Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas komt amper tot kansen en loopt tegen nieuw puntverlies aan

Laatste update:

Besiktas is er maandagavond niet in geslaagd om Kayserispor aan de kant te zetten. De Turkse grootmacht was over het hele duel amper bij machte om kansen te creëren en moest uiteindelijk genoegen nemen een een gelijkspel: 0-0.

Het wil in het huidige seizoen nog maar niet vlotten voor De Zwarte Adelaars. De titelstrijd in Turkije gaat inmiddels tussen nog maar twee clubs en Besiktas is daar niet een van. Galatasaray (eerste plaats) en Fenerbahçe (tweede) lijken dit seizoen uit te gaan maken wie de kampioen van de Süper Lig wordt.

Besiktas verloor dit seizoen al negen keer en strijdt met onder meer Trabzonspor om plek drie. Laatstgenoemde club wist maandagmiddag af te rekenen met Hatayspor (2-0) en dus lag de druk bij de kampioen van 2020/21.

Besiktas begon zijn missie met de nodige bekende namen in de basisopstelling. Cenk Tosun startte vanaf de linkerflank, waardoor er in de punt van de aanval ruimte was voor de talentvolle Semih Kilicsoy. Jonas Svensson (ex-AZ) en Milot Rashica (ex-Vitesse) waren beide niet van de partij.

Joe Worrall had wel een basisplaats. De Engelse centrumverdediger werd in de afgelopen transferperiode overgenomen van Nottingham Forest en stond voor zijn eerste minuten in Turkije.

In de eerste helft waren de mogelijkheden schaars. De grootste kans was voor middenmoter Kayserispor, maar de poging van Miguel Cardoso werd vroegtijdig gekraakt. Besiktas kwam niet verder dan pogingen van afstand of vanaf de rand van de zestien.

Ook in het tweede bedrijf werden lange tijd amper benoemingswaardige mogelijkheden gecreëerd. Dit duurde tot een paar minuten voor het einde van de reguliere speeltijd, toen Arif Kocaman een dot van een kans kreeg. Ook de twintigjarige verdediger wist de ban echter niet te breken.

Zo was het richting het einde van het duel Kayserispor dat de meeste aanspraak maakte op een overwinning, maar doelpunten werden er niet gescoord. Besiktas raakte daardoor nog verder achterop in de strijd om de bovenste plaatsen in de Süper Lig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het verbaast me elke week weer dat bijna geen enkele speler op zijn eigen positie speelt. Cenk ipv Rebic laten spelen keer op keer word ik gestoord van. Ik had vertrouwen in Fernando Santos, maar hij bakt er niks van. Had liever Sergen gezien.

12 februari 2024 om 20:43

5e trainer van dit seizoen die niet voor Rebic kiest. Misschien ligt het probleem bij Rebic?

Ben in slaap gevallen tijdens het kijken

Fernando Santos zal niet lang blijven - had nooit moeten komen. Deze man kent geen andere tacktiek dan verdedigen

12 februari 2024 om 20:22

Hoop dat hij er in iedergeval is tot de wedstrijd van GS, dankzij Santos heb ik het gevoel dat we eindelijk bij jullie thuis gaan winnen, kan niet wachten!

12 februari 2024 om 21:09

In de huidige vorm van Besiktas zal dat appeltje eitje moeten zijn voor jullie al denk ik wel dat er dan een heel ander 11 staat, Abubakar komt ook terug in de selectie.

12 februari 2024 om 21:37

Gelukkig is Abdulkerim tot die tijd fit en hebben we eindelijk een echte linksback in plaats van BAY of Berkan op die plek, ben benieuwd hoe beide formaties gaan zijn, word wel tijd dat Cenk gaat banken, alleen maar mooi dat Aboubakar terug komt voor jullie fans.

Fernando Santos heeft opnieuw gefaald. Waarom Besiktas niet voor Sergen is gegaan is mij een raadsel, maar oke. Muci kon me wel bekoren, goede speler. Wel vraag ik mij af of het verstandig was om bijna álle sponsorgeld (van oa Beko) te investeren in 2 spelers, wetende dat je eigenlijk nog 7 basisspelers moet aantrekken. Of je moet Semih in de zomer voor 20-25 mil verkopen, dat kan natuurlijk ook. Ik zou van deze selectie oprecht alleen Semih en Gedson behouden (naast Muci en Musrati), misschien nog Bahtiyar als back-up. That’s it. 26 punten voorsprong op Trabzon en Besiktas, het kan verkeren.

12 februari 2024 om 20:47

Ik denk niet dat Sergen hier meer uit zou kunnen halen, de selectie is heel beperkt en blessuregevoelig. Met Masuaku, Aboubakar, Colley, Salih, Svensson en Rashica er weer bij heeft Santos meerdere opties en kan hij aan een andere speelwijze werken. Musrati zal ook de plek van Amartey overnemen en Muci kan op zijn vertrouwde positie(s) spelen.

13 februari 2024 om 12:37

Ik zou zo spelen: Mert - Umut Colley Tayyip Svensson- Musrati Gedson - Transfer Muci Rashica - Semih. In de zomer is een nieuwe linksbuiten denk ik de hoogste prioriteit voor BJK. Er moet ook wat gedaan worden aan de verdediging want ik ben niet overtuigd van de linksback en daarnaast moeten er ook roulatiespelers worden aangetrokken. Het wordt een drukke zomer in ieder geval voor jullie.

Al 3 of 4 wedstrijden nemen we alle standaardsituaties kort terwijl het niks oplevert, onbegrijpelijk. Ik begrijp wat Santos probeert te doen met een ploeg die moeite heeft met scoren en makkelijk tegengoals krijgt, eerste taak is de nul houden. Alleen weet ik niet hoe lang dat nog geaccepteerd gaat worden, er gaat heel veel mis. Worrall links in de verdediging en Muci rechts voorin werkt in ieder geval (nog) niet, als Colley er niet is zou ik vasthouden aan Zaynutdinov naast Necip/worrall. Hele slechte wedstrijd in ieder geval, kostbare punten die verloren gaan, het zal een hele karwei worden om een Europese ticket te bemachtigen.

Maandagavond, voorjaarsvakantie, vrouw en kinderen zitten ergens in Nijmegen op familiebezoek. Als getrouwde vader zijn dit soort momenten schaars en waardevol. Uiteraard benut je dit optimaal door een wedstrijd uit de Turkse competitie te kijken. Slecht veld, slecht voetbal en een commentator die klaarkomt als de bal over de middenlijn gaat.

De opstelling van Besiktas leek nergens naar. Cenk op links, Muci op rechts, Amartey op het middenveld en die Zeytin op linksback. Totaal geen druk zetten op Kayserispor. Continue Semih tegen twee centrale verdedigers + keeper, omdat zowel Muleka als Cenk niet doorlopen op de centrale verdedigers.

Als die Worrall een zoon gaat krijgen, dan moet hij zijn zoon Yilmaz noemen. Yilmaz Worrall, klinkt als een geboren anadolu trainer. Average Joe kan er weinig van. Leverde alle ballen in. Simpele passes lukte niet. Waar hebben ze die gozer gevonden?

Muci dribbelde een paar keer gevaarlijk door de as, maar hey, laten we hem vooral op rechtsbuiten zetten. Blijkbaar heeft die gozer van de 178 duels er 173 op 10 en 11 gespeeld. Maar bij Besiktas mag hij debuteren op 7. Waarom? Je kunt niet de speedrunner Cenk passeren op links.

Ik ga genieten van mijn avond. Nu echt.

12 februari 2024 om 20:14

Je kon oprecht liever kijken naar hoe verf droogt. Dit was 90 keer niks.

12 februari 2024 om 20:15

Abi, heb je een keer een avond voor jezelf ga je Besiktas kijken hahahahahaahahaha.

12 februari 2024 om 20:21

Bro, ik wilde helemaal niet kijken, maar een Besiktasli vriend van mij zat vast in het verkeer en was benieuwd naar de nieuwe spelers haha. Wat een drama was dit man.

12 februari 2024 om 20:27

Hahahaha abi, ik ben aan het werk en in de pauze had ik even de tijd om te kijken. Na 10 min dacht ik laat maar zitten hahahahaha.

12 februari 2024 om 20:26

Hahahah Yilmaz Worrall, die was nice

12 februari 2024 om 20:35

Voor mij als bjk-fan is het al een marteling om onze wedstrijden te kijken, waarom zou je als supporter van de rivaal je avond verpesten door 90 minuten naar dit te kijken.

Ik denk dat Worrall even bij moet komen van de reality check. Die gozer is een groene grasmat en diepgaande vleugelspelers gewend als rechterverdediger. Vandaag speelde hij op een aardappelveld op links met medespelers die de bal niet komen eisen en ook niet vooruit te branden zijn.

12 februari 2024 om 21:01

Om het nog triester te maken: Ik heb zojuist de Adana opgegeten(koud) die mijn vrouw gister niet op kreeg bii Aladdin Ocakbasi(echt een aanrader als je een keer naar Duisburg gaat). De levenskwaliteit gaat achteruit als de vrouw van huis is en Bein Sports aanstaat.

Worrall heeft drie, vier keer de bal verloren met een simpele inspeelpass. In de tweede helft was er een moment dat Gedson de bal kwam halen bij een vrije trap, maar hij had zijn zinnen gezet op een lange bal naar Cenk. Ik vind dat de centrale verdediger van een topclub moet kunnen kort opbouwen. Je hebt 9 van de 10x de bal, dan is het toch fijn als je centrale verdedigers ook in staat zijn om met snelle, korte pass de mannen tussen de linie te vinden.

12 februari 2024 om 21:09

In de eerste helft kreeg Vural telkens de bal terug wanneer hij Gedson inspeelde, zelfs als er niet kort gedekt werd. Het is een automatisme geworden bij onze spelers, 9 van de 10 keer durven ze niet om te draaien en vooruit te spelen. Balletjes breed, balletjes terug, dan zou ik de bal ook naar voren rossen. Musrati moet dat probleem oplossen.

Bro als er niks te eten is, sucuklu yumurta is je redder in nood.

Hoogtepunt van de wedstrijd is het klagen van Cenk bij de wissel. Dan heb je als speler echt lef om zo te reageren.

Verder toen ik het veld zag wist ik al dat een gelijkspel het maximale zou zijn hier.


Santos mijn advies aan jou. Wellicht een keer zo starten.

Mert
Svensonn Talha Worall Emrecan
Amartey/Musrati Gedson
Muci
Semih Muleka Rebic



12 februari 2024 om 20:22

Dat het veld er zo bij lag, was juist in jullie voordeel. Kayseri was de enige ploeg dat wilde voetballen.

12 februari 2024 om 20:39

Het enige wat je op zon veld krijgt is lange ballen en counter voetbal. Dat kan Besiktas helaas niet.

De spelers van Beşiktaş hebben geen moment mij kunnen overtuigen, wat betreft strijd leveren. Slordige passes, standaard situaties slecht uitgevoerd.. Muci heeft in z'n eerste wedstrijd voor Beşiktaş leuke dingen laten zien. Hopelijk komt die komende wedstrijden meer in z'n spel.

Al Musrati kort ingevallen en paar mooie passes gegeven. Ik vond het een saaie wedstrijd en hoop dat Santos gaat beseffen dat we met dit spel geen potten gaan breken.

Btw kwaliteit van het veld was dramatisch. TFF mag kritisch naar de velden kijken en desnoods boetes uitdelen, want dit kan echt niet.

Het seizoen was al begin van het seizoen voorbij. De transfers zijn zoals gewoonlijk te laat gekomen. Kon je in mijn ogen beter geen spelers halen. We hebben een chaotische selectie. Dit is al de derde trainer en er is geen vechtlust op het veld te zien. Ik wens het bestuur veel succes.

De wedstrijd van vanavond leek meer op een theatervoorstelling waarin het drama ontbrak dan op een voetbalwedstrijd. De saaiheid van het spel deed pijn aan mijn ogen. Het publiek, dat een spektakel had verwacht, werd in plaats daarvan getrakteerd op een voetbalnachtmerrie, waarin de spanning en opwinding die normaal gesproken bij zo'n duel horen, volledig afwezig waren. Het was alsof beide teams besloten hadden de strijd niet met voeten, maar met een zware deken van lethargie te voeren, waardoor elke vonk van creativiteit of passie onmiddellijk werd gesmoord. Kortom, het was een avond waarop het voetbal niet won, maar de slaap wel. Hopelijk herpakken we ons tegen Konyaspor thuis.

12 februari 2024 om 22:56

Nou voor mij gevoel wou kayseri wel aanvallen maar hadden niet de kwaliteiten om het af te maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren