Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Auxerre heeft weer gouden wissel en laat PSG beteuterd achter

Laatste update:

Paris Saint-Germain is er niet in geslaagd om op gelijke hoogte te komen met Montpellier. De verrassing van de Ligue 1 ging zondag in de vooravond met 2-1 onderuit bij Lorient, maar PSG wist niet te profiteren. De ploeg van Carlo Ancelotti kwam zelf niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Auxerre en heeft daardoor nog twee punten minder dan de koploper van de Ligue 1.

/

Auxerre - Paris Saint-Germain 1-1
Toen de wedstrijd tussen Auxerre en Paris Saint-Germain begon, was het treffen tussen Lorient en Montpellier al afgelopen. PSG wist dus dat het op de gedeelde eerste plaats terecht kon komen en begon goed aan het duel in het Stade Abbé Deschamps. Na twintig minuten spelen resulteerde dat in de openingstreffer, toen Kevin Gameiro Nené bediende en de Braziliaan er in slaagde om te scoren. Voor Nené betekende het alweer zijn veertiende doelpunt van dit seizoen.

PSG trad aan zonder Javier Pastore, maar de Argentijn werd in de eerste helft niet gemist. De bezoekers waren de bovenliggende partij en de voorsprong bij rust was dan ook terecht. Na rust nam de druk van Auxerre echter toe en Kamel Chafni raakte de paal, terwijl Salvatore Sirigu ook een paar keer moest redden. De gelijkmaker bleek onvermijdbaar: na een foutje van Sirigu zorgde invaller Anthony Le Tallec vier minuten voor tijd voor de 1-1. Le Tallec is al de negende invaller die dit seizoen scoort voor Auxerre en dat is het hoogste aantal van alle teams in de Ligue 1.

/

Lorient - Montpellier 2-1
Lorient vecht dit seizoen tegen degradatie en de supporters van de Franse laagvlieger hadden dan ook vast niet gerekend op een overwinning op titelkandidaat Montpellier. Toch mocht de thuisploeg drie punten aan het totaal toevoegen, dankzij onder meer een eigen doelpunt van Henri Bedimo. De vleugelverdediger opende twintig minuten voor tijd onbedoeld de score en aan het einde van de rit bleek deze eigen goal beslissend te zijn.

Zeven minuten na het ongelukkige doelpunt van Bedimo verdubbelde Lorient namelijk de score via Arsenal-huurling Joel Campbell, die trefzeker was met een fraai schot vanaf ruim zestien meter, en Montpellier kwam hierna niet verder dan een aansluitingstreffer van Olivier Giroud. Hij was het eindstation van een goede aanval, maar de topscorer van de Ligue 1 (na zondagavond twintig doelpunten in dit seizoen) kon een verrassende nederlaag voor Montpellier niet voorkomen.

Bekijk hier de samenvatting van Lorient - Montpellier:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige Goal van Campbell, als hij altijd zo speelt snap ik waarom Wenger hem heeft gehaald.

Jammer dat montpellier niet heeft gewonnen.
Gun hun echt de kampioensschap.
Wil niet dat die olierijke team kampioen wordt.
Ondanks PSG ook niet heeft gewonnen ben ik toch blij.
Wie weet nog hoeveel speelrondes er zijn in Ligue1?

Het zou echt geweldig zijn voor Montpellier als ze kampioen worden!

Montpellier doet het uitstekend dit seizoen met uitblinker als Belhanda en Giroud. Beide zie ook in de zomer vertrekken en naar een topclub gaan.

Psg stelt weer teleur, zo wordt het moeilijk om kampioen te gaan worden.

PSG bakt er niets van, al maanden niet. Auxerre stond en staat laatste en dit was de doelpogingenverhouding: 22-9. Gewoon met elf tegen elf dus, nummer laatst tegen een kampioenskandidaat. Tja, zo ga je het niet redden natuurlijk. Niet dat Montpellier zo geweldig was, maar die hadden een nederlaag minder verdiend dan dat PSG dat zou hebben. Lille vind ik overtuigender spelen, misschien dat die PSG zelfs nog kunnen inhalen (achterstand is 5 punten, maar Lille-psg komt nog).

Topaankoop Pastore, 44 miljoen (!) kostend, voor het eerst op de bank trouwens. Volkomen logisch, heeft al sinds november geen goede wedstrijd meer gespeeld zo ongeveer.

Gisteren was er trouwens nog een Coupe de la Ligue-finale (tweede bekertoernooi): 1-0 winst voor Marseille in de verlenging tegen Lyon, zo gaat Marseille toch nog Europees spelen volgend seizoen.

Lille won met 4-1 van Ajaccio, dus het deed een geweldige zaak. Een owngoal, Cole, Gianni Bruno en Hazard scoorden. Hazard speelde z'n 100e (!) wedstrijd op rij. Nog 6 speeldagen te gaan, ik hoop op een stunt.

Knap van Montepellier dat ze een seizoen nadat ze bijna gedegradeerd waren, nu opeens bovenin meedoen en het opboksen tegen de vele miljoenen van Psg. Ik gun het ze.

Zou geweldig zijn als Montpellier kampioen wordt met spelers uit eigen jeugd en goede scouting tegen over PSG dat heel veel miljoenen heeft uitgegeven en Kambouare eruit heeft gegooid, uiteindelijk voor niks.

Hahah ik vraag me af of de supporter die vorig week van de tribune viel, weer is gevallen.

Mooi zo, PSG laat weer punten liggen wederom weer dat blijkt dat prijzen niet met geld te koop is!

Prachtige goal van die Giroud! erbij

Ik hoop dat Montpellier kampioen wordt, zou het ze enorm gunnen om na vorig jaar waarin ze tegen degradatie streden het seizoen daarop kampioen worden.

Ik hoop dat Montpellier HSC kampioen word, en niet dat bij elkaar gekochte zooitje van Psg.
Die kunnen trouwens niet voetballen, er komen nog leuke wedstrijden daar boven in.

Lille - Psg
Montpellier - Lille etc.

Belhanda is een hele grote talent, als je zijn goal zag vs Marseille afgelopen woensdag.. klasse.

Jammer dat Montpellier niet won.
Campbell doet het zo te zien echt goed bij Lorient.
Hij is gehuurd van Arsenal mischien moet hij volgend seizoen terug keren als opvolger/vervanger van Van Persie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren