Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Amerikaan ‘verzint’ aanbieding om contract te vernietigen: ‘Ik was geschokt’

Laatste update:

Bryan Gaul heeft zich de woede van zijn voormalig werkgever op de hals gehaald. De Amerikaanse aanvaller van Elversberg, een Duitse club uit de vierde divisie, had besloten zijn contract te vernietigen nadat hij een bod uit de Verenigde Staten had ontvangen. Hij wilde bovendien dichter bij zijn vriendin in Los Angeles wonen, waardoor Elversberg medewerking verleende.

De 28-jarige Gaul wilde zogenaamd erg graag bij zijn vriendin Andreea Cristina zijn, een Roemeense social media influencer met 1,2 miljoen volgers op Instagram. De middenvelder annex aanvaller heeft echter niet getekend in de VS, maar bij FSV Zwickau, dat actief is op het derde niveau in Duitsland. "Ik was geschokt toen ik het las", aldus Elversberg-trainer Roland Seitz, geciteerd door BILD.

"Het was duidelijk dat hij en zijn adviseur ons een compleet verkeerd beeld hebben geschetst. Bryan heeft ons om de tuin geleid." Adviseur Philipp Funke reageert: "De club kwam naar ons met de wens om het contract te beëindigen. Zonde dat de club het nu anders ziet. Bryan is niet, zoals werd aangenomen, naar de VS verhuisd." Momenteel viert Gaul, die eerder actief was voor onder meer LA Galaxy, zijn vakantie in de VS.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Ja 4e divisie Duitsland is nu ook al nieuws....

een Roemeense social media influencer

Hahaha heerlijke benaming voor een prachtige meid die met schaars geklede foto's op instagram haar geld verdient

ot: Fantastisch dat die manager beweerd dat de club het contract wou ontbinden, niet zijn client. Lijkt me ook zeer voor de hand liggend als die jongen goed genoeg is om op een hoger niveau te tekenen... Wat een clowns lopen er toch in het voetbal rond zeg.

1 juni 2018 om 12:31

Bekend van het op de schoot zitten bij Dan Bilzerian, een echte influencer ja.

1 juni 2018 om 12:49

Tja, beeldschoon en schaars gekleed, dat heeft ongetwijfeld wel 'invloed' op bepaalde mensen, dus het klopt ook nog enigszins :D

1 juni 2018 om 13:24

Tegenwoordig moet je niet over al te veel talent beschikken om een social media influencer te zijn. Iedereen kan het.

1 juni 2018 om 13:28

Naja het hangt er van af wat je met talent bedoelt. Deze jongedame heeft talenten waar ik zeker niet over beschik. Ik zou dus ook niet willen stellen dat ik zomaar succesvol kan zijn in wat zij doet

1 juni 2018 om 13:45

Tjah, halfbloot en je kont showen met een quote over het leven...leuk om te zien natuurlijk, maar of het talentvol is...

Discutabel als je het mij vraagt

1 juni 2018 om 13:52

Wanneer ik het over haar 'talenten' heb bedoel ik dan ook niet haar wiskundeknobbel of iets dergelijks

1 juni 2018 om 13:53

Haha, zo ver was ik nu ook wel!

1 juni 2018 om 13:27

Gratis p0rn* anno 2018.. en dan wat betaald krijgen door advertenties met name voor toyshops?

"de Amerikaanse aanvaller van Elversberg, een Duitse club uit de vierde divisie, had besloten zijn contract te vernietigen nadat hij een bod uit de Verenigde Staten had ontvangen."

Even voor mijn begrip maar een contract 'vernietigen'? Dat kan alleen als sprake is van een 'gebrek' (bijvoorbeeld, een speler is minderjarig en heeft geen toestemming van zijn ouders) of iets dergelijks. Dat betekent namelijk dat het contract, vanaf het begin af aan, geacht moet worden nooit bestaan te hebben. En daarnaast kan je sowieso (behalve als het om ontslag op staande voet gaat) nooit eenzijdig een overeenkomst verbreken.

Wat wel kan is dat die speler dus net heeft gedaan of hij terug zou gaan naar de VS, waarop de club het contract dus in onderling overleg heeft ontbonden. Waarna de speler de handen vrij had en voor die club in de derde klasse tekende. Maar, dat heet gewoon oplichting, bedrog. Ik acht, als ik de feiten goed heb gelezen, de kans dat die Vierde Klasse club die speler succesvol kan aanpakken behoorlijk groot.

1 juni 2018 om 13:22

De situatie waar jij het over hebt heet het contract nietig verklaren en niet vernietigen.

1 juni 2018 om 13:25

Wat jij door elkaar haalt is nietigheid en vernietigbaarheid. Dus een contract kan vernietigd worden, óf het is vanaf het begin af aan nietig geweest. Maar verder is dit een raar verhaal natuurlijk, haha!

1 juni 2018 om 13:31

Kakadu

Je hebt helemaal gelijk, ik zit zelf inderdaad op een verkeerd spoor. Was onzin wat ik schreef haha!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren