Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas wint opnieuw niet en moet serieus vrezen voor derde plaats

Laatste update:

Besiktas is er voor de derde maal op rij niet in geslaagd een zege te boeken in de Süper Lig. De ploeg van trainer Fernando Santos verloor met 1-0 bij Sivasspor door een afstandsschot van Rey Manaj. Besiktas staat vierde met 36 punten en weet dat nummer drie Trabzonspor bij winst het gat naar vier punten kan vergroten. Sivasspor staat tiende.

Besiktas kende een dramatische start in Sivas, waar de thuisploeg al in de zesde minuut de leiding pakte. Manaj sneed naar binnen en zag zijn schot via een verdediger van Besiktas en de zwak ogende doelman Ersin Destanoglu het doel in rollen: 1-0. Het was alweer de elfde treffer dit Süper Lig-seizoen voor de Albaniër.

Besiktas dacht al snel via een penalty op gelijke hoogte te kunnen komen. Salih Uçan stormde de zestien in en werd naar de grond gewerkt door Achilleas Poungouras. Scheidsrechter Ali Sansalan wees naar de stip, maar kwam na een check op het VAR-scherm toch terug op zijn besluit. Besiktas kwam maar moeizaam tot kansen, al was het tien minuten voor rust bijna raak. Na goed voorbereidend werk van Cenk Tosun schoot Milot Rashica echter in het zijnet.

Vlak voor de theepauze kwam Manaj nog dicht bij zijn tweede treffer. Ditmaal kon Destanoglu het afstandsschot van de 26-jarige aanvalsleider wel keren. Zo gingen de ploegen met een 1-0 stand de rust in en wist Besiktas dat het na de onderbreking beduidend beter moest.

Toch was het opnieuw Sivasspor dat vlak na rust scherper voor de dag kwam. Manaj dacht zijn tweede te maken, ware het niet dat zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Aan de andere kant kwam Tosun plots zeer dichtbij. Zijn schot raakte de lat en in de rebound slaagde Rachid Ghezzal er ook niet in om de gelijkmaker aan te tekenen.

De thuisploeg kwam even later opnieuw goed weg. Bij een hoekschop zag Ali Sasal Vural er niet goed uit, maar de goalie van Sivasspor kon zijn fout corrigeren door de daaropvolgende inzet van Bakhtiyor Zaynutdinov ternauwernood te keren.

Besiktas kwam in de tweede helft beter voor de dag en dat leidde de volgende kans in. Vural probeerde de bal met één hand weg te werken, waarna Rashica in balbezit kwam. De voormalig ster van Vitesse kopte, maar zag de verdediging van Sivasspor zijn inzet tot hoekschop verwerken. Ondanks een hectische slotfase bleef de 1-0 stand op het bord staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Besiktas. Een woord dramatisch. Ze missen natuurlijk een aantal spelers door de afrika cup maar ik ben benieuwd of ze dit nog gaan omdraaien en derde worden. Ik zie ze zomaar achter trabzon eindigen. Ik hoop dat het talentje voorin snel weggaat om ergens anders bij te leren.

DB Cooper, the Black Dahlia Murder, Jack the Ripper, allemaal mysterieuze zaken die nog niet zijn opgelost. Vanaf vandaag is er nog een: Besiktas 2023-2024. Hoe is het mogelijk dat dit team dat bijna elke week verliest nog steeds vierde staat? Wij verloren een aantal seizoenen geleden een paar wedstrijden en we stonden ineens 13e. Wtf? /s

28 januari 2024 om 16:16

In dat jaar had je 7 punten verschil tussen nummer 6 en 13, dit jaar heb je een verschil van 24 punten tussen de nummers 1/2 en 3, Besiktas heeft geluk dat de rest ook onderling punten laten liggen. Tussen nummer 3 en 16 is ook maar 13 punten, wat een dramatische competitie zeg.

28 januari 2024 om 16:18

Bro ik denk dat je moet kijken naar het verschil tussen nummer 1/2 en 3 en de nummer 3 en degradatieplek. Besiktas zit momenteel dichterbij degradatie dan een inhaalslag voor het kampioenschap

Snap er echt niks van, hoe is het mogelijk? Probleem zat hem toch in Abu,Rosier,Baily,Onana en Ghezzal? Vreemd

Zonder die spelers ben je gewoon een middenmoter rechterrijtje! Met die spelers ben je nummer 4-6.

Ook vreemd dat Arat zoveel beloftes deed, het 1 en ander al klaar had staan, maar dat zal ook wel pech zijn.

Ik heb een lange tijd 'als Besiktas geen blessures had' memes gegooid, omdat sommige leden dachten dat ze iedere ploeg uit de CL konden klaren, maar om de concurrent dit jaar zo afgezakt te zien is ook niet meer leuk om aan te zien.

Ook is het in Europees verband niets meer bijzonders (op zijn zachtst gezegd) sinds die ene jaar van ongeslagen groepswinst in de CL.

Drama seizoen voor Besiktas. Huidige bestuur kan niks anders doen dan alvast voorbereidingen treffen voor volgend seizoen. Ahmet N C en zijn compa’s zijn verantwoordelijk hiervoor. Maar die goal zag er wel sikemsi uit ?

Heb dit al vaker gezegd. Er moet een bezem door de selectie gehaald worden en door het bestuur. Er moeten deze transferperiode spelers verkocht worden en ook gehaald worden.

28 januari 2024 om 19:53

Lijkt me niet verstandig om deze transferperiode spelers te gaan halen dan heb je risico tranfers. Dit seizoen is toch al verloren dus gewoon dit seizoen afmaken met deze spelers en voorbereiden op volgend seizoen lijkt me verstandiger.

Vrezen voor 3e plek? Ik ben al blij als we 5e eindigen en een van de teams uit de top 4 de beker pakt. Een andere weg naar Europa zie ik niet. Het is dat de andere clubs ook niet constant presteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren