Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arnaut Danjuma luistert basisplaats op met treffer bij swingend Villarreal

Laatste update:

In Groep C van de Conference League heeft Villarreal ook zijn derde wedstrijd winnend afgesloten. Thuis werd Austria Wien zoekgespeeld: 5-0. Arnaut Danjuma mocht na een lange blessure eindelijk weer eens in de basis starten en tekende direct voor zijn eerste seizoenstreffer. Door de winst staan de Spanjaarden vijf punten los van nummer twee Lech Poznan.

El Submarino Amarillo waren na twee eerdere winstpartijen koploper in hun groep en kwamen tegen de Oostenrijkers eigenlijk geen moment in grote problemen. Unai Emery had een basisplaats ingeruimd voor Danjuma. De voorbije weken moest de aanvaller, net teruggekeerd van een blessure, het vooral doen met invalbeurten. Na tien minuten spelen dachten de Spanjaarden een penalty te krijgen, toen Samuel Chukwueze neerging in het strafschopgebied. Scheidsrechter Jochem Kamphuis zag er echter geen overtreding in.

De Spaanse voorsprong kwam er tien minuten later alsnog, toen Alex Baena doel trof. De bedrijvige Chukwueze gaf voor en Baena kon ongehinderd aannemen en de 1-0 aantekenen. Austria Wien liet het er niet bij zetten en kwam zelfs langszij via Muharem Huskovic. Zijn treffer werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Dominik Fitz was nog het dichtst bij een gelijkmaker; helaas voor hem trof hij de lat. Twee minuten voor rust was het Danjuma die zijn eerste treffer van het seizoen liet aantekenen. Francis Coquelin veroverde de bal, gaf hem mee aan Baena en hij bediende Danjuma, die in de zestien raak punterde.

In de tweede helft wisselde Unai Emery meteen drie keer en liet Villarreal de touwtjes ietwat vieren. Huskovic en Fitz deelden namens Austria Wien wat plaagstootjes uit. Danjuma mocht zichzelf aanrekenen dat hij niet zijn tweede van de avond maakte: zijn slappe inzet werd door Christian Fruchtl makkelijk gered. Daarna werd hij gewisseld voor Yéremy Pino. Af en toe kwamen de Oostenrijkers er nog wel gevaarlijk uit, maar keeper Filip Jorgensen hield zijn doel schoon. Aan de andere kant was het absolute slotakkoord voor José Luis Morales. Hij bekroonde zijn invalbeurt met een onvervalste hattrick in het laatste kwartier.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Positief nieuws! Hopelijk is die straks in vorm voor het WK. We zullen hem zeker nodig hebben!

7 oktober 2022 om 08:45

Zeker, voor mij samen met depay nog steeds onze beste 2 aanvallers in 2 spitsen systeem.

Deze jongen gaat natuurlijk gewoon mee naar het WK als hij zijn huidige vorm vasthoudt. Het is jammer voor Gakpo, Lang, of een andere talent die zijn plaats moet afstaan, maar deze jongen is na Depay onze beste aanvaller.

6 oktober 2022 om 23:56

Gakpo heeft toch wel een grote streep voor op deze jongen? Is in bloedvorm nu.

6 oktober 2022 om 23:59

Meen je dat nou serieus?

Kijk alsjeblieft wat materiaal van Arnaut.

Hij is zegmaar de Virgil van de voorhoede. Pas later in zijn carrière reuzenstappen gezet.

7 oktober 2022 om 00:37

Cody "ik kan alleen scoren tegen Volendam" Gakpo heeft helemaal geen streepje voor. Danjuma liet het ook zien in de CL knock-out fase tegen Bayern en Juventus. Gakpo kan PSV niet eens langs het dramatische Rangers schieten. Misschien heb je wat aan Gakpo tegen Ecuador straks op het WK, maar doe mij wanneer het om de knikkers gaat maar Danjuma...

7 oktober 2022 om 06:37

Gakpo heeft zeker een streep voor. Danjuma is namelijk bijna altijd geblesseerd of heeft pijntjes en daardoor niet voor niets de laatste interlands allemaal gemist. Op zo WK kan het een risico zijn, net zoals de blessuregevoeligheid van Bijlow/Cilissen. Maargoed, daarin zal LVG keuzes moeten maken maar ik kan zeker begrijpen als dit daarin wordt meegenomen.

7 oktober 2022 om 07:30

@FCkorsou gelukkig is Gakpo nooit geblesseerd…

7 oktober 2022 om 08:25

Je bedoeld Cody diescoort tegen Ajax, Feyenoord, real sociedad, monaco, Benfica en Polen o.a.? Tuurlijk heeft hij het begin vh seizoen laten afweten. Of dat kwam door de transferrumoer of een gewone vormdip... geen idee daar zullen we niet achter komen. Maar zijn prestaties van vorig seizoen en hoevaak hij psv wel bij de hand nam, worden dan opeens volledig aan de kant geschoven

7 oktober 2022 om 08:29

@fckorsou Heb je Danjuma vorig jaar bekeken? Tegen topploegen gewoon het verschil gemaakt, dat heeft Gakpo precies nog nooit laten zien. Ik herinner me die geweldige CL-kwalificatierondes dit seizoen nog..

Wat je zegt over blessures klopt overigens totaal niet, hij is vorig seizoen het hele jaar niet geblesseerd geweest en heeft eerder wel drie langere blessures gehad, maar hij ligt er echt niet ''altijd'' uit.

7 oktober 2022 om 08:46

Gakpo wordt echt overhyped.

7 oktober 2022 om 09:43

rayvg *onderschat denk ik dat je bedoelt. Die eeuwige zinloze opmerkingen dat hij alleen kan scoren tegen de kleintjes zijn op niets gebaseerd. Die mensen praten elkaar na en proberen de beste speler van de eredivisie onderuit te halen zonder goed argument. Dus pakken ze zijn vorm aan het begin van het seizoen erbij en zeggen ze dat hij het niet kan in grote wedstrijden. Terwijl iedereen dondersgoed weet dat Gakpo ook in grote wedstrijden en in Oranje absoluut zijn waarde heeft laten zien en PSV ontzettend vaak bij de hand heeft genomen. Laat uitstekende vorm zien sinds het einde van de transferperiode en staat denk ik als één van de eersten op het formulier van Van Gaal als het gaat over de aanvallers.

7 oktober 2022 om 08:57

Waarom zouden zij hun plaats moeten afstaan Bereta? Er gaan toch 26 spelers mee. Dan kun je gewoon Gakpo en Danjuma meenemen bijvoorbeeld. Lang zat er nu namelijk de laatste keer sowieso al niet bij. Bovendien past Lang niet in dit systeem.

7 oktober 2022 om 09:46

Inderdaad, als je 6 aanvallers meeneemt, dan neem je Depay, Bergwijn, Gakpo en Danjuma sowieso mee. Dan nog twee 'echte' spitsen waarbij je ruime keuze hebt uit Weghorst, Janssen, Luuk de Jong of Brobbey waarbij ik - zonder clubvoorkeur - echt zou kiezen voor Luuk de Jong gezien zijn kopkracht en het feit dat hij op belangrijke momenten er vrijwel altijd staat.

7 oktober 2022 om 12:30

Precies rubentje13, die 4 zijn wat mij betreft ook gewoon de ''onbetwiste keuzes''. Wat betreft die 2 echte spitsen, dat is wat mij betreft lood om oud ijzer. Ik ben het met je eens wat betreft Luuk de Jong, maar dat heeft eigenlijk alleen betrekking op Luuk de Jong bij PSV. In Oranje zie ik dat namelijk niet zo. En dan vind ik het toch lastiger. Kopkracht is qua idee leuk, maar ik heb nog geen enkele keer gezien dat we daar bij Oranje op de juiste manier gebruik van weten te maken. Met Huntelaar niet, met Dost niet, met Luuk de Jong niet en met Weghorst ook niet. Elke keer als zo'n type speler erin komt om iets te forceren, dan verandert er qua tactiek in het veld niets. Er komen namelijk meer voorzetten en als ze wel komen zijn ze niet gericht op de kopsterke spits. We blijven steekpasses geven, terwijl we dan een trage speler in de spits hebben. We blijven deze jongens over de grond aanspelen en verwachten dat ze daar goed in zijn, wat ze over het algemeen gewoon een stuk minder zijn. Waarom zou je dan zo'n speler meenemen vraag ik mij oprecht af?

Dan kun je in mijn optiek beter Janssen meenemen, die ondanks dat ik geen fan van hem ben wel heeft bewezen een goed aanspeelpunt te kunnen zijn in Oranje. En als je dan nog een ''vervelende'' spits wil, kun je in mijn optiek beter Weghorst meenemen dan Luuk de Jong. Weghorst sleurt en beukt en zuigt het bloed onder de nagels van verdedigers vandaan. Luuk de Jong doet dat veel minder.

Deze jongen is na Manvis en Stevie vd Wijn gewoon onze beste aanvaller.

Als Louis het ook maar waagt om hem niet te selecteren, dan neem ik meteen ontslag bij Manchester United en zal ik middels een bondscoach revolutie zorgen dat hij erbij is.

10-Hag Out.

7 oktober 2022 om 01:09

Danjuma is helemaal niks minder dan Bergwijn. Over Depay ben ik het met je eens

7 oktober 2022 om 09:02

Eens. Misschien is danjuma nog wel beter dan bergwijn. Bergwijn had een leuk begin bij ajax, maar geeft al verschillende weken niet thuis. Ook in de nationale competitie niet. Als hij niet snel verbeterd verliest hij zijn basisplek bij oranje. Want we waren allemaal lovend over het duo memphis-bergwijn maar bergwijn kan zijn plek zomaar eens verliezen

7 oktober 2022 om 11:41

Maar Bergwijn presteert bij het Nederlands Elftal wél. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. Zo veel goeie wedstrijden heb ik Danjuma bij Nederland nog niet zien spelen.

7 oktober 2022 om 12:09

Bergwijn was laatste twee interlands toch niets bijzonders bij Oranje? Pas toen Depay eruit ging, werd hij nadrukkelijker betrokken. Danjuma heeft daarentegen nog nooit een serieuze kans gehad ene paar wedstrijden op een rij.

7 oktober 2022 om 15:25

Uhm, vgm is dit geeneens de echte Erik ten Hag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren