Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alle genomineerden Bronzen Schilden KKD bekend: Brabantse club hofleverancier

Laatste update:

De genomineerden voor de Bronzen Schilden van de eerste periode in de Keuken Kampioen Divisie zijn bekend! Vanaf heden kan het publiek stemmen in de categorieën Beste Speler, Beste Talent, Beste Doelman en Beste Trainer. Koploper Willem II is favoriet met nominaties in drie categorieën.

Beste Speler
De genomineerden voor 'Beste Speler' in de Keuken Kampioen Divisie zijn Martijn Kaars (Helmond Sport), Michael Breij (SC Cambuur), Dominik Janosek (NAC Breda) en Jari Vlak (FC Emmen).

Beste Talent
De vier spelers die door de Keuken Kampioen Divisie op basis van statistieken van Opta genomineerd zijn voor het Bronzen Schild voor 'Beste Talent' zijn Antef Tsoungui (FC Dordrecht), Jorg Schreuders (FC Groningen), Ringo Meerveld (Willem II) en Sami Ouaissa (Roda JC).

Beste Keeper
Naast de veldspelers maken ook de keepers kans op een Bronzen Schild. De genomineerden in deze categorie zijn Joshua Smits (Willem II), Jan Hoekstra (FC Emmen), Hidde Jurjus (FC Groningen) en Wouter van der Steen (Helmond Sport)

Beste Trainer
De genomineerden voor 'Beste Trainer' in de eerste periode zijn Peter Maes (Willem II), Henk de Jong (SC Cambuur), Jean-Paul van Gastel (NAC Breda) en Darije Kalezic (ADO Den Haag)

Stemmen kan tot uiterlijk a.s. dinsdag 19 december 17:00 uur. Met het stemmen maak je tevens kans op een officiële Keuken Kampioen Divisie-wedstrijdbal. De winnaars van de Bronzen Kampioensschilden worden op vrijdagavond 22 december tijdens de uitzending van ‘Voetbal op Vrijdag’ op ESPN bekendgemaakt!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Michelle Santoni doet het echt heel erg goed bij Dordt, want wij staan op een playoff plek. Jammer dat hij geen kans maakt als je het vergelijkt met De Jong die bij Cambuur toch veel meer mogelijkheden heeft qua selectie

We hebben er een op het middenveld bij Ajax lopen genaamd Tahirovic. Ik zal je heel eerlijk zeggen, Ringo Meerveld is absoluut niet minder.

Beetje scorebordjournalistiek. Janosek is een aardige speler, maar ik zie bij NAC al spelers die beter zijn. Zou dan eerder Jan van den Bergh nomineren.

Alleen heeft Janosek wel goede statistieken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren