Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brock ontsteekt in woede na vroege wissel in 27e minuut: 'Focking hell'

Laatste update:
/

Joey Brock werd zondagmiddag bij een 1-0 achterstand in de play-offwedstrijd tegen Willem II al in de 27ste minuut gewissel door Alfons Groenendijk. De verdediger van FC Den Bosch was daar duidelijk niet mee in zijn sas.

Bij het verlaten van het veld ontstak Brock in woede. "Gvd! Offer je jezelf op, neem je 6 pillen en dan dit! Focking hell!", was zijn uitval richting Groenendijk, die zag hoe zijn team uiteindelijk met 2-1 ten onder ging en naast promotie greep. Later was Brock een stuk rustiger en verklaarde hij zijn gedrag.

"Ik had vijf of zes pijnstillers gehad na een liesblessure. Ik speel voor FC Den Bosch, wil voetballen en winnen voor deze club. Maar ik had gisteren eigenlijk moeten zeggen: 'Ik speel niet.' Nu moest ik er ondanks die pillen toch vanaf. Daar was ik erg boos om, op mezelf vooral dan."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alsnog hoef je niet zo te reageren..

20 mei 2012 om 15:09

Ik snap hem wel hoor. In zo'n wedstrijd zo vroeg eruit gaan terwijl je je er lang op heb gefocust. Sympathiek kereltje vond ik hem met Bas van Veenendaal.

20 mei 2012 om 15:14

Deze was voor Thacitizens

Heb je het überhaupt gezien dan?
Ik vond zijn reactie begrijpelijk aangezien hij niet eens slecht speelde of mank liep, als je jezelf opoffert voor het elftal vind ik dat je daar als coach volledig achter moet staan of hem van te voren vertellen dat hij niet speelt.
Zo'n speler zal daar nooit eerlijk over zijn aangezien hij altijd wil spelen.

Daarnaast was de spanning geweldig hoog wat zijn woede uitbarsting voor mij nog wat logischer maakt, het is ook helemaal niet zo dat hij aan de coach vroeg waarom hij eruit moest ofzo. Hij baalde gewoon dat ie zich volstopt met pijnstillers (heel slecht voor je lichaam) voor het team en dan na 27minuten weer mag gaan douchen.

20 mei 2012 om 15:18

vind ik ook,een trainer mag natuurlijk tactisch ingrijpen als het niet goed gaat.

20 mei 2012 om 15:41

Serieus? Die gast speelt met 6 pijnstillers, met de kans zijn lichaam nog verder te verkloten, alleen maar omdat hij het beste met de club voor heeft en hij gewoon promotie af wil dringen. Als je daar met passie voor strijd, en dan er af wordt gehaald, dan mag je best boos zijn hoor.. Sterker nog, dat siert hem alleen maar..

Had ie maar niet moeten beginnen. Dit had je natuurlijk kunnen voorspellen als je al langere tijd liesklachten hebt. Echt stom van hem, maar ook van vriendje Groenendijk om hem op te stellen.

20 mei 2012 om 15:10

Klopt..

Maar Groenendijk miste natuurlijk al 2 basis verdedigers, die 2 die volgend seizoen in Tilburg spelen..

Je hebt het geprobeerd dus jou valt niks te verwijten lijkt mij.
Groenendijk deed het juiste en wisselde jou om je in bescherming te nemen
Volgend seizoen beter Joey

Was hij niet stiekem in het Den Bosch vak gaan zitten ? heb daar genoeg woedende supporters gezien

Kan gebeuren jongen. NP, goed hoe je na afloop reageert

Hij begon ook zeer matig aan de wedstrijd. Ik snapte de keus van de trainer wel, dat zal hij later ook wel hebben ingezien.

Emotie tonen mag, nadat hij is afgekoeld onderbouwt hij zijn emotie. slordig maar moet kunnen vind ik.

Ik vind niet dat je iemand die veel pillen slikt zodat hij kan spelen zo moet behandelen ik snap zijn reactie dan ook wel

20 mei 2012 om 15:50

Ik ben het met je eens, maar ik heb de wedstrijd niet gezien he, stel hij speelde heel erg slecht dan moet je hem als coach wel wisselen want het gaat wel om promotie naar de Eredivsie.
Jammer dat ze het niet gehaald hebben.

Kan het wel begrijpen, die jongen was in de jeugd bij NEC altijd een redelijk talent en iedereen dacht dat hij het eerste van NEC wel zal halen, hij heeft daar uiteindelijk maar een paar wedstrijden voor gespeeld en is vertrokken. Vind het wel jammer voor hem, vond het wel een goed spelertje.

hij voetbalde toch niet slecht? hij liep niet mank waarom haal je hem er dan uit? hij neemt toch het risico voor de club en dan haalt groenendijk hem er uit. jammer voor fc den bosch dat ze niet zijn gepromoveerd

21 mei 2012 om 11:34

ik vond hem wel de zwakke plek bij Den-bosch. Achteraf had je misschien niet met hem moeten beginnen. Aan de andere kant moet de trainer ingrijpen als het niet goed gaat. Je kunt het Groenendijk niet kwalijk nemen toch. En een beetje emotie van Brock moet kunnen. Ik denk ook niet dat Groenendijk dat heel erg vind. Bovendien beledigde Brock hem niet direct.

Een trainer wordt afgerekend op het resultaat van zijn ploeg. Als een speler niet brengt wat nodig is dan moet hij ingrijpen. Dat zijn de wetten van profvoetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren