Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Comedy Capers in de Bundesliga: Duitse doelman begaat hilarische blunder

Laatste update:

Eintracht Frankfurt heeft zaterdag een nipte zege in de Bundesliga geboekt. Die Adler kwamen vijf minuten op voorsprong na een ongelooflijke blunder van FC Heidenheim-doelman Kevin Müller. Vervolgens werd er in eigen huis een 1-2 nederlaag geleden.

Heidenheim en Eintracht Frankfurt leken zaterdagmiddag met een 0-0 ruststand de kleedkamers op te zoeken. In de 39ste minuut ging Müller namens de thuisploeg echter enorm in de fout.

Verdediger Benedikt Gimber dacht rustig zijn doelman in te spelen, waarna de sluitpost de bal door een polletje volledig miste: 0-1.

Vroeg in de tweede helft wist Eintracht Frankfurt de marge te verdubbelen via Niels Nkounkou, die zijn directe tegenstander opzocht en in de korte hoek doel trof: 0-2.

Marvin Pieringer bracht de spanning met een klein uur op de klok weer terug door na een geslaagde dribbel de 1-2 binnen te schieten. Voldoende voor een resultaat bleek het echter niet.

Donny van de Beek bleef bij de bezoekers overigens de gehele wedstrijd op de bank. Een week geleden deed hij nog wel 66 minuten mee tijdens een 2-2 gelijkspel tegen VfL Wolfsburg.

Voor Eintracht Frankfurt verandert er door de zege niets. Het blijft zesde en de achterstand op nummer vijf RB Leipzig, dat eveneens tot winst kwam, is zes punten. Promovendus Heidenheim staat na 24 competitiewedstrijden knap elfde in de Bundesliga.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is geen fout van de keeper. De bal stuit op en gaat over zijn voet heen. Daarom speel je terug naast de goal. Domme pech dit.

3 maart 2024 om 00:10

Klopt en toch vergeet je de optie die topkeepers toepassen. De bal aanneemen naar de zijkant, waardoor je de bal alsnog kan controleren als je met een achterlijke pol te maken hebt.

3 maart 2024 om 09:04

"Ghastly mistake" is inderdaad gewoon domme pech.

Nou nou nou, enorme blunder valt ook wel mee. Eerder pure pech. Bal stuitert precies op het moment van schieten uit het niets omhoog. Dus ja dan pegel je hem wel eens er naast

Volgens mij is dit dezelfde keeper die tegen Leverkusen ook al stond te schutteren. Geen goede weken voor de beste man.

2 maart 2024 om 20:45

Haha schitteren, dit is toch geen blunder? Wat kan die man eraan doen dat er vlak voor hij de bal raakt, er een ouderwets polletje in de grasmat ligt. Heb het dan niet over de blunder vs Leverkusen uiteraard, dat is een ander verhaal.

2 maart 2024 om 21:14

Nergens zeg ik dat het een blunder is. Die woorden leg jij me in de mond. Wel passend op vz de laatste weken overigens. Zoals ik al eerder zei geen beste weken voor deze man.

2 maart 2024 om 21:29

“Ook al te schutteren”. Door het woord “ook” te gebruiken lijkt het alsof je bedoelt dat hij beide wedstrijden stond te schutteren.

Verder.. polletje, dikke pech, kan gebeuren.

2 maart 2024 om 21:55

Die was van Mainz.

"trap volledig over de bal heen"
Nou hij gaat er toch echt onderdoor.
Stukje gras, hobbelt over de voet, hier kan hij toch echt niks aandoen.
Kan mij nog zo'n moment herinneren met Boschker.

2 maart 2024 om 21:06

Mickey vd Hart had ook zo'n moment bij GAE - Ajax, toen hij nog onder contract stond bij Ajax (keepte toen dus bij GAE). Was vlak voor tijd en was de winnende goal.

Wat is hier hilarisch aan?

Heel kolderiek, maar een blunder is het niet. Doe bal stuit opeens 20 cm omhoog. Kan gebeuren, vraag maar aan Van Breukelen.

Daar kan Van der Hart alles over vertellen

Daarom moet je altijd naast de goal terugspelen op de keeper 🙈

Het was een polletje, Mr. Voetbal zone

Bal komt voor een metertje of vijf aanrollen om net op het moment dat hij wilt schieten op springt
Dat is geen comedy caper.....maar wel weer een Titel voor vell clicks natuurlijk😉

Heidenheim… wat had ik toch veel liever een HSV, Schalke, Hertha of Kaiserslautern gezien

En nu de juiste titel. Verdediger speelt de bal onjuist aan en veroorzaakt een goal. Indien hij de bal gewoon een meter naar links had gespeeld, dan had deze goal nooit kunnen vallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren