Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arda Güler maakt eerste treffer op zorgeloze avond voor Real Madrid

Laatste update:

Real Madrid heeft zondagavond een eenvoudige zege geboekt op Celta de Vigo. De Koninklijke won in eigen huis met 4-0 dankzij twee eigen doelpunten en treffers van Vinícius Júnior en Arda Güler. Het was voor de jonge Turk zijn eerste treffer in dienst van Real Madrid, dat dankzij de zege weer een stap dichter bij de landstitel is gekomen. Het gat met naaste achtervolger Girona bedraagt zeven punten, terwijl FC Barcelona op acht punten volgt.

Aan de kant van Real Madrid ontbrak Jude Bellingham wegens een schorsing. De Engelsman werd vervangen door Brahim Díaz. Rodrygo en Vinícius Júnior waren de voorste pionnen van trainer Carlo Ancelotti. Bij Celta stonden ex-Eredivisionisten Jørgen Strand Larsen en Luca de la Torre aan de aftrap, terwijl Renato Tapia ontbrak wegens een blessure.

Real Madrid had voor en na rust weinig te duchten van Celta, dat al vroeg in de wedstrijd ontsnapte aan een achterstand. Eduardo Camavinga schatte een hoekschop van Luka Modric op waarde en zag kopbal nog maar net over de lat getikt worden door Vicente Guaita. De inmiddels 37-jarige doelman verrichte even daarvoor een makkelijkere redding, op een schot van Camavinga.

De supporters in Santiago Bernabéu konden na twintig minuten alsnog juichen. Een hoekschop van Modric belandde op het hoofd van Antonio Rüdiger, die zijn inzet nog gekeerd zag worden door Guaita. De rebound was een prooi voor Vinícius Júnior, die in twee instanties raak schoot: 1-0.

De zeer bedrijvige Camavinga bleef op zoek gaan naar zijn treffer en kwam andermaal dichtbij. De Fransman dribbelde op richting de zestien van Celta, kapte naar zijn linker en schoot een meter naast de rechterpaal. Na slordig balverlies van Óscar Mingueza had ook Rodrygo op het scorebord kunnen verschijnen. Met links wist hij Guaita, die Celta op de been hield, niet te passeren. Celta kreeg zelf één goede kans: op aangeven van Iago Aspas kopte De la Torre bij de tweede paal over.

Celta werd vlak na rust even dreigend via Strand Larsen en Jonathan Bamba, maar het ontbrak bij de bezoekers aan het benodigde fortuin. Nadien nam Real Madrid het heft weer in handen. Met name spelmaker Modric was bij vlagen een genot om naar te kijken. De Kroaat zag Rodrygo halverwege de tweede helft bijna de 2-0 maken, maar opnieuw liet Guaita zijn klasse zien.

Tien minuten voor tijd was het duel beslist. Een hoekschop belandde op het hoofd van Rüdiger, die snoeihard tegen de lat kopte. De bal stuiterde op de doellijn en via de rug van de onfortuinlijke Guaita passeerde de bal de doellijn: 2-0. Joselu had er in de slotfase 3-0 van kunnen maken, ware het niet dat Guaita uitstekend van zijn lijn kwam.

De derde Madrileense treffer zou vlak voor tijd alsnog vallen. Vinícius stoomde op over links, gaf voor en zag Carlos Domínguez de bal bij de tweede paal in zijn eigen doel lopen: 3-0. In blessuretijd maakte Güler zijn eerste treffer voor Real Madrid. De Turk omspeelde Guaita en rondde keurig af: 4-0.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekkere overwinning. Gedaan wat gedaan moest worden na de CL wedstrijd van deze week. Vond Modric wel lekker spelen opzich. Ik ben echt fan van vini, maar ik begin zo langzamerhand wel te denken; misschien eens een keer banken en hem duidelijk maken dat hij normaal moet doen. Niet dat hij deze wedstrijd zich heel naar gedroeg maar het is nou ook niet dat hij zo geweldig speelt. Hij moet zich gewoon op voetbal focussen. Verder hoop ik dat Valverde weer een keer iets van een goal of assist laat zien. Ongelofelijk goede speler, maar minder aanwezig dan vorig seizoen.

En er zijn een heeeeeeeleboel mensen blij met Guler z’n goal gok ik.. ; ) mooi voor die jongen.

Hala Madrid

Nieuwe goat komt uit Istanbul

10 maart 2024 om 20:47

Ik help het je hopen dat je je naam recht aan doet, maar is dit niet onzettend voorbarig allemaal?

10 maart 2024 om 21:35

Neem het niet te serieus, Dit is gewoon een beetje toejuichen, wanneer een frenkie, of Simons het klasse doet zijn jullie er ook gelijk bij laat gaan joh

10 maart 2024 om 22:03

Zou mooi zijn voor Real en ook voor de Turken. Gun ze een keer een echte ster.

10 maart 2024 om 22:42

Ankara

10 maart 2024 om 22:48

Oorspronkelijk Bolu, maar geboren en getogen in Ankara.🤜🤛

Hele belangrijke wedstrijd om de 3 punten te pakken thuis, want volgende week uit tegen Osusona zal een lastige opgave worden en de nummer 2 tot 4 hebben ook een lastige wedstrijd dus er zullen punten worden gemorst.

Over de wedstrijd hoeft niet veel gezegd te worden, hele lage tempo, saai, en het spel is al weken niet om aan te gluren en het team is uit vorm.

Ik zei het vorige keer al tegen Leipzig dat Kroos geen corners of vrije trappen moet nemen, die neemt zulke slechte vrije trappen en corners dat er geen ENKELE gevaar word gecreëerd. En nu zie je Modric corners nemen en ELKE corner is gevaarlijk geweest en we scoren 2 doelpunten.

Camavinga en Rudiger speelde beide een puike wedstrijd, Camavinga brengt voor mij momenteel veel meer dan Tchoumeni zowel in verdedigende opzicht en al helemaal in aanvallende opzicht.

Jammer dat spelers zoals Ceballos en Arda maar 3-4 minuten mogen spelen in 5 wedstrijden, je ziet meteen bij Ceballos 2 keer een steekball die letterlijk nienand behalve Modric en Jude kunnen geven op het middenveld.

Rodrygo heeft de dochter van Ancelotti zwanger gemaakt, het kan niet anders. Die man is me een potje ontiegelijk slecht en mag elke wedstrijd gewoon basis staan, als Jude terug komt dan word Brahim weer naar de bank gestuurd.

Hoop dat aankomende weekend de achterstand vergroot kan worden met nog 10 wedstrijden te gaan zou 9/10 punten een mooie marge zijn.

10 maart 2024 om 20:34

Snap jouw gebash op Tchouameni niet. Vandaag speelde Camavinga heerlijk, zeker vanuit die positie had hij alle vrijheid. Maar tegen de eerste beste tegenstander kan Camavinga nooit zo hoog spelen vanuit die positie. Dan heb je een breker nodig ala Tchouameni die simpel voetbalt.

Camavinga neemt teveel risicos in zijn spel, als het lukt is het heel mooi, maar vanuit die positie kan en mag dat niet.

Aurelien speelt echt heerlijk, ook hoe hij vandaag inviel, simpel maar zo slim. Die jongen is dag en nacht bezig met tactiek. Bestudeert in zijn vrije tijd ook de tegenstander etc.

10 maart 2024 om 20:58

@CMG

Omdat hij momenteel niet de gewenste niveau aantikt, as simple as that.

Ik heb niks met brekers ala Khedira, dat is leuk in 2010, maar tegenwoordig moet je iemand hebben die dat kan maar ook aanvallend wat toevoegt en dat doet Tchoumeni veels te weinig.

De wedstrijden dat Camavinga op 6 stond vond ik hem overigens ook veel beter om naar te kijken.

In potentie heeft Tchoumeni heel veel talent, maar na zijn blessures heeft hij altijd een enorme vormdip en eindigt zijn seizoen als een nachtkaars.

10 maart 2024 om 20:40

Camavinga defensief beter dan Tchouameni? Kijk jij wel? Offensief veel beter uiteraard maar heeft dan ook weer de neiging om laag op het veld teveel risico te nemen waardoor hij ook vandaag enkele keren op gevaarlijke plekken balverlies leed, iets wat je tegen een topper gewoon 1 of 2 tegendoelpunten kost. Speelde wel een puike pot verder maar op de plek van defensieve middenvelder is het momenteel simpelweg geen discussie.

10 maart 2024 om 21:00

Momenteel wel ja, Camavinga is veel sneller, behendiger en laat geen gapende gat achter.
Ik kijk elke wedstrijd van de 1e tot de laatste minuut al zijn het oefen wedstrijden, en kijk jij maar eens hoe vaak Tchoumeni tegenstanders laat weglopen of gewoon weg niet mee loopt met zn mannetje (zie de wedstrijd van Athletico).

Nogmaals in potentie kan Tchoumeni een van de betere 6 worden van de wereld, maar momenteel laat hij dat niet zien, al helemaal niet in aanvallende opzicht.

10 maart 2024 om 21:10

helemaal niet in aanvallende opzicht.

Dat moet een 6 ook niet

10 maart 2024 om 20:42

''ik zei het vorige keer al tegen Leipzig dat Kroos geen corners of vrije trappen moet nemen, die neemt zulke slechte vrije trappen en corners dat er geen Enkele gevaar word gecreëerd. En nu zie je Modric corners nemen en ELKE corner is gevaarlijk geweest en we scoren 2 doelpunten.''

Waan van de dag. Alleen omdat vandaag toevallig uit twee corners gescoord wordt. Daarna kan Modric niet meer elke wedstrijd spelen

10 maart 2024 om 20:47

Wellicht waan van de dag maar niet vanwege jouw argument. Bijna elke corner bracht gevaar, het was niet enkel de 2 doelpunten. Ik denk echter dat het abominabele verdedigen van Celta daar ook wel voor het een en ander tussen zat en dat niet enkel aan Modric toe te schrijven valt.

10 maart 2024 om 21:02

@Sankento

Dit is iets wat ik al continue heb herhaald en dat laat zich ook zien, hoezo waan van de dag, het is gewoon een feit, je scoort vandaat 2 doelpunten uit corners en elke corner was gevaarlijk, kijk jij maar aankomende wedstrijd hoeveel ballen kroos geeft en of die daadwerkelijk gevaarlijk zijn.

10 maart 2024 om 21:04

@Real8madrid
Zeker dat Celta hier in heeft geholpen, maar ook tegen mindere tegenstanders lukt het Real niet om gevaarlijk te worden tijdens corners en vrije trappen, kroos is wellicht in de basis als ze iedereen speelt de beste optie (na Modric) maar ik heb het ook over trainen op andere varianten dat zie je bij Real nooit , jammer genoeg, only good vibes Ancelotti voetbal

10 maart 2024 om 20:46

‘Je ziet meteen bij ceballos 2 keer een steekbal die je bij niemand ziet’… in de 85e minuut bij 3-0 wanneer niemand meer loopt. Waarom worden dit soort comments zo vaak geplaatst? Die jongens zijn gewoon (nog) niet goed genoeg (of er zijn betere), punt uit. Daarnaast; ze winnen 4-0 he..??

10 maart 2024 om 21:06

We hebben het niet over goed genoeg, we hebben het over de bank 15-20 minuten geven, logisch als je NOOIT speelt dat het niveau keihard omlaag gaat.
Maar dat is Ancelotti vorige seizoen of de seizoen er voor speelde Ceballos vanwege blessures een puike reeks aan wedstrijden achter elkaar, maar nadat iedereen terug was mocht ie weer plaats nemen op de bank.

Daarnaast ga je mij niet wijs maken dat Rodrygo momenteel beter is dan wie dan ook...

10 maart 2024 om 21:01

De snelle hervatting van Kroos maakte de goal van Guler. Kroos zag hem al in de ruimte toen hij opstond en snel de bal naar Dani schoof. Dat was een spelhervatting met overzicht, die tot een goal leidde.

10 maart 2024 om 21:07

Dat is wat anders RM1335, ik heb het hier puur over vrije trappen als in hoge ballen geven en corners.
Ik bash ook niet op Kroos vind hem een geweldige speler, alleen zijn onze corners en vrije trappen NOOIT gevaarlijk met hem achter de bal, als we geen betere iemand hebben qua dat, dan zou je zeggen train op varianten etc maar ik blaim ook Ancelotti en geen Kroos

10 maart 2024 om 21:12

Laten we wel zijn, het was Tchouameni die het zag en snel wou spelen maar Kroos was nog aan het mekkeren tegen de scheids met de bal in handen waardoor de kans bijna verloren ging. Door dat aanzetten van Tchouameni zag Kroos het pas en was hij nog net op tijd.

Moet zeggen na weken toch weer een goede wedstrijd gezien van Real Madrid. Vooral Camavinga was heerlijk.

Rudiger is ook een fantastische versterking gebleken, zowat de hele voetbalwereld vond het een vreemde beslissing om hem te halen, maar hij heeft het tegendeel bewezen. Betrouwbare oersterke verdediger dat ook nog heerlijk in de groep ligt.

Guler, Guler, moet zeggen dat ik zijn fans ergens zat begin te geraken. Ik snap ze wel, dat het zuur is dat hij zo weinig of niet mag spelen, maar hij komt van verschillende blessures bij de grootste club ter wereld, wat had je verwacht? Het gaat nog lastiger worden voor hem, zeker met de komst van Mbappe en Endrick, andere posities maar wel nog meer aanvallend geweld erbij, dus de plekken zullen schaars zijn voorin.

Talent heeft hij zat, echt een heerlijk speler om naar te kijken.

10 maart 2024 om 20:38

Derde alinea is geen woord aan gelogen. Het zou echt een doodsteek zijn voor zijn ontwikkeling als hij niet vertrekt volgend seizoen. Want met die twee namen erbij gaan deze vijf speelminuten van vandaag ook een utopie worden voor hem.

10 maart 2024 om 20:42

Inderdaad. Zou er goed aan doen om 1 of 2 seizoenen elders ervaring op te doen.

10 maart 2024 om 20:44

Heel spijtig verhaal wel. Want talent heeft hij zat en ik geloof echt dat hij kan slagen bij Real Madrid, alleen moet hij wel een eerlijke kans krijgen, langdurig. Paar weken of maanden achter elkaar langdurig spelen.

Verhuren en hopen op een ontwikkeling dat niet meer naast hem gekeken mag worden.

10 maart 2024 om 20:52

Om eerlijk te zijn, zie ik geen andere uitweg dan een definitieve transfer voor hem. Die gasten die nu allemaal voor hem in de pikorde staan, zijn allemaal jonger dan 25 jaar. Die zijn nog niet eens in de prime van hun carrière. Daar komen nog eens twee absolute toptalenten bij in de vorm van Mbappe en Endrick. Kijk Arda is een groot aanvallend talent, maar Real Madrid heeft een overvloed aan aanvallend talent. Ik denk dat Real Madrid hem moet verkopen met winst en het geld moet gebruiken voor verdedigende posities. Als Arda en zijn entourage een beetje verstand hebben moeten ze ook zo denken. Dat zou een win win situatie zijn voor beide kampen. Real pakt zijn winst en Arda kan zich dan elders doorontwikkelen.

10 maart 2024 om 20:57

Een definitieve transfer gebeurt voorlopig niet hoor. Hij heeft flink wat gekost en enorm veel talent, dat weet Madrid ook. Die laten hem niet gaan tenzij iemand 50-60 miljoen biedt en dat gaat uiteraard niemand doen momenteel.

In het voetbal kan alles heel snel veranderen joh. Mensen moeten gewoon een beetje geduld hebben.

10 maart 2024 om 21:02

Real heeft niemand in de selectie die zo tussen de linies kan spelen als Arda en zijn visie heeft. Zou ongelofelijk zonde zijn.

In een 4-4-2, kan die met Tchou, Valverde, Jude op het middenveld spelen.
In een 4-3-3 moet hij ala B. Silva aan de rechterflank spelen. Hij heeft meer potentie dan Rodrygo.

10 maart 2024 om 21:09

Een definitieve transfer is echt niet nodig. Op de rechtsbuitenpositie van Real Madrid (die in de komende seizoenen ongetwijfeld terug zal komen) heeft niemand zoveel potentie als Arda. Mbappé is een spits/linksbuiten en Endrick is een spits. Rodrygo vind ik een fantastische speler, maar heeft gewoon niet de stap gemaakt naar basismateriaal en is overigens ook geen rechtsbuiten. Dan blijft Arda over en die man kan het wel. Het is geen snelle vleugelflitser, maar hij kan zo uitstekend voetballen en heeft een goed overzicht. Ook heel rustig aan de bal en speelt volwassen mee. Geweldige speler en heel blij mee.

Toch nog een heerlijke avond met 4 goals! Had al veel eerder gemoeten want er waren zoveel mogelijkheden om een goal te maken. Met name Vini en Rodrygo hadden kansen zat. Maar goed na die goal van Rudiger begon het te lopen. Modric met twee uitstekende corners is ook een hele mooie bonus. Maar de mooiste vind ik de goal van Arda. Wat een heerlijk moment voor hem. Had al veel eerder moeten spelen maar bekroond zijn invalbeurt toch met een goeie goal. Een stap dichterbij La Liga nummer 36!

Nou Ancelotti gun die jongen zijn minuten. Geloof me hij gaat zich in no time in de basis spelen, maar dan moet hij hem wel laten spelen.

Leuke goal, goede actie en daarna met zn rechter afgemaakt. Trots op hem!!!

10 maart 2024 om 20:36

Ik geloof echt wel dat Arda een groot talent is hoor, maar zich in de basis spelen? Dan ben je volgens mij niet goed snik. Heb je wel eens gezien wat daar rondloopt op het middenveld? Voorin zie ik het ook niet snel gebeuren zolang Madrid niet terug met 3 voorin gaat spelen. In dit systeem is er maar 1 plek waar hij echt tot zijn recht komt en dat is de plek van Jude, die speelt niemand ter wereld eruit, laat staan een knullie van 18. Als ze volgend seizoen terug naar een 433 of 4231 gaan ook niet indien Mbappe komt. Dan moet hij concurreren met Endrick, Brahim en Rodrygo en die hebben gewoon alledrie meer in hun mars momenteel.

10 maart 2024 om 20:39

Gozer, ik zeg dat hij een wereldspeler in wording is. Wie zijn die andere dan? Arda heeft alles om een wereldtopper te gaan worden. Je ziet ook de selectie van Real superblij zijn want hij doet elke training 100% mee en bloeit en bloeit.

Als je hem toch niet gaat laten spelen waarom haal je hem dan? Bizar echt. Zo maak je dus iemands carriere kapot.

10 maart 2024 om 20:45

Dat de hele selectie heel blij was voor hem toont dat hij goed in de groep ligt en geliefd is. Niets meer, niets minder. Als je een knul van 18 haalt moet dat zijn om hem meteen de basis in te gooien? Kan in het restant van het seizoen echt wel wat meer minuten maken maar als je denkt dat ie zich zomaar de basiself in voetbalt dan ben je achterover gevallen. Talent zat maar zo lopen er heel veel rond bij Madrid en de rest heeft meer ervaring dan hem bovenop het talent. Daarnaast heb je, zoals ik al zei, een systeem wat hem niet echt op het lijf geschreven is momenteel. Lekker vertrouwen opdoen de rest van het seizoen met nog enkele goede invalbeurten en wie weet, met wat mazzel hier of daar eens 1 of 2 x in de basis beginnen wanneer de titel zo goed als binnen is. Volgend seizoen elders op leenbasis 1 of 2 jaar ervaring opdoen en dan zien we wel weer verder.

10 maart 2024 om 20:48

Arda is 10 klasse beter dan die Diaz en is ook nog maar 19 Diaz heeft geluk dat Arda zolang geblesseerd was anders zat hij nu gewoon te banken ipv Arda

10 maart 2024 om 20:55

Ik dacht dat de Messi- en Ronaldo-fanboys de ergsten waren die het voetbal had, komen daar de Arda-fanboys. Vermoeiend.

10 maart 2024 om 20:55

Messi was 16/17(?) toen die bij Barca in de basis begon in grote wedstrijden. Leeftijd moet niks uitmaken als je bewijst dat je makkelijk meekan. Zo maak je dus talent kapot. Gewoon spelen, hij gaat zoveel meer voetbal brengen in dit statische Real Madrid.

En als ik kijk naar de basis11: Arda zal Brahim Diaz doen laten vergeten. Hij heeft gewoon minuten nodig en dan gaat zijn klasse praten. Vandaag maar 5 minuten de tijd gehad, hij loopt slim dwars door de defensie heen, speelt de keeper uit en schiet met rechts in een vrij lastige hoek. Ik zie elke week wel spelers die deze ballen gewoon in het zijnet schieten. Hij toont meteen zijn klasse en techniek!!

Ik wil je echt graag overtuigen want ik heb al zijn minuten gezien, hij is een worldclass player geloof me.

10 maart 2024 om 20:57

Haha de objectiviteit is weer ver te zoeken. Arda heeft natuurlijk nog lang niet het niveau, geeft ook niet, maar 1 redelijke wedstrijd tegen Celta en het is weer de wereldtopper in wording

10 maart 2024 om 20:59

Messi... Je hebt het over Messi. Is dat echt een vergelijking? Abnormaal deze lui.

Ik zie ook elke week wel spelers die hun kap beter onder controle hebben waardoor ze niet vanuit zo'n scherpe hoek moeten schieten... Prima actie van Arda maar je subjectiviteit en selectief presenteren van feiten is gewoon lachwekkend.

10 maart 2024 om 21:04

Turks chauvinisme. Zo is Kenan Yildiz de nieuwe Del Piero en Semih van BJK de nieuwe Benzema. En Arda de nieuwe Messi. Je moet ze niet zo serieus nemen real8madrid. Binnenkort is Ferdi de nieuwe nieuwe Dani Alves en Kaplan de nieuwe Maldini.

Leuk voor Arda dat hij zn eerste goal heeft gemaakt btw!

10 maart 2024 om 21:10

Jullie gaan het zien. Ik volg wekelijks Europese topwedstrijden en zie wat zij presteren. Ik zie wat er nodig is om er te staan. Maar nogmaals ik kan het jullie niet bewijzen of iets.

10 maart 2024 om 21:25

Dat maak jij ervan ja. Jaloezie is niet gezond man, daarnaast ben je Can Uzun vergeten ook een 18 jarige talentje die er aan gaat komen helaas voor jou heeft Nederland op dit moment geen talenten

11 maart 2024 om 05:13

Zelfs toen Messi 18 was, stond hij nog niet steevast in de basis. Het draait hier helemaal door op Vz vrees ik. Niet normaal meer.

11 maart 2024 om 11:29

Jaloezie op wat? Op Turkije? Ga je Nederland als voetballand nou vergelijken met Turkije als voetballand? Maak jezelf niet belachelijk aub. Arda heb ik hoog zitten. Ik ben trouwe Fenerli en weet wat Arda kan. Maar jullie slaan helemaal door.

Prima pot (nog niet geweldig) en overigens ook een prima scheids. Mooi voor Arda en ook mooi om te zien hoe iedereen het hem zo enorm gunde.

Was me weer volledig aan het opvreten op de bank omdat ons pareltje maar 5 minuten zou krijgen, maar heerlijk dus dat hij alsnog zijn eerste erin legt. Prachtige beelden daarna. Toch nog een mooie afsluiter na een moeizame pot. Rüdiger een eindbaas.

Real Madrid doet er goed aan om Vini Jr eens op een cursus zelfbeheersing te laten volgen. Als hij die speler 20cm hoger een duw geeft speel je nog een half uur met een man minder omdat hij zich niet kan inhouden. Voor de rest was het maar een gezapige pot waar Rudiger eigenlijk nog het grootste aandeel in had. Ook leuk voor Arda dat hij een goal kan noteren. Carlo kan ook 10 min eerder wisselen.

Vinicius die weer zijn emotie's niet onder controle kan houden, net als tegen Leipzig. Ancelotti en Perez moeten heel snel met deze jongen om de tafel. 2 keer geel binnen een week tijd, omdat die zijn tegenstanders naar de grond duwt. Er komt echt een moment dat die zijn team echt een keertje gaat benadelen met een rode kaart.

Verder fantastisch dat Arda zijn eerste maakt. Hoe die Ancelotti ook om gaat met deze supertalent, crimineel gedrag gewoon. Rodrygo die duizend keer kansen mag krijgen, Brahim die 1 keer in de zoveelste tijd op Messi lijkt, terwijl je deze Arda op de bank hebt. Volgende wedstrijd wil ik Vinicius en Joselu voorin zien met Arda erachter.

Prima wedstrijd van Real. Rudiger Mom.

Gaat niet gebeuren, maar Vini moet echt op zijn plaats gezet worden. Wat een idioot.

Modric aardige pot, maar is wel echt klaar, je kan beter met Ceballos of Arda spelen.

Mocht Mbappe komen, dan heb je met Arda echt een assist parel in huis. Wellicht kan Arda ala Bernardo Silva plaats aan de rechterkant vervoveren, want Rodrygo vind ik meer een rotatiespeler voor Real.

10 maart 2024 om 21:05

Arda heeft wel een identieke speelstijl als Bernardo Silva. Zou zomaar kunnen. Maar laat hij vooral blessurevrij blijven en meer minuten gaan maken. Dat is stap 1.

Wat betreft Rodrygo, die moet echt snel een stap maken in niveau. Heeft de afgelopen seizoenen meermaals zijn talent en klasse getoond maar nooit de nodige consistentie. Dat werd hem steeds vergeven vanwege zijn leeftijd, zijn positie en zijn talent maar ik denk dat de excuses op geraken. Wat mij betreft krijgt hij nog 1 seizoen, verbetert hij niet drastisch zou ik hem in '25 verkopen voor zijn marktwaarde keldert en Arda terughalen, die ik zou uitlenen, om zijn plek in de selectie in te nemen.

Wie weet was het anders gelopen als hij op linksbuiten was doorgebroken ipv Vini en had hij zich ondertussen dan wel al tot topspeler ontpopt. Echter is het nu niet anders en moet hij de feiten accepteren. Tijd om op rechts te gaan presteren volgend seizoen of verder kijken.

10 maart 2024 om 22:01

Heeft inderdaad 2/3 van het seizoen pover gespeeld dit seizoen. Had een leuke opleving in november en december, nota bene toen Vini geblesseerd was. Maar het is duidelijk dat Rodrygo gewoon niet op die positie kan spelen. Zowel centraal als op rechts. Als we dit systeem blijven spelen zie ik hem ook geen basisspeler worden met de hoogstwaarschijnlijke komst van Mbappé.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren