Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas heeft geen kind aan derdedivisionist en bereikt volgende ronde beker

Laatste update:

Besiktas heeft woensdagavond in de Turkse beker afgerekend met derdedivisionist Serik Belediyespor. De ploeg van trainer Senol Günes won in eigen huis met 3-1 en gaat daardoor naar de vijfde ronde van de Türkiye Kupasi. Nathan Redmond, Jackson Muleka en Dele Alli waren de doelpuntenmakers. Wout Weghorst viel vijf minuten voor tijd in.

Redmond opende al na vijf minuten de score voor de thuisploeg. De ex-speler van onder meer Norwich City en Southampton werd aangespeeld op de middellijn, dribbelde langs zijn directe tegenstander en schoot vanaf ruim twintig meter hard raak in de linkeronderhoek: 1-0. Nog geen drie minuten later breidde Muleka de marge uit naar twee. De thuisploeg profiteerde van een grote fout in de verdediging van Belediyespor, dat de bal zo in de voeten van Alli kopte.

De Engelsman behield het overzicht, gaf mee aan Redmond en die gaf Muleka met een strakke en lage voorzet een niet te missen kans voor open doel: 2-0. Ook Alli zou voor rust een doelpunt maken. De middenvelder ving een afvallende bal op en schoof beheerst onder de doelman door: 3-0. Ruim twintig minuten voor tijd maakte Harun Kavaklidere de eretreffer voor Belediyespor, maar een stunt zat er niet meer in.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik las de titel en dacht doordat er 'geen kind aan derde klasser stond' dat het een overwinning met hele dikke cijfers (richting de dubbele cijfers) zou zijn, blijkt het 3-1 te zijn..

Redmond en Alli houden het nog steeds niet langer dan 40-45 minuten vol, heel zorgwekkend. De tweede helft leek het totaal nergens op. Er wordt nu al gesproken over wintertransfers maar laat Senol eerst het maximale halen uit zijn selectie. In de zomer zijn er 12 aankopen gedaan, dat is meer dan genoeg. Ik ben van mening dat de winterse transferperiode in Turkije opgeheven moet worden.

9 november 2022 om 21:26

Dat is wel heel extreem Xd

Ze moeten harder optreden tegen wanbeleid, daar ben ik het wel mee eens

9 november 2022 om 21:38

Harder optreden tegen wanbeleid gaat nooit gebeuren, daarom ben ik voorstander van extreme maatregelen. Als je onder deze omstandigheden als Turkse club 13-14 spelers aantrekt in de zomer (wat sowieso geldt voor alle Turkse topclubs), is het niet nodig dat daar in de winter nog een aantal bij komen.

Wat heb ik gezien de tweede helft? Tegen Serik Belediye, de club waarvanik het complex zie liggen vanaf het resort in Belek elke zomer. Afijn, we hebben gewonnen. Aangezien het kampioenschap zo goed als kampioenschap zo goed als onmogelijk is moeten we volle focus op de beker en proberen de beker proberen te winnen. Niet zoals vorig seizoen roemloos onderuit gaan in de beker en een seizoen van niks spelen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren