Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand

Laatste update:

Benfica heeft nagelaten zijn eerste overwinning van dit Champions League-seizoen te behalen. Trainer Roger Schmidt zag João Mário een hattrick maken tegen ex-werkgever Internazionale, dat zich terugvocht van een 3-0 achterstand: 3-3. Davy Klaassen en Stefan de Vrij kregen basisplaatsen aan de kant van Inter, dat met sterspelers als Lautaro Martínez, Denzel Dumfries, Nicolò Barella en Federico Dimarco op de bank begon. Benfica moet komende week met ruime cijfers winnen van Red Bull Salzburg om alsnog de Europa League in te gaan. De Oostenrijkers speelden knap gelijk op bezoek bij Real Sociedad: 0-0. Inter en Sociedad zijn al geplaatst voor de volgende ronde.

Benfica - Internazionale 3-3
Benfica, waar Orkun Kökçü een kwartier voor tijd zou invallen, kende een fantastische eerst helft. Casper Tengstedt bracht de bal met een kopbal perfect voor de voeten van João Mário, die overtuigend afrondde in de verre hoek: 1-0. Niet veel later stond Kristjan Asllani te slapen, wat balverlies en een grote kans voor de Portugezen inleidde. Het leidde tot een vrije schietkans voor João Mário, die van dichtbij opnieuw de verre hoek vond: 2-0.

Daar bleef het niet bij voor de ploeg van Schmidt, die Tengstedt zijn tweede assist van de avond zag afleveren. Zijn subtiele balletje kwam terecht bij wie anders dan João Mário, die van nog geen meter voor de doellijn zijn hattrick completeerde: 3-0. Inter viel ontzettend tegen, al kreeg het via Carlos Augusto wel de kans om de 3-1 aan te tekenen. De Braziliaan schoot echter teleurstellend naast.

Vlak na rust deed Inter wat terug. Yann Bisseck kopte een hoekschop door naar de tweede paal, waar Marko Arnautovic van dichtbij binnentikte. De treffer van de Oostenrijker werd in eerste instantie afgekeurd wegens buitenspel, maar na overleg met de VAR werd de treffer toch goedgekeurd: 3-1. Inter kreeg vertrouwen en maakte optimaal gebruik van het momentum. Francesco Acerbi bereikte Davide Frattesi, die de bal fraai uit de lucht plukte en in de korte hoek plaatste: 3-2.

Tengstedt kreeg uit een counter de kans om het karwei af te ronden, ware het niet dat Bisseck zich net op tijd voor de inzet van de Deen kon storten. Aan de andere kant kreeg Inter de kans om op gelijke hoogte te komen. Nicolás Otamendi ging op de voet staan van invaller Marcus Thuram, waarna de strafschop werd ingeschoten door Alexis Sánchez: 3-3. Benfica kwam alsnog dichtbij via Ángel Di María, maar het schot van de wereldkampioen ging net naast. Antonio Silva kreeg in de slotfase nog een directe rode kaart voor een aanslag op de enkel van Barella.

Real Sociedad - Red Bull Salzburg 0-0
De Basken waren vanaf het begin de bovenliggende partij. Mikel Oyarzabal beloonde het overwicht al bijna snel, ware het niet dat Alexander Schlager, die een puike pot zou keepen, knap redding bracht. Dorgeles Nene wist bijna te scoren namens de Oostenrijkers, maar de Malinees raakte de buitenkant van de paal. Arsen Zakharyan was namens de thuisploeg weer gevaarlijk, maar stuitte op uitblinker Schlager. Beñat Turrientes (tweemaal) en opnieuw Zakharyan kwamen voor rust weer dichtbij. Beide spelers schoten naast of op Schlager.

Salzburg werd niet vaak gevaarlijk, al was de eerste grote mogelijkheid na de onderbreking voor de bezoekers. Nicolás Capaldo probeerde het met een schot richting de linkeronderhoek, waar Álex Remiro een knap antwoord op had. Sociedad was ondanks het gevaarlijke moment van Salzburg ook na rust beter en kwam via Brais Méndez na een uur wederom dicht bij de 1-0. Het schot van de middenvelder werd knap uit de hoek getikt door Schlager. De goalie excelleerde niet veel later opnieuw, door zijn benen net op tijd te sluiten bij een schot van Zakharyan. Omdat ook Martin Zubimendi in de slotfase niet wist te scoren en Takefusa Kubo stuitte op Schlager, eindigde het duel zoals het begon: 0-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet even niet wat een ergere wanvertoning was deze wedstrijd namelijk de tweede helft van Benfica of de scheidsrechter. Ik hoop dat zijn Italiaanse wijn vanavond verrot smaakt.

29 november 2023 om 23:08

Alleen de penalty was discutabel en die kan je ook gewoon geven.

29 november 2023 om 23:13

Otamendi schampte zijn voet, dat is toch geen penalty? De rode kaart sloeg ook nergens op omdat hij alleen zijn rechtervoet raakte. Veel discutabele en niet gegeven overtredingen in het voordeel van Inter.

29 november 2023 om 23:13

Natuurlijk niet. Die komt gewoon voort uit een overtreding van Alexis Sanchez. Eerder op de avond zie je een scheidsrechter een goal van Sevilla afkeuren voor iets wat in de omschakeling gebeurt. Maar blijkbaar telt de overtreding bij de balverovering hier niet. Het gaat helemaal nergens om hoe wispelturig er gefloten wordt.

29 november 2023 om 23:14

In mijn ogen gaat de VAR ook wel zijn boekje te buiten door de scheidsrechter te laten kijken naar die rode kaart situatie. Was hard maar geel volstond wel voor mij.

29 november 2023 om 23:19

Definitie van een schaar die rode kaart. Kan Barella zijn enkel gewoon breken. Zuiver rood.

29 november 2023 om 23:31

@est

Was zuiver rood. Barella kon echt zijn enkel breken.

29 november 2023 om 23:32

Raakt ie hem op die voet? Nee, misschien zijn teen Hoe hoog strekte hij zijn been uit? Tot aan zijn voet. Definitie van een genaaide rode kaart.

29 november 2023 om 23:38

Haha kom op kerel. Die enkel klapt dubbel.

29 november 2023 om 23:47

Dit is niet een definitie van een schaar, heb ze vele malen erger gezien. Hij "knipt" zijn benen niet dicht wat je bij een smerige schaar vaak ziet.

29 november 2023 om 23:48

Dus? Is dat serieus zijn schuld? Het is ongelukkig dat zijn voet zo dubbel klapte doordat Silva met zijn bovenbeen contact maakt met zn enkel. Ga toch weg man.

29 november 2023 om 23:52

Ach Komop. Met die intensiteit, knie van de grond en de opening van een schaar. Zuiver rood.

En daarom heten wij PAZA Interrrrr.
Jammer dat die bal op het laatst op de paal ging anders was het een complete comback.

Karakter getoond. Inter speelde met een veredelde B-elftal omdat we tegen Napoli moeten spelen volgende wedstrijd. Inzaghi stelde 9 a 10 andere spelers op. Eerste helft was ook echt slecht. Inter oogde flets. Er werden simpele fouten gemaakt. We kwamen 3-0 achter nota bene door Joao Mario (ex-inter). Tweede helft was Inter scherp. Goed terug gekomen en we hadden zelfs kunnen winnen. Al met al een mooie moraal booster hoe we met reserves een 3-0 achterstand kunnen ombuigen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren