Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern zit met hoofd al bij Real en voert slaapverwekkende show op

Laatste update:

Bayern München lijkt er vrede mee te hebben dat rechtstreekse plaatsing voor de Champions League dit seizoen het hoogste haalbare is. Coach Jupp Heynckes liet topscorer Mario Gómez en steraanvaller Franck Ribéry op de bank voor de thuiswedstrijd tegen SV Mainz 05 en gaf daarmee ongewild een signaal af. De elf spelers die wel op het veld stonden, waaronder Arjen Robben, presteerden ondermaats. Het slaapverwekkende schouwspel eindigde doelpuntloos.

/

De nederlaag van afgelopen woensdag bij Borussia en de zege van de concurrent eerder op de dag, bij Schalke 04, maakt dat het voor Bayern zo goed als onmogelijk is de titel te pakken. Daar leken de spelers van der Rekordmeister zich goed van doordrongen en veel viel er dan ook niet te beleven in de Allianz Arena. Ook angstgegner Mainz was overduidelijk niet naar München afgereisd om een voetbalshow op te voeren.

De eerste helft was het aankijken dan ook meestentijds niet waard en pas op slag van rust viel er iets van opwinding te bespeuren in het immense stadion van de thuisploeg. Anatoliy Tymoschchuck poeierde van afstand op de paal en gaf daarmee het seintje voor een slotoffensief. Een minuut later zette Thomas Müller spits Ivica Olic vrij voor Heinz Müller, maar de goalie van Mainz bleef lang staan en kon pareren.

Na de onderbreking was het al niet veel beter en zo mogelijk zelfs nog matiger. De beste mogelijkheid was voor Robben, die het vier minuten voor tijd nog maar eens van afstand probeerde en zijn inzet vlak langs de paal zag vliegen. De 0-0 bleef echter op het bord staan, waardoor Bayern nu acht punten achter staat op Borussia Dortmund. Bij winst volgende week op Borussia Mönchengladbach prolongeert die club de landstitel. Bayern kan zich nu volledig focussen op de Champions League-kraker tegen Real Madrid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Muller, Tymoshuck en Rafinha kunnen er Helemaal geen klote van. Echt schandalig slecht. Alles moet van Ribery en Robben komen en als ze eens hun dag niet hebben, loopt het voor geen meter en dat zagen we vandaag.

15 april 2012 om 08:09

eigenlijk zelfde als bij arsenal elk jaar.

is robin en song er niet in looopt het niet
vorig seizoen geen fabregas en robin erin loopt het niet
Die teams zijn genoodzaakt om een stamboom in het elftal te bouwen 4 vaste spelers en daaromheen de op dat moment in bloedvorm verkerende.
want je kunt niet afhankelijk zijn van 2 of 1 speler want als die hun dag niet hebben verlies je en zo win je geen titel

Zonde zonde zonde, om met zulk spelersmateriaal en een fabuleuze eerste seizoenshelft toch weer geen kampioen te worden...

Maar goed, Dortmund heeft het gewoon verdiend en ik vind ze mooi voetbal spelen. Ze hebben niet voor niets al 4 keer achter elkaar, als het al niet langer is, van Bayern gewonnen.

Volgend jaar nieuwe kansen! Nu maar knallen tegen Real Madrid.

Hahaha Robber topspeler???? Nee dat zag je midweeks en vandaag weer. Bij belangrijke wedstrijden presteer hij gewoon niet.

Bayern speelde slecht deze wedstrijd en liet niet veel zien ik denk dat ze met Real Madrid al in het hoofd zaten ofso. Dortmund speelt volgende week hun kampioenswedstrijd.

Volgende week kampioen! Met een beetje pech al kampioen zonder zelf te spelen. Als Bayern Munchen verliest bij Werder!

Hopelijk wint Dortmund van Gladbach. Dat wordt vroeg naar Dortmund. Eerst Munchen kijken en dan het stadion in!

Heja Bvb!

Tja..

Nu is het dus definitief.. Dortmund kampioen.. want dit gaan ze echt niet meer verspelen..

Bayern vindt het denk ik ook wel goed.. anders hadden ze vandaag toch we anders gespeeld lijkt mij zo.. In een saaie wedstrijd was het toch wel Bayern dat het spel maakte en wat kansen creeerde.. Maar de ballen wouden er niet in.. of de laatste pass ging net niet goed..

Statistieken zeggen

Schoten op doel.. Bayern 15 Mainz 5... Maar zoals al gezged.. de bal wou er niet in.. Ook als men alleen al naar de passjes kijkt.. Bayern 666 en Mainz 161...

Maar goed.. ik denk dat we nog 2 uur door hadden kunnen spelen en Bayern niet zou scoren vandaag..

Hoe dan ook nu toch maar de zinnen zetten op de Cl... zien het finale in eigen huis te halen.. en laterna ook nog eens de finale in de beker tegen Dortmund..

Deed er überhaupt niet meer toe, Dortmund werd toch al kampioen met de makkelijke wedstrijden die ze nog hadden. Bayern moet zich gewoon focussen op Real, dat kan het seizoen nog redden.

Ik denk dat als Bayern munchen zo blijft spelen real gehakt van ze gaat maken. Nu is het verschil met dortmund 8 punten dus Dortmund wordt wel zeker kampioen nu

Wat een overschatte speler zeg die Robben schaam je kapot aub

Bayern speelde de 1. helft zonder "vijf". Het resultaat: Het tempo was veel te laag. De positie wisselingen van Alaba en Robben waren prima, maar ook zonder tempo. Kortom Mainz kan prima op alles reageren op basis van het lage Bayern tempo.

Ondanks deze winnen ze meestal deze wedstrijden (dreckige Siege). Ik denk toch dat ze sinds woensdag avond een mentale tik te verwerken hebben.

Het zij hun gegund tot Dinsdag weer op normale kracht te komen. Ik ga nu een glaasje champagner op de 8ste kampioenschap drinken.

Kan toch niet de bedoeling zijn dat Dortmund 2 keer achter elkaar kampioen word. Ze zijn weer de club aan het worden die het +- 10 jaar geleden was. Ze hebben ook een goed elftal met leuke spelers en spelen echt goed voetbal. Bayern komt dan wel telkens ver in de CL maar volgend jaar zullen ze toch vol voor de competitie moeten gaan. Ik weet niet waar het aan ligt, hun aanval is in vorm (1 van) 's werelds beste, met Muller, Kroos en Schweini hebben ze ook geen misselijke verdedigers. En Neuer vind ik een topkeeper (in wording). Het zal dan toch aan de verdediging moeten liggen. Daar loopt 1 wereldtopper met Lahm. Boateng, Badstuber, ik weet het niet, maar toch zou dit Bayern gewoon kampioen moeten kunnen worden. Ze hebben het toch vooral laten liggen rond de helft van het seizoen toen ze de achterstand op de koploper(s) enorm lieten oplopen. Ze zouden het seizoen goed kunnen maken door door te stoten naar de finale van de CL.

Dortmund zal toch wel eerste worden. Ze verdien dat gewoon alleen is het altijd zo jammer dat bayern dan gelijk weer spelers bij Dortmund gaat weghalen.

@breejedurper

Nee hoor, deze tijden zijn voorgoed afgelopen. De tactiek van Bayern was altijd talentvolle spelers van de concurrentie weg te kopen. Dat lukt in de laatste jaren niet meer. De BVB sterren hebben al hun contracten verlengd, behalve Kagawa die waarschijnlijk nar Man United wisselt.

Reus, een van de grootste Duitse talenten, momenteel noch bij Mönchengladbach, was samen met Götze een Bayern doelwit. Allebei hebben ze voor BVB gekozen.

De BVB topspelers, als ze op gegeven moment gaan, verhuizen ze naar top clubs in Engeland of Spanje. Daar zijn de salarissen nog hoger, maar de voetbal is naar mijn mening niet beter.

Kortom: Het wordt moeilijker voor Bayern in de volgende jaren.

Dortmund wordt nu wel kampioen.

Denk dat Bayern met het hoofd al in de CL zat

Dortmund moet drie keer verliezen en Bayern drie keer winnen. Zelfs de grootste optimist heeft al door dat de titelrace beslist is. Volgend weekend breekt er een feest los in Dortmund.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren