Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cultheld Suk levert met eerste doelpunt bijdrage aan zege van FC Porto

Laatste update:

Hyun-Jun Suk heeft zondagavond zijn eerste competitiedoelpunt voor FC Porto gemaakt. De aanvaller, die afgelopen maand de overstap van Nacional naar FC Porto maakte, nam een van de drie doelpunten in de thuiszege op Moreirense voor zijn rekening: 3-2. De ex-speler van Ajax en FC Groningen had in de Taça de Portugal ook al gescoord, tegen Gil Vicente: 0-3.

/

De fans van FC Porto keken uit naar de thuisontmoeting met Moreirense, daar het team van José Peseiro een week geleden een belangrijke 1-2 overwinning op aartsrivaal Benfica had geboekt. De thuisploeg keek na nog geen half uur spelen echter al tegen een 0-2 achterstand aan. Vlak voor rust verkleinde men echter de nadelige marge. Na een charge op Maxi Pereira in het zestienmetergebied verzilverde Miguel Layún de toegekende elfmetertrap: 1-2.

Suk, die in de basis mocht beginnen, kopte in de 73e minuut een corner van Layún tegen de touwen en dertien minuten voor tijd verscheen de 3-2 op het scorebord. Evandro kopte uit een acrobatische voorzet van Yacine Brahimi de winnende treffer binnen. Door de zege heeft FC Porto weer drie punten minder dan Benfica, dat eerder dit weekeinde met 1-3 van Paços de Ferreira won. Sporting Portugal, dat evenveel punten als Benfica heeft, speelt maandagavond nog in eigen huis tegen Boavista.

Wie wordt dit seizoen kampioen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is toch bizar dat een Zuid Koreaan die in 2009 vroeg of hij een keer mee mag trainen bij Ajax om dan via een omweg bij FC Porto beland. Jongensboek.

21 februari 2016 om 22:24

En bij Ajax niet goed genoeg was😂

22 februari 2016 om 00:30

Vraag me toch elke keer weer af hoe die gozer het heeft geflikt om bij Porto terecht te komen, wel leuk voor die jongen, heeft ie toch nog een mooie carrière
!

Het blijft een held, die suk

21 februari 2016 om 21:47

Laat het ook precies de aartsrivaal van de club zijn

21 februari 2016 om 22:24

kan gebeuren zo'n fout maar maak het niet groter dan het is. Wel grappig dat die Suk van uurtje meetrainen tot speler van Porto is gegaan. Ik vond en vind hem eigenlijk nog steeds niet zo bijzonder, maar misschien maakt dat het tegelijkertijd alleen maar mooier haha. Overigens erg knap van 0-2 naar 3-2. Goksites hadden bij een 0-2 stand nog een lagere quatering voor Porto dan de tegenstander.. waanzinnig

Wauw, toch nog terecht gekomen bij FC Porto. Man, wat een respect voor deze gozer hoe die zich alsnog op het hoogste niveau heeft bewezen! Weet iemand voor wat voor een bedrag Suk is overgenomen door FC Porto? Als hij er zo 15/20 inschiet dan krijgt ie ook nog een waarde van 30/40 mil als speler

Na die 0-2 dacht ik, daar gaat mijn toto, maar het viel mee. Bedankt heren van Porto

Porto weer echt slecht. Doet me niet goed om te zien dat ze zo gezakt zijn qua spel. Moet echt een hoop weg en veranderen. Het gaat al stukken beter dan met Lopetegui, maar dit is ook niet ';je van het';.

Suk laat al wel meer 'a porto' zien dan Aboubakar. Suk is voetballend veel beter dan Aboubakar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren