Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Al-Nassr mede door gigantische misser Ronaldo uitgeschakeld in Champions League

Laatste update:

Al-Nassr is maandagavond uitgeschakeld in de Aziatische Champions League. Het sterrenelftal met Cristiano Ronaldo en Sadio Mané werd uiteindelijk na strafschoppen over twee duels uitgeschakeld in de kwartfinale door Al-Ain.

De Saudi-Arabische topclub stond voor de lastige taak om de 1-0 nederlaag tijdens de heenwedstrijd in de Verenigde Arabische Emiraten ongedaan te maken. Al-Nassr begon met grote namen als Alex Telles, Marcelo Brozovic, Otávio, Mané en Ronaldo aan het duel, maar keek vlak voor rust tegen een 0-2 achterstand aan door twee treffers van Soufiane Rahimi.

Uitschakeling voor Al-Nassr leek toen al nabij, maar nog voor het rustsignaal zorgde Abdulrahman Ghareeb op aangeven van Mané voor de aansluitingstreffer, waarna de stand in het tweede bedrijf weer in evenwicht werd gebracht door een eigen doelpunt van Al-Ain.

Mané kwam ruim een kwartier voor tijd heel goed weg, toen hij slechts geel kreeg nadat hij een tegenstander bij de keel had gegrepen. Ronaldo kreeg eerder al dé uitgelezen kans om Al-Nassr over twee duels weer naast Al-Ain te schieten. Hij hielp de enorme mogelijkheid echter om zeep door vanaf twee meter het doel volledig te missen. Alex Telles zorgde vervolgens alsnog voor de bevrijdende 3-2, waarmee hij een verlenging afdwong.

Hierin leek Al-Nassr andermaal op weg richting uitschakeling door een rode kaart voor middenvelder Ayman Yahya en de 3-3 van Al-Ain. Ronaldo werd voor even de reddende engel door Al-Nassr met een rake strafschop weer op 4-3 te zetten. In de beslissende penaltyserie was Ronaldo opnieuw trefzeker, maar volgde alsnog uitschakeling door missers van Brozovic, Telles en Otávio.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wauw dan heb je zo’n sterrenteam en dan dit

12 maart 2024 om 08:09

Tsja, mooi toch. Niet alles is met geld te koop. En niet elke open kans wordt een doelpunt blijkbaar 😂

In mijn beleving zijn ze vooral uitgeschakeld omdat Laporte een rode kaart pakt in de heenwedstrijd. Vervolgens scoort Ronaldo een belangrijke penalty om penalties af te dwingen. Ronaldo scoort daar ook maar alle 3 de andere nemers missen hem allemaal. Vooral de schuld van zijn teamgenoten dus

12 maart 2024 om 00:26

Tja, het is weer de schuld van de teamgenoten. Je zou toch zeggen dat je ook zonder Laporte een 1-0 achterstand goed moet kunnen maken tegen Al-Ain, wie dat ook zijn. De beste man was trouwens 118 minuten compleet onzichtbaar, mist een kans voor open doel en scoort dan toch zijn gebruikelijke penalty. Daar mag je best kritiek op hebben. Ook vreemd dat hij niet de eerste penaltyneemt in de serie van Al Nassr.

12 maart 2024 om 00:26

Het was niet eens tot penals gekomen als Ronaldo niet de grootste misser uit zijn carrière had vandaag. Daarnaast ook andere kansen gemist, die hij wel hoort te maken. Dat die andere penals missen is zonde, maar echt niet vooral schuld van zijn teamgenoten.

12 maart 2024 om 10:22

door een rode kaart in de 94e minuut? zet die gekleurde bril nou eens af

Ik heb de wedstrijd gezien, ja hij miste maar hij word in de steek gelaten door zijn medespeler die rood pakt, keeper die blundert, medespelers die penalty’s missen en een keeper die nog slechter is dan cillissen bij de pingels, gewoon wat pech.. helaas

12 maart 2024 om 06:36

Maar die opsomming van zaken die jij doet, Is dat niet gewoon het niveau van het Saoedische voetbal? Beetje matig niveau, maar wel lekker cashen.

De kans die hij zelf mist is ook niet bepaald tot stand gekomen door goed voetbal. Belabberde voorzet, knullige afronding en dan een keeper die de bal nog expres voor Ronaldo zijn voeten lijkt te schuiven ook nog.

Binnen 1 week is Al Nassr uitgeschakeld in de Championsleaque alsmede op een uitzichtloze achterstand gekomen in de competitie; dit laatste door thuis van een degradant te verliezen. Nu is de competitie wel op een hoger niveau dan Leaque 1, dus dan kun je ook zomaar thuis verliezen van Al Raed. Rest CR7 alleen nog wat goaltjes (wrs voornamelijk penalty’s) maken/verzamelen en zich voorbereiden op z’n allerlaatste kans op een grote teamprijs deze zomer. Zie Portugal overigens zomaar het EK winnen met hun buitengewone topselectie, maar vrees dat de roem in dit geval teveel naar CR7 gaat terwijl zijn rol in het nationale team steeds marginaler wordt. Laat ik positief afsluiten: op je 39e meedoen op een groot landentoernooi verdient sowieso veel respect!

12 maart 2024 om 09:06

Nou zeg. Zo'n heel stuk schrijven om Ronaldo in een relatief negatief dagbeeld te zetten. Chapeau! Zo gaat men tegenwoordig om met één van de allerbeste uit de geschiedenis...

12 maart 2024 om 09:28

GLENN beste afmaker na Muller uit de geschiedenis , maar vind hem niet 1 van de beste voetballers aller tijden. Als Ronaldo zijn hele carrière had gespeeld zoals bij zijn eerste periode Man Utd wellicht wel. Hij is als afmaker de meeste complete die ik ooit heb gezien, maar echt voetballend vind ik hem 'persoonlijk' geen top 10. Maar aan de andere kant kan ik me voorstellen als je goals als graadmeter gebruikt, hem zeker bij de grootste voetballers allertijden kan plaatsen.

12 maart 2024 om 11:05

Ik zeg ook nergens één van de allerbeste voetballers. Ik zeg dat hij één van de allerbeste is aller tijden als speler. Dat betekent niet dat ik hem technisch gezien één van de beste vind.

Puur qua prestaties, rendement, legacy, alles, hoort Ronaldo gewoon bij de grote hoor.

12 maart 2024 om 11:37

Om hem in een negatief daglicht te zetten heeft ie mij niet nodig, doet ie zelf al met recente uitspraken en gedrag. Gewoon jammer, want hij is idd een van de allerbeste uit de geschiedenis! Dus waarom de hele tijd dat verongelijkte gedrag alsof niemand ziet hoe goed en uitzonderlijk hij wel niet is….. dat wordt echt wel gezien!

12 maart 2024 om 11:49

GLENNN, dat zei je dus niet vandaar mijn reactie. Maar dan zijn we het met elkaar eens!

Niemand die twijfeld aan de grootheid van de speler Ronaldo. Hoe hij zich al 20 jaar lang weet te motiveren en presteert is natuurlijk bizar. Verwacht ook dat enkele van zijn records de aankomende deccenia blijven staan.

12 maart 2024 om 12:38



Als jij Ronaldo niet als een van de beste voetballers allertijden vindt, dan heb jij wat gemist de afgelopen 20 jaar, als je hem slechts als een afmaker ziet.
Of het is een kwestie van zien wat je wilt zien.
Ik zag hem voor het eerst op de jeugd toernooi in Toulon toen hij 17 was en tot beste speler van het toernooi werd. Ik zag hem in 2003 tegen Man United spelen, waarna United hem kocht.
Ik zag hem als vervanger van Beckham, veelal op rechts (half), als assist koning van de PL (2x op rij) waar vooral Van Nistelrooy eindstation was.

Ik zag hem bij Real Madrid. Op 4 wedstrijden na. En dan ook Box to box, niet louter als de loerende spits die hij pas veel later werd.
Ik zag hem de beste keepers ter wereld vernederen. Neuer, Oblak, Courtois, Buffon. De beste keepers van de wereld, hebben altijd het beste van Ronaldo naar boven gehaald.
Ik weet wel beter.

12 maart 2024 om 13:52

LouisManuel neem aan dat je op mij reageert?! Ik geef in mijn eerdere reactie al aan dat Ronaldo voetballend tijdens zijn eerste Man Utd periode een belachelijk goede speler was. Bij Real is hij geëvolueerd naar de beste afmaker die ik heb gezien, box to box herken ik Ronaldo helemaal niet in. Ik zeg ook nergens dat hij enkel een loerende spits is? Ik geef enkel aan dat ik hem voetballend niet bij de grootste indeel. Qua grootheid, leveren op belangrijke momenten, zijn prestaties en wilskracht om elk record te verbreken kan niemand om heen. Ik mis persoonlijk de magie die bijvoorbeeld een Zidane of Messi wel heeft. Ronaldo doet geweldige dingen en dat vaker als een andere topspeler, maar heb vrijwel nooit zoiets van dat heb ik een andere speler nooit zien doen.

Tsja. Het is een gigantische missers, maar ook machines als Ronaldo, Messi, Haaland en Mbappé missen wel eens een simpele kans. Zo vaak komt het, gelukkig, niet voor.

Ronaldo is normaliter gewoon een big game player hé!

Heeft Mané trouwens wel rood gekregen? Je kan toch niet zomaar iemand bij de keel grijpen? Wat is die man allemaal aan het doen. Lijkt ook sinds zijn vertrek bij Liverpool toch wel een steekje los te zitten bij die man hé. Destijds ook al Sane ''geslagen'''....

Verder: Ronaldo maakte als enigste zijn pingel en de rest mistte allemaal? Dan laat zijn team hem ook wel in de steek zeg.

12 maart 2024 om 10:34

Misschien moet meneer Ronaldo ook gewoon eens als eerste zijn penalty gaan nemen in plaats van altijd de held te willen zijn met de vierde of vijfde.

12 maart 2024 om 11:08

Wat maak het nou uit welke pingel hij neemt? Zijn collega's moeten die pingels toch gewoon binnen rammen. Of dat nu de 1e of de laatste is?

12 maart 2024 om 11:15

Als beste penaltynemer moet je toch gewoon de eerste nemen? Die is al zo belangrijk voor het vertrouwen

12 maart 2024 om 11:50

Omdat ze zoals gisteren niet eens toekwamen aan de laatste penalty. Daarom moet je als leider gewoon die eerste penalty nemen.

12 maart 2024 om 15:46

Nee hoor. Je moet niks. Je moet gewoon als je een goede pingel nemer bent aangeven dat je eentje wilt nemen en dat het je niet boeit welke. En vervolgens bepaald de coach toch wie als 1e en 5e trapt?

Al Ain...altijd lastig

12 maart 2024 om 12:34

Gewoon een goed team met Crespo als coach en Rahimi en Kaku als spelmakers. Al Nassr is gewoon zwaar overschat

Ik blijf het onwaarschijnlijk raar vinden dat Ronaldo nooit de eerste penalty neemt, hij is de beste penalty nemer bij Al Nassr en een goed begin is halve werk. Het is overigens wel grappig hoe al die Ronaldo fans riepen dat hij wel even de CL zou winnen van het midden oosten en dat hij wel even straks Portugal helpt aan het Europees kampioenschap, maar als dat gebeurd heeft die hele goede teamgenoten nodig zoals vandaag (tot aan de penalty's) die hem helpen om alles te winnen. Uitgeschakeld in de CL zo goed als zeker de competitie verloren het enige waar je weer naar kijkt is 25+ doelpunten van de beste man zonder een prijs te winnen. Ik zei al aan het begin van 2024 hou die zelfde energie als de prijzen verdeeld worden want de laatste jaren faalt die keer op keer.

12 maart 2024 om 11:53

Is ook heel bijzonder vind momenteel Ronaldo de afgelopen 5 a 10 jaar toch wel de beste penaltynemer, als hij er achter staat (zeker op belangrijke momenten) hangt hij gewoon.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren