Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern

Laatste update:

Carlo Ancelotti heeft de opstelling van Real Madrid voor het treffen met Bayern München bekendgemaakt. Grootste verrassing is de reserverol van Eduardo Camavinga. De heenwedstrijd van de halve finale van de Champions League begint om 21:00 uur en is te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Select.

Andriy Lunin verdedigt het doel van Real Madrid. De Oekraïner heeft de concurrentiestrijd gewonnen van Kepa Arrizabalaga en was in de vorige ronde tegen Manchester City de held in de strafschoppenserie.

In de achterhoede is er geen plek voor de van een knieblessure herstelde Éder Militão, die afgelopen vrijdag tegen Real Sociedad (0-1 winst) voor het eerst sinds 12 augustus weer aan de aftrap verscheen. Hij begint op de bank.

Het hart van de verdediging wordt gevormd door Antonio Rüdiger en Nacho. De backposities worden ingenomen door Lucas Vázquez (rechts) en Mendy (links). Dani Carvajal is wegens een schorsing niet inzetbaar, al heeft Ancelotti met Vázquez een uitstekende vervanger in huis.

De 32-jarige back was onlangs tegen FC Barcelona één van de absolute uitblinkers. Mendy is hersteld van een spierblessure, die hem tegen Sociedad nog aan de kant hield.

Mede door de terugkeer van Mendy schuift Aurélien Tchouaméni door naar het middenveld. Eduardo Camavinga, die tegen Manchester City twee keer de volledige wedstrijd in actie kwam, moet genoegen nemen met een plek op de bank.

Tchouaméni wordt op het middenveld bijgestaan door Toni Kroos en Federico Valverde. Voorin zijn er geen verrassingen waar te nemen. Valse spits Bellingham ziet Vinícius Júnior en Rodrygo naast zich staan. Bellingham en Rodrygo kwamen wegens ziekte niet in actie tegen Sociedad, maar zijn er weer bij voor de ontmoeting in München.

Voor Ancelotti wordt het treffen met Bayern een bijzondere. De Italiaan stond tussen 2016 en 2017 ruim een jaar aan het roer in de Allianz Arena. Ancelotti won met Bayern eenmaal de landstitel en tweemaal de Duitse Supercup.

“München is een prachtige, fantastische stad", vertelde Ancelotti op de persconferentie. "Helaas heb ik altijd moeite gehad om Duits te leren. Mijn zoon had wat dat betreft meer geluk, hij spreekt het heel goed. Het spijt me te moeten zeggen dat ik er veel van ben vergeten."

Opstelling Bayern München: Neuer; Kimmich, Kim, Dier, Mazraoui; Laimer, Goretzka; Sané, Müller, Musiala; Kane.

Opstelling Real Madrid: Lunin; Vázquez, Nacho, Rüdiger, Mendy; Tchouaméni, Kroos, Valverde; Rodrygo, Bellingham, Vinícius Júnior.

Bayern München - Real Madrid:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo gek is dat niet. Als Mendy fit is speelt hij. Fede en kroos zijn ook onbetwist. Dus dan is de enige mogelijkheid cdm ipv Tchouameni of wanneer Tchou achterin start. Nacho was echter goed tegen City en aangezien Vazquez start ipv de geschorste Carvajal lijkt het me logisch dat je liever kiest voor een natuurlijke verdediger als Nacho ipv een middenvelder, wat betekent dat Tchou op het middenveld start.

Kunnen Realfans mij uitleggen waarom Carlo altijd zijn opstellingen zo vroeg deelt? Tegen city was volgens mij de opstelling ook 4 uur van te voren bekend.

30 april 2024 om 19:16

Nouja waarom niet? Hoeft hij toch geen geheim van te maken

30 april 2024 om 19:25

Er waren 2 wedstrijden waar de opstellingen gelekt werden vorig seizoen. Sindsdien zegt Carlo gewoon fk it.

30 april 2024 om 19:27

@barcalover123

Hoe vroeger hoe beter toch?

30 april 2024 om 19:38

mindgames

30 april 2024 om 20:12

@Barcalover123, ik ga hem even bellen. Hoor je zo van me waarom hij het zo vroeg deelt.

Snap best dat het op die leeftijd ontzettend moeilijk is een andere taal te leren, daarbij lijkt het me sowieso makkelijker als Italiaan Spaans te leren dan Duits. Net als t voor ons dan weer makkelijker is Duits te leren of bv Deens (denk ik) Ben wel fan van Ancelotti, alleen dat kauwgom ala Furgeson vind ik altijd zo storend en onsmakelijk ogen

30 april 2024 om 20:15

Ik vind het prachtig. Kauwgom kauwen en een opgetrokken wenkbrauw classic Ancelotti.

Ik heb ploegen van Mourinho weleens leuker voetbal zien spelen dan dit Madrid van Ancelotti. En dat terwijl het zoveel goede spelers heeft. Daarom hopen dat Bayern wint. Een Duitse finale zou ook schitterend zijn.

30 april 2024 om 19:26

Dat je Madrid eruit wil zien vliegen is helemaal prima hoor maar kom nou niet aanzetten met flutredenen als excuses. Als Madrid het prachtigste voetbal onder de zon speelde wou je ze er ook uit zien gaan

30 april 2024 om 19:26

Ik heb het gevoel dat je real niet heb zien spelen dit jaar. Dit kan alleen gebaseerd zijn op de tweede wedstrijd tegen man city. Dit seizoen speelt real over het algemeen leuk voetbal en soms heb je er een saaie wedstrijd tussen zitten.

30 april 2024 om 19:30

@gektebaas

Klopt en dat ook nog zonder een echte spits sinds Benzema is vertrokken.

Hier mag je Ancelotti toch echt complimenten voor geven dat ie zelfs zonder een echte spits heel goed presteert.

30 april 2024 om 19:52

Blijf jij jezelf maar wentelen in die gedachte dat we maar wat aanrommelen bij Madrid. En doe intussen je Bayern shirtje aan want die van Liverpool, Chelsea, City, PSG, Leipzig, etc etc hebben het in vele eerdere confrontaties niet voor je kunnen doen. Triest, maar waar.

Bayern gaat wel deze editie door. Ik vind de keeper van Real wel heel matig. Enige positie dat echt gemankeerd is. Als je CL wilt winnen moet je wel op alle 11 plekken stabiel zijn. Ik denk ook niet dat Real het voor de 2de keer kan opbrengen om zoals tegen City te verdedigen.

30 april 2024 om 19:41

oja, want Bayern is oh zo geweldig dit seizoen

30 april 2024 om 23:33

Het was gewoon weer 1richtingsverkeer.

30 april 2024 om 19:51

Waarom zou Real het moeten opbrengen om zoals tegen City te verdedigen. Bayern is alles behalve City.

30 april 2024 om 20:36

Keeper matig? Wat zeg jij nou haha. Lunin heeft zich uitstekend laten zien tegen Leipzig en Manchester City. Daarnaast is City wel een ander kaliber aan de bal dan Bayern met alle respect. Naar het Etihad is gewoon de moeilijkste uitwedstrijd in het Europese voetbal. Niet voor niets dat City daar ongeslagen was sinds december 2022 en Rodri zijn reeks is al helemaal bizar.

Goeie opstelling van Carlo en ben benieuwd hoe Kroos tegen zijn oude club gaat spelen straks.

Denk dat Real wel gaat winnen hier en ook in de return thuis. Real is gewoon topfavoriet om de CL te winnen.

Real tegen Bayern in de CL is 9 van de 10 keer winst voor Real.

Verrassend? Nee hoor. Tchou is meer defensief ingesteld dan Cama, en Cama heeft meer een drang naar voor. We spelen uit, tegen Kane en Musiala. Niks verrassends aan deze opstelling.

Op zich niet verrassend. Je hebt zoveel goeie middenvelders dat er wel eentje moet banken. Nacho heeft het meer dan prima gedaan tegen City in het Etihad. En Tchouameni gewoon terug op zijn positie. Daarnaast is Camavinga gewoon uitstekend ook vanaf de bank. Die ga je echt wel nodig hebben. Hopelijk dat je een goed resultaat mee kan nemen naar Madrid!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren