Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Danny Koevermans ziet dissonant bij Oranje: ‘Hij heeft het moeilijk’

Laatste update:

Nederland is er nog niet in geslaagd om de brilstand van het scorebord te krijgen tegen Senegal. In het programma Leeuwen bekijkt en bespreekt Voetbalzone samen met twee oud-voetballers de WK-wedstrijden van de Oranje Leeuwen en de Marokkaanse Leeuwen van de Atlas. Voor Nederland - Senegal nemen Jos Hooiveld en Danny Koevermans plaats in de analistenstoel. Wat zijn hun bevindingen na de eerste helft?

De meest opvallende naam in de basisopstelling bij Oranje - al werd het al voorzichtig voorspeld door omringende media - was Andries Noppert. De keeper van SC Heerenveen werd met zijn basisplek de vijftigste debutant van Louis van Gaal als bondscoach van Oranje. “Dat doet Van Gaal met opzet”, denkt Koevermans. “Zodat hij kan zeggen: ‘Ik heb die keeper erin gezet.' Op het gebied van sportieve prestatie blijkt het voor de Oranje-spelers moeilijk om op te vallen."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Als het gaat over de kwetsbaarheid in deze wedstrijd, wordt Matthijs de Ligt genoemd. “Die heeft het lastig. Komt al een paar keer te laat in het duel”, zegt Hooiveld. Verder is er niet veel wat er anders moet, denken de gasten. “Er staan daar een paar tanks achterin bij Senegal. Met snelheid, technische bagage. Ga er maar aanstaan”, zegt Koevermans. “Met snel spel kom je daar misschien doorheen, alleen de kansen gaan er tot nu toe nog niet in.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die is echt minder geworden , ADHD soms.. toch goed gezien in Turijn om Bremer te halen.. plus indien iedereen fit is in zuid Duitsland, dan zit Matthijs op de bank

21 november 2022 om 17:56

Dat laatste statement is onzin.

21 november 2022 om 18:01

Nee hij speelt niet centraal indien iedereen fit

21 november 2022 om 17:58

Bremer is echt 2 klassen beter. Bremer is nooit te betwisten. Staat er altijd

21 november 2022 om 18:07

Bremer is idd fantastisch heeft zijn draai gevonden

21 november 2022 om 20:24

1 men wilde totaal niet dat de ligt weg ging. Was de absolute drager in de defensie. 2. Is ook in bayern absoluut basis. Ook indien iedereen fit is.

21 november 2022 om 22:31

Hij doet het meer dan uitstekend bij Bayern. Maar hij kan niet op deze positie dat hij half rechtsback staat. Dan heb je gewoon iemand met de snelheid en wendbaarheid van timber nodig.

Ik zit in de rust op de zender van onze zuiderburen te kijken en deze zeggen hetzelfde. Haal de Ligt eraf aub, de minste aan NL kant. Timber in mindere vorm is nog beter!

21 november 2022 om 18:02

De minste aan Nederlandse kant is nog altijd Vincent. Timber voor de Ligt gaat Nederland vandaag geen 3 punten opleveren. Maar een andere aanvaller voor Vincent en Gakpo zou wel kunnen helpen.

21 november 2022 om 20:26

De minste speler in de verdediging was v dijk. De ligt is een klasse beter dan timber. En laat timber nou ook nog eens een zeer zeer zeer zeer slecht seizoen hebben. Doet pijn he dat een topspler als de ligt niet langer voor juve wilde spelen.

De spelers kunnen niet zo goed omgaan met druk. Gakpo die niet durft af te maken en Frenkie die bang is om met links te schieten en daardoor een onnodige kap beweging maakt. Er is meer ervaring nodig Depay moet er zeker in de tweede helft

21 november 2022 om 18:02

Ik zou ook de vrij erin zetten voor de ligt

21 november 2022 om 18:11

Mee eens, of Timber of De Vrij zeker er in voor De Ligt

De Ligt is echt de lompheid zelfde. Verdedigd onbesuisd en matig, en voetballend kan hij werkelijk waar he-le-maal niks.

Gewoon Depay er maar in. Die scoort wel. Janssen is dramatisch.

21 november 2022 om 18:36

Idd wat een armoede.. Was er echt geen betere om te selecteren?

De ligt eruit voor Timber. Gakpo eruit voor Simons en janssen eruit voor Depay

21 november 2022 om 19:15

Simons erin voor Berghuis!

21 november 2022 om 20:09

Gakpo laten staan maar naast Depay en Bergwijn op de bank. Hij wil de bal steeds in zijn voeten alleen springt die alle kanten op

Hoezo dissonant. Janssen is ook godgeklaagd en Bergwijn gewoon compleet onzichtbaar..

Tjongejonge waar was dumfries eerste helt? Wat deed van dijk af en toe? Wat deden de middenvelders? Die jongens stonden stijf van de stress niemand was zichzelf?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren