voetbalbond doet geen moeite meer om eigen Duitse spelers op te leiden terwijl de Duitse clubs meer inzetten op jong talent, niet van Duitse afkomst. Van 2006 tot 2012 nam Matthias Sammer nog het voortouw als sportief directeur en jeugdcoördinator.

21 november 2023 om 23:03

Zo'n beetje de beste rechtsback van de wereld speelt bij de Duitsers op het middenveld. En ja spitsen zijn op dit moment sowieso zeldzaam, redelijk uitgestorven ras. Haaland is zo'n beetje de enige die over is die niet over de 30 is. De rest zijn bijna allemaal buitenspelers die ook in de punt kunnen.

22 november 2023 om 00:43

Als je Havertz op linksback est dan kan je ook Kimmich op rechtsback zetten. Met Gundogan en Goretzka op t midden zit je heel goed. Dat zou een oplossing zijn voir op de rechtsback positie.

Die Duitsers staan er straks echt wel in eigen land. Halen gewoon weer halve finale, let maar op.

21 november 2023 om 23:07

Weer? Zoals wanneer afgelopen toernooien?

21 november 2023 om 23:32

Duitsers blijven toch altijd vrij onvoorspelbaar. Waren nog geen 10 jaar geleden wereldkampioen geworden

22 november 2023 om 00:44

10 jaar is gewoon een hele lange tijd in het voetbal. Hadden toen een heel ander elftal met veel meer kwaliteit. Nu stellen ze weinig voor, als ze ver willen komen moeten ze hopen dat ze zo lang mogelijk tegen de zwakste teams in het toernooi moeten spelen.

22 november 2023 om 06:45

En toen was Duitsland gewoon een topland dat prestaties behaalde in kwalificaties en eindtoernooien.

Ondertussen is Duitsland echt belachelijk slecht. Sinds 2016 geen goed toernooi meer gespeeld. Dat ‘Duitsland’ staat er altijd is echt op niks gebaseerd dat met feiten te maken heeft.

22 november 2023 om 12:52

Ik zeg ook niet dat Duitsland er altijd staat. Alleen dat ze onvoorspelbaar zijn en dat ik verwacht dat ze het onverwacht goed gaan doen

Sane in het nationale elftal, het wil maar niet lukken. De afgelopen twee jaar 2 goals in 18 interlands, en nou weer dit soort onzin, rood pakken in een oefenwedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren