Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘ADO komt in zoektocht naar versterking uit bij Belgische spits’

Laatste update:

ADO Den Haag wil zijn selectie in de huidige transferwindow nog versterken met het oog op de degradatiestrijd. In die zoektocht is de club uit de Hofstad uitgekomen bij Obbi Oulare, zo meldt Het Laatste Nieuws. De Belgische spits keerde deze winter terug bij Watford, maar mag daar direct weer op huurbasis vertrekken.

/

De eerste helft van het seizoen bracht Oulare door bij Zulte Waregem, maar die club stuurde hem in de winter terug naar Watford. Bij de Belgische club speelde de aanvaller slechts 84 minuten, waarin hij één keer trefzeker was. Naar verluidt liet de mentaliteit van Oulare te wensen over, waardoor Zulte Waregem besloot hem weer terug te sturen naar Engeland.

Bij Watford zit men voorlopig echter ook niet op de Belg te wachten, omdat hij nog lang niet het niveau voor de Premier League heeft. Daar zou ADO Den Haag graag gebruik van willen maken. De club heeft weinig budget en kan de selectie eigenlijk alleen versterken met huurspelers of transfervrije spelers. ADO heeft overigens wel concurrentie, want ook Sint-Truiden heeft bij Watford geïnformeerd naar Oulare. The Hornets namen hem anderhalf jaar geleden voor ruim acht miljoen euro over van Club Brugge.

Denk je dat Obbi Oulare een aanwinst zou zijn voor ADO Den Haag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij is dit een hele redelijke aanwinst als ze hem kunnen kopen!

18 januari 2017 om 12:54

Ze kunnen hem denk ik alleen huren.

18 januari 2017 om 12:55

Gaat hier om een transfer op huurbasis kopen kan ADO nog niet

18 januari 2017 om 12:57

Huren lijkt mij ook al een geweldige versterking.

Voor 8 miljoen overgenomen maar heeft nog lang niet de klasse om voor Watford uit te komen.. Damn, vroeger kocht je de Kezmans voor dat geld!

18 januari 2017 om 13:35

Een enorme aanwinst voor een club als Ado deze speler hoor. Hij kan echt wel voetballen. Bij een PL club wordt meer gevraagd dan alleen je spel, ook je houding en inzet speelt een belangrijke rol. Daarom is het ook spijtig om te lezen dat hij op basis van gebrekkige inzet is weggestuurd bij Zulte. Dat doet mij twijfelen of dit wel zo'n goede versterking is. Op voetballend gebied natuurlijk wel maar als de speler in kwestie geen zin heeft om op dit niveau bij ADO te spelen dan kan het wel een lang en vervelende 5 maanden worden voor hem.

Mag hopen dat hij komt. Alleen als ik lees dat hij zijn mentaliteit moet verbeteren ik wel schrik. Als je bij ons als aanwinst wordt gepresenteerd en je presteert daarna niks en je doet ook niet je best dan krijg je de volle laag en ik weet dat een speler dat niet fijn vindt. Zie nu Becker..

18 januari 2017 om 15:50

Ik heb nee gestemd om 2 redenen.

Ten eerste omdat je als clubleiding al af zou moeten knappen op een horroverhaal over dit soort jongens die overal uitgekotst worden vanwege hun droeftoetermentaliteit. In het verleden had ADO ook ene Ignacio rondlopen en dat was een dergelijke weggooier.

En ten tweede omdat dit een regelrechte klap in het gezicht is van je eigen jeugd. Je hebt met Van der Heijden 2 jongens uit de eigen gelederen die zich maar wat graag willen bewijzen. Je kunt dit gewoon niet maken richting je jeugdopleiding en publiek. De ADO fans worden al vele jaren in de maling genomen en hun wensen mbt de doorstroming van de eigen jeugd wordt niet gehoord. En dat is wanbeleid.

Men doet er bij ADO denk ik beter aan om te kijken naar wijzigingen in de TS. Petrovic is een leuke persoonlijkheid maar ik denk dat ze beter gebaat zijn bij Jans... Het probleem zit em in Den Haag niet bij spelers -in de jeugd loopt heus wel wat rond- maar meer in structuree problemen (geld en Ts). Van dure mensen als Schaken, Kanon, Havenaar en misschien ook zelfs Duplan zul je helaas afscheid moeten gaan nemen. San Roman is al weg. Het geld moet vooral naar een daadwerkelijk competente coach gaan want anders blijven ze zoals nu ook al jaren het geval is rondom de 14de plaats hangen en boeken geen mm vooruitgang. Jans is geen trainer die zoals Jol maar om aankopen roept en een trainer die kan roeien met de riemen die hij tot zijn beschikking heeft. Dat heeft hij bewezen. Bovendien heeft hij een goede voetbalvisie.

In Den Haag zijn ze helemaal de weg kwijt, deze Oulare heeft helemaal geen prioriteit.

Wat je opmerking wat Becker betreft: hij is in mijn optiek een miskoop gebleken. Ik zou alles op alles zetten om Kastaneer meerjarig te behouden met een verbeterde aanbieding. Becker uit z'n contract laten lopen of verhuren. Verder ook gaan opruimen met jongens als Jansen, Bakker, Malone, Ebuhei etc. Die brengen je totaal niet verder.

18 januari 2017 om 16:26

Hier is dus geen speld tussen te krijgen. Beter had je het niet kunnen vertellen. Er lopen zoveel jongens in de opleiding die potentie hebben om een topper te worden naar Nederlandse begrippen. Waarom kan een Ajax wel elke week een team neerzetten waarvan de helft uit de jeugd doorstroomt en waarom wij niet?

Maar ik moet ook zeggen, wij hebben zo'n rotbestuur. Kastaneer voor 2 ton wegdoen, dat kan toch niet. Ook in het verleden zo vaak een speler zo gratis de deur uit laten lopen. Afgelopen seizoen zijn er 3 toptalenten weggegaan omdat ze meer perspectief zien bij andere clubs. Ook valt me op dat onze scouting vaak jongens niet selecteert omdat ze zogenaamd niet goed genoeg zijn. Neem nou die Mahi van Groningen, die heeft op de Johan de Wit gezeten, maar kwam bij Sparta in de jeugd omdat Den Haag hem niks vond.

18 januari 2017 om 16:39

Haagse directies zijn structureel incompetent. Neem nou bijvoorbeeld een Gaston Taument in het verleden. Hoe komt een Haagse jongen nou in vredesnaam bij Feyenoord terecht en is hij uberhaupt nooit op de radar van Fc/ado Den Haag gekomen? Dan doe je toch iets om te janken zo verkeerd? Waar ligt dat dan aan vraag ik me af. Ik kan er maar 1 antwoord op geven: waardeloos managament. Zijn ze in Den Haag blind of zo? Neem bijvoorbeeld ook een Mathias Gehrt, dat was de enige in die selectie van toen die een beetje behoorlijk kon ballen: gaat eveneens voor een appel en een ei weg. Met Kastaneer ziet het er ook zo naar uit, jammer, want dat is in potentie je beste speler buiten Duplan om. (want Duplan is wel eeeerrug goed en belangrijk hoor bij en voor Ado).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren