Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München bindt ‘meest succesvolle spits van afgelopen 15 tot 20 jaar’

Laatste update:

Miroslav Klose is met ingang van komend seizoen assistent-trainer van Bayern München, zo meldt der Rekordmeister donderdag via de officiële kanalen. Onder meer BILD wist onlangs al te melden dat de oud-aanvaller, die in 2017 begon als trainer van Bayern Onder-17, promotie zou maken. Klose heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2021.

"We zijn heel blij dat Miro de overstap maakt van de Bayern Campus naar de proftak", stelt voorzitter Karl-Heinz Rummenigge in een eerste reactie. "We hebben het hier over de meest succesvolle Duitse spits van de afgelopen vijftien tot twintig jaar. Ik ben ervan overtuigd dat onze aanvallers veel profijt zullen hebben van zijn inbreng. Daarnaast was hij ook de gewenste kandidaat van trainer Hansi Flick."

Hervatting Bundesliga nabij: 'Een fatale fout geweest als dit niet op gras was beslist'

"Ik kijk ontzettend uit naar deze nieuwe uitdaging", jubelt Klose. "Hansi en ik kennen elkaar nog van onze gezamenlijke tijd bij het nationale elftal van Duitsland (waar Flick als assistent-bondscoach fungeerde, red.). Er is een band tussen ons ontstaan, op professioneel en menselijk vlak. Dit is een volgende stap in mijn loopbaan als trainer en ik hoop dat ik met mijn ervaring van waarde kan zijn." Flick omschrijft Klose als ‘perfecte toevoeging aan de trainersstaf’. "We kennen elkaar al een tijdje en hebben successen geboekt bij de nationale ploeg van Duitsland." Flick zelf verlengde zijn contract bij Bayern in april nog tot de zomer van 2023.

Klose speelde tussen 2007 en 2011 voor Bayern en schopte het daarnaast tot 137 interlands (71 doelpunten) voor die Mannschaft. In 2014 veroverde de voormalig spits van onder meer Werder Bremen en Lazio, met zestien doelpunten recordhouder van het aantal doelpunten op WK's, de wereldtitel met Duitsland, met Flick als assistent van bondscoach Joachim Löw. Bayern meldt daarnaast dat het contract met assistent-trainer Danny Röhl is verlengd tot medio 2023.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dacht dat Lewandoski bijgetekend had . Klose was wel goed, geen spectaculaire voetballer maar echt wel maximale uit zijn carriere gehaald en scoorde overal en altijd. terwijl bijvoorbeeld een Podolski qua talent veel beter was maar daar kwam het veel minder uit.

7 mei 2020 om 16:22

Lewandowski heeft volgens mij aan het begin van het seizoen al verlengd.

7 mei 2020 om 17:05

Moah ook Podolski was voor Duitsland altijd een geweldige speler hoor, vooral tussen 2006 en 2010 een onmisbare schakel. Speelde echt geweldig en was wereldtop op al die eindtoernooien.

Geweldige voetballer was het niet, maar een geweldige spits wel. Goh wat was hij goed in doelpunten maken. Bij Duitsland werkte dat ook zo goed, er was zoveel kwaliteit om hem heen dat hij zich maar op een ding hoeft te focussen. Er zijn maar heel weinig spelers die op dat niveau zitten van sluwheid, op de juiste positie staan etc.

7 mei 2020 om 16:28

Klose zijn voetballende kwaliteiten lijken wereldwijd toch zwaar onderschat. Waarschijnlijk wegens zijn nuchtere en ingetogen persoonlijkheid. Is ooit, meen ik, top assistgever geweest in de Bundesliga, en startte bij Duitsland altijd in de spits boven Mario Gomez juist wegens zijn voetballende kwaliteiten. Zonder onnodige scharen en overstapjes, gewoon effectief, maar keigoed meevoetballen.

7 mei 2020 om 16:39

@SilentStrike 2005/2006 bij Werder Bremen ->> 26 duels waarin hij 25 goals en 11 assists had (nummer 1 qua assists).

7 mei 2020 om 17:01

@silentstrike,je hebt wel gelijk, zie nu ook dat hij inderdaad veel assists had, bere knap.misschien bedoel ik t meer dat het wel een grandioze voetballer was, maar meer als spits, slim en efficient. Toch is zo'n jongen een heel andere spits als Henry of een Lautaro Martinez bijvoorbeeld. Mag ook, geen schande. Ik kan genieten van een spits als Klose, maar ik geniet echt van de verfijnde voetballers, dat vind ik Klose niet. Wel een hele goede.

Tof om de naam Klose weer eens te lezen. Erg mooi ook voor Zirkzee om met hem te mogen gaan werken.

Ik haat deze man dat hij het record van mijn held overnam.

7 mei 2020 om 19:04

Jouw held nam hem daarvoor weer over van Gerd Muller, die het record 40 jaar op naam had staan. Records komen en gaan. Zo is dat altijd geweest. Zonde dat je Klose daarvoor haat. Toen Messi het doelpunt in kalenderjaar van Gerd Muller overnam, zei Muller dat hij het mooi vond dat de records nog in zijn leven werden verbroken. Zo zou je er ook naar moeten kijken. Het maakt deel uit van de geschiedenis en het schrijven daarvan.

7 mei 2020 om 19:08

Was beetje sarcastisch he. Ik vind persoonlijk dat records inderdaad er ook voor zijn om gebroken te worden. Maar Klose zat gewoon in een ijzersterke lichting van Duitse topspelers. Ik vond hem persoonlijk niet eens meer in de basiselftal van het WK van 2014 horen.

8 mei 2020 om 11:41

Bij Dld was deze man echt altijd goed. Verdedigende meters, echte afmaker, geweldige kopper ook. Wat een spits. Vind het terecht dat hij er in stond op dat WK.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren