Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizarre onthulling over wangedrag van Neymar bij Paris Saint-Germain

Laatste update:

Neymar verscheen wel eens dronken op trainingen van Paris Saint-Germain. Dat blijkt uit een verhaal van L’Équipe. De Franse sportkrant baseert zich daarbij op meerdere anonieme spelers en stafleden, die met de Braziliaanse aanvaller samenwerkten in Parijs.

Neymar maakte in 2017 voor liefst 222 miljoen euro de overstap van FC Barcelona naar PSG. Hij zou uiteindelijk zes jaar in de Franse hoofdstad spelen: afgelopen zomer vertrok de inmiddels 32-jarige Braziliaan naar het Saudi-Arabische Al-Hilal.

De tijd van Neymar bij PSG was er een met ups en downs. Hij werd bijvoorbeeld vijf keer landskampioen en won drie keer de Coupe de France, maar kende ook flink wat blessureleed.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

L’Équipe weet daar nog iets negatiefs aan toe te voegen: het gedrag van Neymar. Het medium verzamelde meerdere anonieme getuigenissen van spelers en stafleden die met hem hebben samengewerkt in Frankrijk.

Tegen het einde van zijn dienstverband zou de buitenspeler soms dronken op trainingen verschenen zijn, klinkt het bijvoorbeeld. En het ging vaker mis tijdens trainingen.

Zo zou Neymar tijdens een training gebotst zijn met een van de assistent-trainers. Vervolgens zou hij Ismaël Gharbi, een jonge speler, getackeld hebben. “En daarna gaf hij hem een klap op het hoofd terwijl hij op de grond lag. Iedereen schrok. Nee, hij was niet zo vriendelijk”, vertelt een bron.

Ook de relatie met Kylian Mbappé komt ter sprake. “In het begin hield Kylian van hem, maar gaandeweg verloor hij al het respect. Neymar en Messi waren het er dan weer niet mee eens dat de club alle macht aan Mbappé gaf”, vertelt iemand.

Tot slot wordt ook een voorbeeld gegeven van het soms arrogante gedrag van Neymar. “Messi is introvert, maar zou altijd hallo zeggen. Neymar nooit. Hij straalde uit dat hij geen respect voor je had. Hij was nooit aardig of warm. Hij verstond Frans, maar deed geen enkele moeite om het te spreken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begrijpelijk iedere keer als hij zijn salarisstrook zag..

Op anonieme bronnen een krantenartikel toewijden aan dit. Knap staaltje journalistiek.

15 april 2024 om 22:09

Dit is toch juist goede journalistiek? Met insiders praten en een beeld schetsen van de tijd van Neymar bij PSG? Wat zou de journalist dan moeten hebben doen? Je zou misschien Neymar, zijn management, of PSG kunnen vragen om een reactie en dan staat er onder het verhaal zoiets als: Neymar en zijn management herkennen zich niet in het geschetste beeld. Dat het anonieme bronnen zijn lijkt me logisch, niemand zal met naam en toenaam willen praten over zoiets, deze mensen zullen nog actief zijn als begeleider, speler, of werknemer bij PSG of een andere club.

Lekker man, beetje rondlopen alsof je de taal niet kunt, af en toe een sipje pastis en ieder jaar naar de verjaardag van je zus. Dit alles terwijl je helemaal binnen aan het lopen bent. Living life die Neymar.

Dit is toch bijzonder hè. Allemaal anonieme bronnen zogenaamd en een verhaal gebaseerd op geen feiten of enige onderbouwing. Neymar word dan vervolgens afgemaakt en dan blijkt het straks weer onzin te zijn.

15 april 2024 om 21:12

Ja vast. Hij komt ook al jaren als een sympathiek en warm persoon over...

Benieuwd hoeveel hiervan klopt, die Franse zijn al niet al helemaal 100 met al hun domme regels tegenwoordig.

Maar eerlijk is eerlijk wat een talent had Neymar pff, die wedstrijd tegen Bayern toen die iedereen wegspeelde. Had hem dat je echt CL gegund. Je zag ook wel in zijn laatste potjes dat hij het niet zo goed kon vinden met Mbappe, maar dat was te verwachten. Nu met die knieblessure is het wel einde carrière voor Neymar.

Nou verbaast me niks omdat deze vogel ook tijdens het zingen van “lang zal ze leven” voor zijn dochtertje even een foldje drukt. Vreemde vogel is het ook.

Ook bij hilal een mega salaris en nog geen 40 min gespeeld dit seizoen. Is meer in Brazilië dan in S Arabië. Heb bij hem vaak het idee dat zijn blessures hem goed uitkomen. Hilal had hem sowieso niet nodig. Winnen alles met gemak en worden met 2 vingers in de neus kampioen.

Neymar die een feestje bouwt, daar is toch niks bijzonders aan? , dan is het ook niet gek
Dat hij regelmatig niet nuchter op
Het trainingsveld staat., die man is alleen naar Psg gekomen voor zijn salaris, Waneer gaan die Fransen dat is inzien?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren