Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Braziliaanse fan steekt zichzelf in brand na verliesbeurt van favoriete club

Laatste update:

Woensdagavond heeft een Braziliaanse fan van Sport Clube do Recife zichzelf in de fik gestoken nadat zijn favoriete club in eigen stadion verloor van Botafogo. De thuisploeg verloor van de bezoekers met 1-2, waarna de man, van wie de identiteit niet bekend is gemaakt, zichzelf in brand stak, zo melden media uit Brazilië.

De man werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht, zo wordt gemeld in een statement van de Militaire Politie (MP), die het slachtoffer naar het ziekenhuis heeft begeleid. Marcos Barreto, directeur van het brandwondencentrum van het ziekenhuis, heeft aangegeven dat het lichaam van het slachtoffer vijftien procent beschadigd is. De brandwonden in zijn hand en gezicht zijn tweedegraads.

Naar verluidt was de man compleet overrompeld door de tegenvallende uitslag van de wedstrijd. Daarna deed hij een zelfmoordpoging, maar de MP was op tijd om hem naar het ziekenhuis te begeleiden. Sport stond na twintig minuten al met twee goals achter. Door de nederlaag is de club in de degradatiezone van de Braziliaanse competitie beland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er lijkt duidelijk meer mis dan alleen de verliespartij. Wat een gekkigheid

9 november 2017 om 16:50

Klinkt alsof ie zn hele huis inclusief spaarrekening heeft vergokt

Mijn vriendin mag het niet zeggen maar ik zeg het hier toch maar even 'het is maar een spelletje'

Heeft denk ik niet veel met de verliesbeurt te maken maar meer met de psychische gesteldheid van de beste man. Dat dit na een verloren wedstrijd van zijn club gebeurt is alleen de welbekende druppel geweest na een langere periode vrees ik.

Je eigen leven riskeren voor voetbal is pure waanzin, als je niet tegen verlies kunt leer er dan mee omgaan. Je hebt maar 1 leven wees er maar zuinig op.

En de prijs voor "relativeren" gaat maar....

Ja is inderdaad een spelletje maar sommige nemen het serieus blijkbaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren