Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo versus Lionel Messi gaat noodgedwongen niet door

Laatste update:

Cristiano Ronaldo en Lionel Messi nemen het donderdag toch niet tegen elkaar op. Al-Nassr en Inter Miami, de werkgevers van de twee wereldsterren, nemen het dan in een oefenduel tegen elkaar op. Woensdag werd echter duidelijk dat Ronaldo er wegens een blessure niet bij zal zijn.

Het duel werd eerder groots aangekondigd als 'The Last Dance'. Ronaldo en Messi, de twee absolute sterren van de laatste pak 'm beet vijftien jaar, zouden het dan voor de laatste keer tegen elkaar opnemen.

Luis Castro, de trainer van Al-Nassr, verklaarde tijdens een persmoment dat Ronaldo nog niet fit genoeg is om deel te nemen aan het duel met de Amerikanen. Ronaldo is bezig aan de laatste fase van zijn herstel, voordat hij 'binnenkort' weer aansluit bij de selectie. Wel is Ronaldo aanwezig bij de groep, maar speelminuten zitten er niet in.

Eerder deze maand werd al duidelijk dat het mogelijk toch niet van een confrontatie tussen de twee zou komen. Ronaldo moest een oefentrip naar China laten schieten wegens de blessure waar hij nu nog mee kampt.

Al-Nassr stelde daarop de geplande oefenwedstrijden tegen Shanghai Shenhua en Zhejiang tot nader order uit. De Chinese fans hadden zich bijzonder verheugd op het zien van Ronaldo, maar daar kwam het tot hun grote teleurstelling niet van.

Het afzeggen van de oefenpotjes leidde tot woede onder de fans, die besloten het spelershotel van Al-Nassr te bestormen. In een ander filmpje was te zien hoe Ronaldo luidkeels toegezongen werd door Chinese fans.

Ronaldo en Messi stonden in totaal 36 keer tegenover elkaar. De Portugees kwam alleen Andrés Iniesta vaker tegen in zijn loopbaan. De eerste keer dat de twee grootheden het tegen elkaar opnamen was op 23 april 2008, tijdens het Champions League-duel tussen FC Barcelona en Manchester United (0-0). Messi won zestien keer, terwijl Ronaldo elf keer zegevierde. Negenmaal werd het gelijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is wel apart dat oefenduels worden afgelast omdat er een speler geblesseerd is

31 januari 2024 om 16:39

De wedstrijd wordt niet afgelast. Alleen Ronaldo en Messi staan niet samen op het veld.

31 januari 2024 om 16:40

Hij doelde op de uitgestelde wedstrijden in China denk ik

Tweee levende legendes.

Ongelofelijk dat zij 15 jaar lang het voetbal gedomineerd hebben. Van 2007-2022.

Net als dat Federer en Djokovic/Nadal van 2003 het tennis domineren.

Denk niet dat we zoiets gaan zien in de toekomst.

31 januari 2024 om 17:10

In een iets minder bekendere 'sport' snooker, hoort hier in het rijtje dan ook Ronnie O'sullivan. Ook die zal niet snel worden opgevolgd door een nieuwe legende.

31 januari 2024 om 17:22

Phil Taylor, Usian Bolt, Tiger Woods, Michael Phelps en onze Sven Kramer. Namen die hun respectievelijke sporten ook jarenlang gedomineerd hebben

31 januari 2024 om 18:54

Hopelijk ook Max Verstappen binnenkort

31 januari 2024 om 19:06

@roversboy

Allemaal atleten die in hun eentje domineerden. Ik denk niet dat dit het punt was van Driesdevries.

31 januari 2024 om 19:01

Ik hoor al 5 jaar ofzo dat ze 15 jaar hebben gedomineerd lol is het niet inmiddels bijna 20 jaar? Haha

Dacht weer even aan begin 2011. Toen deze 2 geweldenaren 4x in korte tijd tegenover elkaar stonden in el clasico. Wat een geweldig jaar was dat toch. En nu 2024 zijn ze beide goed voor bijna 1700! doelpunten. Ongekend.

31 januari 2024 om 16:46

Da's nostalgie. Want als het om voetbal gaat, waren er maar spaarzame momenten van genot.

Die potten stonden bol van spanning en anti-voetbal.

Het hoogtepunt was natuurlijk wel de dribbel van Pinto.

31 januari 2024 om 19:09

@almogaver

Hoort spanning en twee enorme rivalen die er een halve knokpartij ban maken onderling niet bij voetbal dan?

Ik heb ook jaren gezien dat er dus wel beter voetbal te zien was en desondanks ben ik verre van als entertained geweest als in die periode.

Ik denk echt niet dat dit nostalgie is.

31 januari 2024 om 18:57

2010/2011 was een top seizoen. Die 5-0 blijft episch. Zoveel beter en superieur aan de ander heb ik nooit eerder gezien in een clasico. Die 5-0 was qua uitslag nog mild. Ook datzelfde seizoen die 0-2 in de halve finale van de CL was memorabel.

Die 2-6 blijft echter m’n meest favoriete clasico. De allereerste keer dat we Messi als valse spits te zien kregen.

Jammer zeg. Had nog de allerlaatste keer Messi tegen Ronaldo willen zien. Toch de twee grote spelers waar de hele voetbalwereld naar keek in vooral de jaren '10. De grootste rivaliteit die ik heb mogen beleven. De Clasico's waren altijd wel bizar. Zo'n rivaliteit ga je niet zo gauw meer meemaken.

De meeste overhyped rivaliteit ooit. Mede dankzij de Europese media. Voetballend liggen/lagen ze voetbaljaaaaren van elkaar verwijderd.

31 januari 2024 om 20:12

media is juist tegen ronaldo, dus kom niet met deze onzin. Ronaldo brak record naar record. Liet het het overal zien Engeland, Spanje, Italië. Meneer heeft trouwens meer goals als wedstrijden voor real Madrid. Iets wat we nooit meer gaan zien denk ik. Meeste goals en assist in de beste competitie ter wereld btw.

2 februari 2024 om 15:13

Hou eens op met media is tegen Ronaldo, er wordt in de media altijd over een tweestrijd gesproken tussen deze 2 terwijl Ronaldo nog nooit in de buurt van Messi zijn kwaliteiten is geweest. Ronaldo mag vergeleken worden met de Lewandowski's , Benzema's en Kane's van deze wereld. Pure afmakers van wereldklasse, en ja hierin is Ronaldo jaren de beste geweest. Voetballend ga je naar Zidane, Iniesta, Ronaldinho , Neymar en in dit rijtje is Messi de koning. Dat Messi qua doelpunten in de buurt komt van Ronaldo geeft alleen maar aan dat Messi zijn niveau waarschijnlijk nooit geëvenaard gaat worden.

6-0 alle verhalen saudi league stelt niks voor kunnen de ijskast in

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren