Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitse politie zoekt met man en macht naar vermiste vader van voetballer

Laatste update:

De Duitse politie is een grote zoekactie gestart naar de vader van voetballer Kai Brünker, schrijft BILD. Van de man is sinds 23 december geen spoor meer te bekennen, waardoor gevreesd wordt voor zijn leven. Bij de zoekactie zijn zo'n honderd politieagenten betrokken. Ook wordt gebruik gemaakt van een helikopter en andere speciale politie-eenheden.

Brünker is speler van 1. FC Magdeburg, dat uitkomt op het tweede niveau in Duitsland. Vorige week woensdag kwam hij nog twintig minuten in actie in de vriendschappelijke wedstrijd tegen FSV Zwickau. Twee dagen later verdween zijn vader. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen. Met een helikopter en duikers heeft de politie in Villingen-Schwenningen (Baden-Württemberg) woensdag opnieuw tevergeefs gezocht naar de 61-jarige man.

De vader van Brünker werd op 23 december voor het laatst gezien in het centrum van Villingen, een dorpje zo'n tachtig kilometer ten noorden van de grens met Zwitserland. De profvoetballer heeft zijn volgers op Instagram om informatie gevraagd. "Elke aanwijzing is belangrijk", aldus Brünker, die mensen op de hoogte houdt van de zoekactie. "Als iemand iets heeft opgemerkt, laat het ons dan alsjeblieft weten. Het laatste wat we weten is dat hij de Färberstraße heeft verlaten."

Woensdag werd onder meer gezocht in de oevers van de Brigach, een zijtak van de Donau. "We zijn de Brigach overgevlogen en hebben een warmtebeeldcamera gebruikt om te zoeken naar tekenen van leven van de vermiste persoon", laat politiewoordvoerder Jörg Kluge weten in gesprek met BILD. "Maar helaas zonder succes. Er zijn geen nieuwe bevindingen. We gaan in de eerste plaats uit van een noodlottig ongeval, maar houden alle opties open. We sluiten niets uit."

Brünker is sinds twee jaar actief bij Magdeburg en bivakkeert met FCM in de onderste regionen van de 2. Bundesliga. In een speciale Instagram-post bedankt hij iedereen voor de steun. "Mijn familie en ik zijn overweldigd door het medeleven en de constante zoektocht naar mijn vader", aldus de 28-jarige Duitser. "We willen jullie uit de grond van ons hart bedanken. Het is verbazingwekkend wat een enorm gebied er al is doorzocht. In tijden als deze is er niets belangrijker dan familie. Waardeer dit en geniet altijd van de tijd met je dierbaren."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk een erg triest verhaal. Maar ik snap niet zo goed waarom dit te lezen is op een online voetbalplatform. Dat de zoon van deze man een profvoetballer is lijkt me niet zo heel relevant.

29 december 2022 om 13:43

Ik vind dit interessanter/ belangrijker dan wat de vrouw van Martinez of Di Maria zegt of wat Dumfries op zn Twitter heeft geplaatst.

29 december 2022 om 13:44

Ik snap niet echt waarom je dan hier je mening gaat uiten. Stuur lekker een e-mail.

29 december 2022 om 13:47

Wat ik ook niet snap waarom de reacties in artikels uitgeschakeld worden. je kan toch niveau 3 doen

29 december 2022 om 13:48

Lijkt me vrij logisch waarom zoiets hier gepost wordt, namelijk om aandacht te creëren voor de situatie. Je weet maar nooit wie hier misschien wel belangrijke informatie heeft.

29 december 2022 om 13:58

ajax dat is toch prima dat hier aandacht voor zijn vader wordt gegeven, maar ook op artikel Dumfries en nog wat artikelen de reacties aan laten des noods niveau 3 punten systeem is er niet voor niets lijkt mij.

29 december 2022 om 14:18

Ik had gehoopt dat VZ eens in de x weken of maanden een artikel zou posten waarbij gebruikers verbeterpunten aan kunnen geven. In Oktober deden ze zoiets, er was veel feedback en ook VZ reageerde op enkele reacties. Ik vond dat een mooi teken van beide partijen. Dan kunnen we ook aangeven dat er bijv. onder het artikel van Dumfries, maar ook enkele andere gesloten reactie-artikelen, wij best zouden willen reageren (boven bijv de 3 punten).

29 december 2022 om 14:28

Nico, dit doet VZ om kritiek te vermijden dat artikelen niet 'voetbalrelevant' zijn, maar dat ze toch de clicks kunnen blijven verzamelen door de aandacht die zo'n artikel en de headers veroorzaken. Het is heel doorzichtig allemaal.

29 december 2022 om 14:15

Er zullen natuurlijk andere beweegredenen zijn om dit te plaatsen, maar in deze week zijn veel van onze voetbalfans verspreidt over Europa i.v.m. vakantie. Je zou maar net in de buurt zijn, VZ lezen en de foto van de man herkennen in iemand die verward op een bankje zit. Puur als, als.

29 december 2022 om 14:19

Ben ik nromaal met je eens, maar in dit geval: Hoe meer mensen weten van de vermissing hoe beter. Stel je komt hem toevallig tegen en denkt terug aan dit bericht....

We zijn inmiddels zes dagen verder. De kans dat deze man levend teruggevonden wordt is, statistisch gezien, helaas zéér klein. Desondanks hoop ik natuurlijk wel dat hij in goede gezondheid wordt gevonden, maar als dat niet zo is dan hoop ik dat ze zijn lichaam in ieder geval snel vinden zodat de familie duidelijkheid heeft en met het rouwproces kan beginnen.

29 december 2022 om 14:13

Hopen op eenzelfde scenario als de vrouw die vorige week in NL in goede gezondheid teruggevonden werd na een lange week.

Ik heb zelf regelmatig e maken met "niveau 3. Ik kan dan niet reageren. Veelal bij kwesties als politiek en/of racisme. Ik begrijp al heel lang niet waarom dat is. Ik heb geen sterk afwijkende of extreme politieke mening en al helemaal geen racistische inslag. Maar nooit iemand die het me heeft uitgelegd.

On topic: ik hoop dat ze die man snel vinden. En dan nog graag in leven.

29 december 2022 om 16:57

Theo, je moet gewoon als een malle overal op reageren zodat jouw balkje nóg langer wordt! Je hebt hier te maken met een hobby-site in combinatie met beroepsreaguurders die de standaard klaarblijkelijk bepalen. Ik wordt er ook moe van -maar ben wel een beetje jaloers op je balkje. Houd vol en zoek er niet teveel achter; éénen en nullen, meer is het niet.
ON; onzekerheid is het meest slopend aan zo'n vermissing,l; hoop met jou dat alles goed komt.

29 december 2022 om 18:10

Is gewoon een filter. Wat mij betreft zouden ze bij het reageren in het algemeen een proefperiode met beperkte reactiemogelijkheid moeten opzetten. Houdt die vermoeiende kneuzen die met een VPN 100 nieuwe accounts per dag maken tegen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren