Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-huurling Mikautadze passeert Bizot tweemaal, maar stevent af op degradatie

Laatste update:

Georges Mikautadze heeft andermaal zijn visitekaartje afgegeven bij FC Metz. De huurling van Ajax scoorde tweemaal op bezoek bij Stade Brest, de nummer twee van de Ligue 1. Genoeg voor een resultaat waren de zesde en zevende competitietreffer van Mikautadze niet, daar Brest met 4-3 won en dicht bij een Champions League-ticket is. Metz, dat zeventiende staat, stevent af op degradatie.

Bijzonderheden:


Metz kan de punten bijzonder goed gebruiken en de vreugde was dan ook groot toen Ismaël Traoré al vroeg voor de 0-1 tekende. Veel leverde Metz dat echter niet op, want Stade Brest zou voor rust al driemaal toeslaan via Brendan Chardonnet, Kamory Doumbia en Steve Mounié.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Na een uur spelen maakte Martín Satriano er ook nog eens 4-1 van, waarmee het duel definitief in het slot leek te zijn gegooid. Mikautadze zorgde er echter hoogstpersoonlijk voor dat de spanning volledig terugkeerde in het duel. Allereerst schatte de Georgiër een pass van Arthur Atta op waarde, waarna hij door de benen van Marco Bizot raak schoot. In minuut 80 werd het helemaal spannend, toen Mikautadze een rebound binnentikte.

Verder dan de aansluitingstreffer kwam Metz echter niet, waardoor degradatie naar de Ligue 2 een steeds realistischer scenario wordt. De club heeft 23 punten en dat zijn er momenteel drie minder dan nummer zestien Lorient, dat nu virtueel de promotie/degradatie-play-offs in moet. Nantes en Le Havre bevinden zich met 28 punten, in ieder geval voorlopig, in veilige haven. Zeker als Metz degradeert lijkt de kans bijzonder klein dat het de koopoptie van naar verluidt tien miljoen euro op Mikautadze kan en wil lichten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien nog wel goed nieuws voor Ajax, Metz kan de koopoptie niet lichten en er zal genoeg interesse zijn waardoor Ajax eventueel zelfs een hoger bedrag zou kunnen krijgen voor hem.

7 april 2024 om 16:44

Met 5 goals zal het geen storm lopen. Maar wie weet. Persoonlijk zou ik hopen op die tien miljoen.

7 april 2024 om 16:58

Heeft inmiddels 7 goals en 3 assists in 14 wedstrijden

7 april 2024 om 17:18

Vind het persoonlijk ook best een aardige speler. Alleen met Rijkhoff er nu ook bij 0 kans bij Ajax. Op het eerste oog zou ik ook zeggen dat hij niet in het Ajax spel past, maar ik denk juist dat zijn speelstijl normaliter best passend was geweest. Hij kan best voetballen, alleen voor nu is het eigenlijk alleen mogelijk te verkopen.

7 april 2024 om 18:09

@moridin er staat letterlijk in de 1ste alinea zijn 6de en 7de competitie treffer. Misschien toch maar eerst lezen de volgende keer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren