Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bart Nieuwkoop scoort tegen de koploper en brengt spanning in België terug

Laatste update:

Union Sint-Gillis heeft de Belgische Pro League weer wat spannender gemaakt. De formatie uit Brussel verkleinde de achterstand op koploper KRC Genk door een rechtstreeks duel met 1-2 te winnen. Bart Nieuwkoop was belangrijk voor Union door drie minuten voor rust de gelijkmaker in te koppen en maakte op die manier zijn derde competitietreffer van het seizoen.

Bijzonderheden:

Koploper Genk pakte in de thuiswedstrijd tegen nummer twee Union na een klein half uur de voorsprong via Bryan Heynen, die een strafschop benutte. Die marge werd door de thuisploeg echter niet mee de rust in gekomen, want Nieuwkoop kopte in minuut 42 de gelijkmaker binnen. Hij was het oplettendst bij de tweede paal en klopte doelman Maarten Vandevoordt in de korte hoek. Twee minuten later werd het via Simon Adingra ook nog 1-2 en dat bleek een forse dreun te zijn voor Genk. Zij kwamen in de tweede helft niet meer aan een gelijkmaker. Union nadert Genk op de ranglijst nu tot op vijf punten.

Wedstrijdverloop:

24' 1-0 Bryan Heynen (P)
42' 1-1 Bart Nieuwkoop (assist van Simon Adingra)
44' 1-2 Simon Adingra (assist van Victor Boniface)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien is het sjofinistisch van me, maar sinds Antwerp ben ik weer een echte teletekst supporter van de Belgische competitie, waar het zeer spannend is want Genk laat weer wat puntjes liggen!

Sjofinistisch, je meent het.

Leuk dat de Nederlanders het in de Belgische competitie zo goed doen! Van Bommel heeft het echt goed voor elkaar. Daarnaast doet Nieuwkoop het ontzettend goed en dan heb je ook nog die keeper bij Anderlecht.

12 maart 2023 om 23:50

Ik gun het Nieuwkoop van harte. Komt altijd over als een prima rustige fatsoenlijke kerel

Blijft me verbazen dat die B-nederlanders zoals Noa Lang, het in België best goed doen

13 maart 2023 om 02:17

Blijft me verbazen wat anonimiteit op het internet met mensen kan doen. Iemand een B-Nederlander noemen. Even serieus, dat is toch geen taalgebruik man. Ik begrijp de haat op Noa Lang misschien wel gewoon door zijn gedrag soms, maar hier beledig je al die andere goed presterende Nederlanders in de Belgische competitie ook mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren