Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma-verdediger Evan Ndicka gaat plotseling naar de grond: duel gestaakt

Laatste update:

Een groot schrikmoment zondagmiddag bij het duel tussen Udinese en AS Roma. Roma-verdediger Evan Ndicka ging in de tweede helft uit het niets naar de grond en greep direct naar het gebied rond zijn hart. De toestand van Ndicka leek relatief positief toen hij met een handgebaar leek aan te geven dat hij oké is. Er heerst momenteel nog onzekerheid over de toestand van Ndicka. Wel weet Sky Italia te melden dat de Ivoriaan bij kennis is en dat hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Roma, met Dean Huijsen in de basis, kwam halverwege de eerste helft op achterstand via Roberto Pereyra. De Argentijn profiteerde optimaal van geklungel van Dean Huijsen en chipte de bal over Mile Svilar heen. In minuut 64 maakte Romelu Lukaku er 1-1 van, door een voorzet van Bryan Cristante binnen te koppen.

Niet veel later ging Roma-verdediger Ndicka ineens naar de grond. De Ivoriaan leek naar zijn hart te grijpen, waarna medici naar hem toe snelden. Ndicka werd per brancard richting de kleedkamers vervoerd en direct ging trainer Daniele De Rossi hem achterna.

Het leek mee te vallen, toen Gianluca Mancini even later terugkeerde uit de kleedkamer met tactische instructies. Even later verscheen ook De Rossi terug op het veld. De oefenmeester oogde een stuk meer aangeslagen en ging in gesprek met de arbitrage.

Udinese-trainer Gabriele Cioffi voegde zich even later bij het overleg. Nadat het duel eerst tijdelijk gestaakt werd, volgde daarna het nieuws dat de wedstrijd definitief gestaakt is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verschrikkelijk. Gok dat het hartritmestoornis is. Hopelijk gaat het nog steeds goed met hem.
Lijk me ook echt moeilijk voor de groep om zich op te kunnen laden voor a.s donderdag..

Gelukkig was hij bij kennis. Altijd zeer bizar om te zien, helaas paar x in mijn omgeving meegemaakt waarvan 1 het niet heeft overleefd. Zet hem op en hopelijk valt de diagnose mee!

We kunnen allemaal verbanden gaan leggen maar we weten niet wat hier precies de achtergrond van is. Ik denk wel dat we duidelijk kunnen vaststellen dat dit soort situaties de afgelopen paar jaar behoorlijk zijn toegenomen en dat is best verontrustend. Ik hoop dat het goed gaat met deze speler en dat hij snel herstelt.

14 april 2024 om 21:45

Zonder verbanden te leggen kunnen we allemaal wel stellen dat het nu meer voorkomt dan ooit tevoren.

En dit is iets zeer schokkends, en ik vind dat we bij het onderzoeken naar de oorzaak alle mogelijke oorzaken open moeten houden, en niks op voorhand uitsluiten.

14 april 2024 om 21:53

Is dat zo ja? In de gehele maarschappij neemt het aantal (overledenen door) hartaanval/-infarct als sinds de jaren '80 gestaag af namelijk, al stabiliseren de cijfers de laatste jaren. Bron: hartstichting.

Is dit in de topsport, of meer specifiek in de voetballerij, dan een compleet omgekeerde trend? Heb je daar enige cijfers voor die dat ondersteunen?

15 april 2024 om 00:34

Nee, mattiaspsv, gewoon nee. Ook cr7_arsenal: nee. Zoals Sanderr al aangeeft, het is simpelweg niet waar. Kap eens met dit soort onderbuikgevoelens en start met kijken naar daadwerkelijke cijfers. Altijd hetzelfde bij dit soort vervelende gebeurtenissen.

Ik hoop dat het goed met hem gaat. En met alle respect ze hebben echt goed geanticipeerd hierop chapo voor trainer Rossi. En zeer zeker veel respect voor udinese dat ze erachter staan, dit is gewoon een verschrikkelijk moment waarbij de spelers na zo een moment zichzelf moeten opladen om te spelen terwijl ze weinig weten van hun collega die per brancard is meegenomen. Echt goed gedaan nou hopen dat ie er weer snel bij is. recupero e successo

Oei dat was ff schrikken. Laten we hopen dat alles goed gaat. Lees wel positieve berichten in de Italiaanse media.

Goed dat de wedstrijd gestaakt werd, voor de spelers op het veld kwam kwam dit ook aardig binnen.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren