Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Éder Militão overtreedt regel bij invalbeurt en moet direct terug naar zijlijn

Laatste update:

Éder Militão heeft woensdag in de verlenging van de tussen Manchester City en Real Madrid zijn rentree gemaakt in de Champions League. De Braziliaan had al bijna een vol kalenderjaar geen Europese wedstrijd meer gespeeld en was even vergeten dat hij nog een ketting om had.

Scheidsrechter Daniele Orsato had het direct door en riep de verdediger van Real Madrid even terug naar de zijkant. Militão gaf de ketting snel af aan zijn coach Carlo Ancelotti en kon zo alsnog aan de verlenging beginnen.

Militão maakte twee weken geleden al zijn rentree in LaLiga met een invalbeurt van slechts één minuut tegen Athletic Club (2-0 zege). De Braziliaan liep op 12 augustus in de openingswedstrijd tegen diezelfde club een zware kruisbandblessure op.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Tot aan halverwege de zeroes was het overigens heel gebruikelijk dat spelers hun kettingen en oorbellen omhielden tijdens de wedstrijd. In de zomer van 2005 voerde de FIFA internationaal een nieuwe regel in die alle sieraden tijdens het spelen van een wedstrijd verbood. Bijna twintig jaar later komt het vrijwel nooit voor dat de regel nog overtreden wordt op het hoogste niveau.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat missen we de zwaar omhangen culthelden als Lex Goudsmit aka Winston Bogarde.

18 april 2024 om 13:55

Alleen die viel nooit in en bleef altijd zitten

Lex Goudsmit Winston Bogarde hahahah mooi, ja agh. Kettinkje kan aan worden getrokken. Gevaarlijk. En onnodig.

Come on Voetbalzone... Hierom ga je toch geen heel artikel schrijven... Belachelijk , werkelijk waar belachelijk. Pretendeer in ieder geval dat jullie journalistiek bedrijven door niet met dit soort onzin te komen.

18 april 2024 om 01:35

Ja, het is belachelijk maar het boeit ze niet meer en ze proberen niet eens meer de schijn hoog te houden. En als je er een opmerking over maakt dan wordt je reactie verwijderd en krijg je een persoonlijk bericht van de moderator. Deze site is wat dat betreft wel afgegleden qua kwaliteit maar ook qua vrijheid om te reageren.

18 april 2024 om 09:56

OT graag mensen
Uhm, was het wel een mooie ketting?

Dit is ongelooflijk groot nieuws. Vreemd dat het niet meer aandacht krijgt

18 april 2024 om 08:26

Precies, ben echt ongelofelijk blij dat voetbalzone hier een artikel over schrijft. Nu kan ik m'n werkdag echt fijn beginnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren