Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas blijft in het spoor van Trabzonspor na overwinning op laagvlieger

Laatste update:

Besiktas heeft maandagavond goede zaken gedaan in de Turkse Süper Lig. De ploeg van trainer Fernando Santos was in eigen huis met 2-0 te sterk voor nummer negentien Konyaspor. Semih Kilicsoy en Cenk Tosun waren verantwoordelijk voor de doelpunten. Besiktas blijft door de overwinning in het spoor van nummer drie Trabzonspor.

Bijzonderheden:


De thuisploeg creëerde in de eerste helft veruit de meeste kansen, maar de openingstreffer zou pas na rust vallen. Het was Kilicsoy die een afgemeten voorzet van ex-Vitessenaar Milot Rashica achter Konyaspor-keeper Jakub Slowik kopte: 1-0. Besiktas ging na die openingstreffer naarstig op zoek naar het tweede doelpunt.

Onder anderen Ernest Muci en Al-Musrati namen het vijandelijke doel onder vuur, maar zonder succes. Ruim twintig minuten voor tijd viel de 2-0 alsnog dankzij Tosun. Rashica legde de bal terug op Muci, die vanaf de zestienmeterlijn uithaalde. Slowik wist die poging echter niet goed te verwerken, waardoor Tosun de rebound van dichtbij kon binnenschieten: 2-0.

Besiktas – Konyaspor 2-0


49’ 1-0 Semih Kilicsoy (assist: Milot Rashica)
71’ 2-0 Cenk Tosun

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Semih - Muci. Hier gaan we nog veel plezier aan beleven.

Ps. We krijgen nauwelijks een goal tegen maar zo hoor je niet te voetballen. Echt bizar hoe saai onze wedstrijden zijn. Lijkt wel op Rehagel voetbal

Semih is echt het enige lichtpuntje dit seizoen. De 3 punten zijn binnen maar het was weer slaapverwekkend, vooral in de eerste helft. Op een gegeven moment had Konyaspor volgens mij %80 de bal, dit is de nummer 19 van de competitie en je speelt thuis, droevig. Santos is nog steeds op zoek en we hebben 2 nieuwe middenvelders dus hij heeft wat tijd nodig, maar voetballend moet het echt beter. Misschien is het een idee om Gedson eens op rechtsback uit te proberen want op het middenveld laat hij al maandenlang heel weinig zien.

19 februari 2024 om 20:15

Gedson is volgensmij in de jeugd van benfica ook op rechtsback uitgegroeid, sowieso proberen waard dus.

19 februari 2024 om 20:32

Gedson oogt erg gedemotiveerd. Die man sloopte heel het middenveld in zijn eentje, nu oogt hij als een modale speler. Musrati heeft wat mij betreft niet direct laten zien dat hij €15m waard is. Je betaalt niet zoveel geld voor balletjes breed. Maar goed, hij is er net. Muci wel een leuk spelertje!

19 februari 2024 om 21:11

Van wat ik heb gezien van Musrati is het geen Torreira of Fred die opvalt maar meer een type Atiba die lange ballen kan geven. Of hij €12m (geen 15) waard is moeten we nog zien, maar zijn referenties zijn positief. Natuurlijk een forse investering maar als hij net zoals Atiba jarenlang een zekerheidje wordt op die positie hoeven we ons geen zorgen te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren