Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético heeft reden tot klagen na tweede nederlaag van seizoen

Laatste update:

Real Sociedad won voor zondagavond pas een wedstrijd in dit seizoen en dat was thuis tegen Real Madrid. Zondag boekte de laagvlieger zijn tweede zege van het voetbaljaar en weer werd er een titelkandidaat uit de hoofdstad aan de zegekar gebonden: Atlético Madrid werd met 2-1 verslagen. De ploeg van Diego Simeone blijft door deze nederlaag vierde in de Primera División.

/

David Moyes wordt volgens diverse media de nieuwe hoofdtrainer van Sociedad, maar hij was zondag nog niet aanwezig in Estadio Anoeta. Waarschijnlijk thuis voor de televisie zag hij Atlético nog wel goed beginnen, met een openingstreffer in de tiende minuut. Raul Garcia gaf de bal laag voor op Mario Mandzukic, die van dichtbij niet kon missen en zijn vijfde doelpunt van het seizoen maakte.

Het antwoord van Sociedad liet niet lang op zich wachten. Vijf minuten na de 0-1 trok Carlos Vela de score alweer terug in evenwicht, met een geweldig schot vanuit de tweede lijn. Atlético moest dus weer opnieuw beginnen, maar kende geen goede dag en kwam tien minuten voor rust met de schrik vrij, toen Diego Godín de bal net voor zijn eigen doellijn weg gleed. Even na rust kwam de landskampioen met tien man te staan, omdat Guilherme Siqueira twee keer geel kreeg.

Over deze rode kaart zal nog wel even nagesproken worden. De vleugelverdediger kreeg kort na de thee zijn eerste gele kaart en pakte enkele minuten later ook zijn tweede prent, maar zijn tackle in het duel met Vela was toch duidelijk op de bal. Atlético had dus pech en acht minuten voor het einde profiteerde Sociedad van de man-meer-situatie, dankzij een rake kopbal van Agirretxe (1-2). Sociedad stijgt door deze overwinning naar de vijftiende plaats op de ranglijst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
9 november 2014 om 23:00

Jaa waren lekker fel en waren de betere ploeg

Mooie overwinning van sociedad! Wel raar dat ze 18e staan. Ze hebben tot nu toe de 2 sterkste tegenstanders die ze hebben gehad verslagen

10 november 2014 om 19:04

Dat komt omdat ze met de vorige coach Heel slecht speelden. Na zijn ontslag zijn de spelers goed wakker geworden. Atletico had een zwak Sociedad verwacht maar kregen te maken met een sterk. Kon zomaar uitlopen met 3-1 of 4-1. Dit is hun 2e overwining na Real Madrid. Alle overige wedstrijden hebben ze verlopen tegen en ook Europa uitschakeld.

Atletico is ook niet echt een slimme ploeg.. Je ziet dat de scheidsrechter makkelijk kaarten geeft dan ga je niet zo hard in de duels.

Maar ja ze kunnen ook niet wcht anders. De gaten worden langzamer hand wel zichtbaar.

10 november 2014 om 03:37

Toch raar met spelers als Koke, Turan en Griezmann

Atletico speelt altijd op het randje, dan kan het een keer misgaan, ook als de scheids minder is. Blij voor sociedad. Mooie club.

Rmboy10

Zielige hatertje ik zie je overal haten op barca

9 november 2014 om 23:35

Ach laat hem toch. Er zijn ook genoeg barcelona supporters die zo haten op Real maar daar zie ik je ook niet op reageren.

Daarnaast hoef je echt niet op hem te reageren laat staan zijn reactie te lezen. De enige die je daarmee hebt is jezelf als je er niet tegen kan.

10 november 2014 om 07:05

Jac7
Moet jij er steeds op reageren ?
Laat ze toch.

10 november 2014 om 06:57

Ik hatertje? Ach hou toch je smoel man jij bent juiat een real hatertje, noem je me alleen hater omdat ik zeg dat barca fans dat ook zouden willen als real 4e kon staan? Gozer pak is heel snel ff een woordenboek...

Wederom een fantastische wedstrijd voor Carlos Vela. Speelt erg overzichtelijk, loopt goed weg en heeft een neusje voor de goal. Jammer van die rode kaart, had zeker niet gehoeve. Erg dure en dure puntverlies voot Atletico, ze hadden boven Barca kunnen staan op dit moment

Nee normaal besteed ik geen aandacht aan kindjes maargoed volgens mij zit die ergens eenzaam in een hoekje tegen ze computertje te praten en wachtend op een artikel over barca of messi zodat hij direct als eerste kan aansluiten om te haten.

10 november 2014 om 06:59

En jij zit me blijkbaar te bespioneren want je zegt ik zie je overal haten sneaky detective hea

Net de vertraagde beelden terug gekeken en Sociedad had een 100% penalty moeten krijgen, daarom snap ik de titel niet echt. Ondanks de vele verdiende kaarten kwamen ze ook enkele keren erg goed weg, natuurlijk had Magdalena geen dubbel geel moeten hebben maar onder de streep heeft Atleti geen reden tot klagen vandaag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren