Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas doet uitstekende zaken met het oog op plek drie in de Süper Lig

Laatste update:

Besiktas heeft de stadsderby tegen Istanbulspor in winst weten om te zetten. De ploeg van trainer Fernando Santos won met 0-2 dankzij treffers van Semih Kiliçsoy en Ernest Muci. Door de zege komt Besiktas in punten gelijk met nummer drie Trabzonspor. De derde plek in de Süper Lig is aan het einde van de rit goed voor een Europa League-ticket.

Bijzonderheden:


Besiktas pakte halverwege de eerste helft de voorsprong. Kiliçsoy speelde Cenk Tosun aan, die geen ruimte had om uit te halen en dus besloot terug te spelen op Kiliçsoy. Het achttienjarige talent kapte en schoot vervolgens bijzonder fraai raak in de verre hoek: 0-1.

Tien minuten na rust verdubbelde de ploeg van Santos de voorsprong. Gedson Fernandes had wat ruimte en legde breed op Muci, die maar besloot uit te halen. De Albaniër deed dat succesvol, want zijn poging vanaf een meter of achttien vloog de verre hoek in: 0-2. In het restant kwam Besiktas niet meer in de serieuze problemen en dus doet het prima zaken in de strijd om plek drie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1. Semih Kilicsoy is denk ik per vandaag wel de nummer 1 spits van Turkije. Heeft nu op elk mogelijke manier wel gescoord denk ik. Laat die 40-50mil maar komen
2. Muci & Musrati hele goede transfers. Musrati is wel echt een verademing na Atiba en Muci gaat volgend seizoen met fatsoenlijke flankspelers aardige cijfers neerleggen
3. Tegen GS zou ik met Abubakar op 9 en Semih van links beginnen. Cenk is finito, Rebic haalt de selectie niet.
4. Gedson waarom? Maar miss ook wel even goed. Laat Salih maar thuis tegen GS laten zien waarom hij een nieuw contract verdiend

Grootste talent van Turkije? Ik zou ongetwijfeld Semih Kilicsoy zeggen. Heb nog geen speler gezien die als 18-jarige in zijn debuut seizoen zó beslissend is geweest. Het zijn niet alleen zijn goals, maar haast alle momenten aan de bal. Ook hoe hij met zijn aanname direct langs de verdediger glipt bij die pass op Cenk bij de 1-0.

Muci had vandaag met 1 goal en 3 assists kunnen spelen als zijn medespelers wat scherper waren. Leuke talentje ook.

25 februari 2024 om 19:19

Helemaal eens, Semih is de grootste Turkse talent samen met Kenan Yildiz, Semih verdiend een transfer naar een City of Barca als je al kijkt naar Arda Guler die voor minder een transfer maakte naar Madrid, Semih gaat echt een grootheid worden, neemt op deze leeftijd al het team op sleeptouw.

25 februari 2024 om 21:28

Je doet Arda echt tekort nu. Arda is echt een talent van de buitencategorie. En nee, ik ben geen Fenerbahce fan

25 februari 2024 om 21:35

Semih laat meer zien in een kwakkelende BJK dan Arda dat deed bij een sterkere Fener, ik geef nergens aan dat Arda geen talent is want dat is hij wel, ik schat Semih gewoon hoger in en dat zeg ik als Galatasaray fan.

Het spel was het weer niet overtuigend, maar we houden voor de 4e wedstrijd op rij de nul. Konyaspor, Kayserispor, Istanbulspor, ik vond ze alle drie bij vlagen beter voetballen, het zag er verzorgd uit. Ik weet niet hoe fit Aboubakar is, maar op dit moment heb ik liever dat Cenk op de bank begint. Masuaku stond in zijn eentje tegenover 2-3 spelers omdat meneer niet mee komt verdedigen, hij leed telkens balverlies en hij heeft zeker 3 open kansen gemist die er in moeten.

Het spel zag er wederom weer niet uit. Alleen nemen we wel de 3 punten mee na huis.

Cenk per direct banken. Ghezzal nooit meer speelminuten geven.

Ik verwacht volgende week een volle stadion en de 3 punten tegen gs!

Gedson en Bakhtiyor geschorst, toch een leuk feitje meegenomen om mijn weekend mooi af te sluiten.



Okã©, het is geen tikkie-takka en soms niet overtuigend genoeg, maar desondanks ben ik erg blij dat we 5 wedstrijden ongeslagen zijn en voor de vierde keer de nul houden. Laten we niet vergeten dat dit seizoen een ramp is en elke overwinning is dan ook welkom. En ja hoor, Semih doet het weer, wat een geweldenaar is die zeg. Dankzij hem is het seizoen voor mij persoonlijk al geslaagd. Dat we van zo'n toptalent mogen genieten en dat hij zo beslissend is op zijn 18e! Jammer dat we volgende week Gedson en Bakhtiyar moeten missen. Het wordt een spannende wedstrijd.

25 februari 2024 om 21:09

Een ploeg die bijna nooit de nul kon houden, krijgt al 4 wedstrijden geen tegengoal. Santos is zelf ook niet tevreden over het spel, maar we krijgen tenminste weinig tegen, op die uitschieter tegen Pendik na. We verwachten allemaal mooi voetbal, maar met deze selectie heb je niet veel opties.

Heb de 1e helft gezienm wat een goal Van Semih. Prachtige speler. Hopelijk trek hij deze lijn door.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren